Şimdi Ara

Alfa erkek: Jason Statham (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
9
Favori
17.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığım bütün kızlar o kelden ve filmlerinden nefret ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Tartışılan konu maskülin olup olmamak. Gay bir erkek de maskulin olabilir. Fotodaki belki gaydır ya da değildir, bilinmez, ama maskulin değil.

Alıntıları Göster
    freddie mercury

adam sahnede aşırı erkeksi oluyordu bi anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Tanıdığım bütün kızlar o kelden ve filmlerinden nefret ediyor.
    Kızları boşver. Adam bir efsane. Filmlerinin neredeyse hepsini izledim.
  • Genclere amme hizmeti;

Tum zamanlarin en karizmatik ve en yakisikli birkac erkeginden olan ve maskulen kelimesinin yeryuzundeki karsiligi olan Alain Delon ile ayni ortamda isen, Mick Jagger de olsan baska birsey de olsan sallanmiyorsun

Alfa erkek: Jason Statham

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 21 Şubat 2020; 18:37:23 >

• Kellik alfa olmak için önemli bir adım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Adamda tip yok mu nasıl yaa aşığım ulan o adama böyle bir karizma olamaz.Suratı ve kafa yapısı efsane adamın.Bütün filmlerini izledimHele bir de dövüş sonrasında ya da konuşurken sırıtıyor ya abi çok efso yaaa Jason forever

• adam yakışıklı
  • 1.78 boy kısa değil ki. Ortalama bir boy.
  • Jason Statham film yıldızı olmasa kusura bakmada kimse suratına bakmazdı kanıtıda Jason Statham benzeri Türk adam var hatta beyaz show'a falan'da katıldı git sor bakalım o adam hangi victoria secret mankeni ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Alt resimdeki erkek %100 gaydır
    Her turlu bahse girerim
    Bence gay degil ama hayati kotu gecmis takintili bir seri katil olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Adamda tip yok sadece vücut var.Adam holywood ünlüsü olmasa o kadının bakacağını sanmam.
    Adami mavi ustune beyaz cizgili Adidas sisme yelek, pembe gomek, kahverengi kumas pantolon ve siyah kundurayla hayal et, 50lerinde kahvede takilan ortalama bir Turk erkegi.
    Tabi ekonomik durumu da bu halde olmayacagi icin kas yapmayi birak yorgunluktan kosuya bile cikamaz is cikislarinda. Kaslari da cikar o yuzden.

Kisacasi, kolay kazanilan paran olunca tipinde olur. Cok calisip paran olmasi da bir sey degistirmiyor kendine ayiracak zamanin olmadiktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Genclere amme hizmeti;

Tum zamanlarin en karizmatik ve en yakisikli birkac erkeginden olan ve maskulen kelimesinin yeryuzundeki karsiligi olan Alain Delon ile ayni ortamda isen, Mick Jagger de olsan baska birsey de olsan sallanmiyorsun

Bu fotogradi daha once gormemistim, Mick degil adam Mickey'ye donusmus resmen Alain Delon yaninda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Hayır o mitoz bölünme.

Alıntıları Göster
    Forum ne kadar cahil ya!
    Mitoz bölünme bitkinin ışıkla karbondioksit alıp oskijen vermesine denir!

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Mahmut abi sen misin
    Hayır, Onun ağabeyiyim. Mahmut daha 38 yaşında, çok genç. Biz yaşlandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murad Abi -- 21 Şubat 2020; 21:39:17 >
  • Murad Abi kullanıcısına yanıt
    Öz abisi misin reis?
  • quote:

Öz abisi misin reis?
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Evet

Alıntıları Göster
    Vay be tek attım 2003 üyesi olmasan inanmazdım, üye fotoğrafın Marlon Brando olması ve Jason Stathamın duruş analizinden Mahmut Abi olduğunu düşündüm, ondan baya şey öğrendim. Bu yıkıklar diyarında senin gibi birini görmek ilginç bir durum reis eğer bizi yemiyorsan. Kardeşinle görüşüyor musun ve orada yazıyor musun?

• quote:

Vay be tek attım 2003 üyesi olmasan inanmazdım, üye fotoğrafın Marlon Brando olması ve Jason Stathamın duruş analizinden Mahmut Abi olduğunu düşündüm, ondan baya şey öğrendim. Bu yıkıklar diyarında senin gibi birini görmek ilginç bir durum reis eğer bizi yemiyorsan. Kardeşinle görüşüyor musun ve orada yazıyor musun?

Alıntıları Göster
    Hayır, yazmıyorum, ama benim yazılarımın çoğu Mahmut'la aynı zaten. Çoğu konu da aslında onun. Bazen görüşüyorum. Ama bundan fazlası artık özel hayatımıza girdiği için cevaplamak istemiyorum. Umarım beni yanlış anlamazsın. Ben bu aralar her yerde takılıyorum, DH da bunlardan biri. Selametle kalın.

• Murad Abi kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yanlış anlamam, saygı duydum abi mahmut abi senden etkilenmiştir. Tecrübelerinizi bilgilerinizi buradaki gençlerden esirgemeyin, hakir görseler hakaret etseler bile esirgemeyin zira ihtiyaçları olan şey sizde sadece farkında değiller. Saygılar sevgiler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.