Şimdi Ara

Alfa erkek: Jason Statham (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
9
Favori
17.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır o mayoz bölünme ! Mitoz bölünme iç döllenme yolu ile olur. Yok artık diyorum sizede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furerg

Hayır o mayoz bölünme ! Mitoz bölünme iç döllenme yolu ile olur. Yok artık diyorum sizede
    iç döllenme ile olan endekdokrazmıkredikulumdur. yok canım bu ulkede eyitim bitmiş
  • Ooo taşıyıcı değil mi o? Rica etsem beni de taşır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kellerin örnek aldığı adam Para olmasa yuzune bakmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Jason Statham gerçek olsa da adamı olsam.
  • Ikinci fotografta adam fotoğraf cekene git lan artık isimiz var pozu vermiş:))

• bu adam benim getir götürümü yapar arkadaşım (daha yeni uyandım ve yüzümü bile yıkamadım) "buna rağmen"

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Kadın da asgari ücretle inşaatta çalışıyor zaten
    fark etmiyo aslında. tüm ünlü ve zengin kadınlar hep zengin erkeklerle birlikteler. çok nadir istisnası var mıdır bilmiyorum.

metin hara mıydı neydi, adriana lima ile takılan, o çok zengin değil ama o bile baktığında patent bürosunda memur olan biri değil yani. adriana ile tanışmadan önce kitaplar yazmış, konuşmalar yapmış, kendince belli bi popülaritesi olan birisi ve adriana'yı tavlamasında bunun etkisi de var. yine de istisnai bi vaka tabi.

kadınlar genel olarak kendilerinden daha yüksek statüdeki erkekleri isterler. bu hep böyle olmuştur.

• yav , adam başarmış ,dünyaca ünlü bir insan olmuş ,
    bizim forumun ezikleri adama kusur bulmuşlar ,
    yok kelmiş bilmem ne ,ne yaptıysa ,kendi başına yapmış
    ve başarılı olmuş .
    sanki kıskançlık seziyorum .
  • adamın çirkin olduğunu düşündüren nedir? sırf über yakışıklılığı ile hollywood ünlüsü olmuş adamlar gibi olmasa da gideri var. vücudu saymıyorum. çünkü adamların kafası güzel. alın geniş üstler şapka kalıbında. kel kalsalar bile suratları çökmüyor. bizim türk geninin de kafası havalimanı asfaltı gibi anasını satayım 3 numaraya vurma çirkinlikle özdeşleşmiz bizim algımızda. çünkü kafa iskeleti çirkin. coğrafya ve gen kaderdir

• Jason yakışıklı değil, kel fakat buna rağmen oldukça karizmatik.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Adamı severim, ama konu başındaki resme bakınca gözüm kamaştı, keli yüz watt ampul gibi parlamış

• Kellik avutma postu. Adam kendini kanıtlamış başarılı, statü sahibi birisi ve tonla parası var. Kel olmasının tüm dezavantajlarını kapatıyor. Bizdeki keller de dh de konusu trende çıkınca seviniyor, mutlu oluyor aramızdaki fark bu.

• Olm siz aptal mısınız lan? Kimse Jason'un tipini konuşmuyor. Biri de kellik avutma postu demiş. Oturarak okumayın şu yazıları az beyninizle düşünün.

Ben böyle gerizekalı adamlara cevap vermem ama konuda çok fazla aptalca yorum var. Fotoda maskulin erkek nasıl olur ve nasıl olmaz anlatılmış, bunlar oturup Jason'un kelligini konuşuyor. Biri de demiş tamircide de böyle tipler var sanki tamircideki tipler maskulin değil.

Daha ne nedir ne değildir onu bilmiyorsunuz aptal aptal yorumlar atmayın bi de cahilce ve hakılymış gibi ahkam kesmek yok mu. Deli oluyorum ya. Olm adam olun beyninizle düşünün
  • Aynı adam inşaatta amele olsa bu kadın dönüp bakar mıydı? Para şöhret o hale getiriyor

• Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    1.78 ne zamandır kısa oluyor?

• hala adamın keliyle uğraşanlar var ,
    adamda tonla para var ,kelliği sorun yapıp taksaydı ,
    sac ektirirdi ,ama Jason Statham bunları aşmış biri olarak
    kelliğini takmıyor , yoksa istese ,kaşlarından itibaren sac ektirir
  • Önemli olan tip değil ki. Adamdaki karizma, yetenek, tecrübe.. efsane biri zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Ooo taşıyıcı değil mi o? Rica etsem beni de taşır mı?
    Hocamm sizi teknoloji forumlarında böyle bilmezdik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.