Şimdi Ara

Alfa 159 Jtdm Nasıl seçim olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
22.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an 2006 mazda 3 kullanıcısıyım.Artık dizel bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum.Öncelikle 0 km lere baktım fakat bir astraya,bir peugeot308 e,bir vw golf e kıyasla ikinci el 2007-2008 model bir alfa romeo 159 jtdm almak ne kadar mantıklı olur?Beni cezbeden kısımları daha üst sınıf bir araç olması ve hoş bir tasarımının olması.Donanım olarak araçta tüm elektronik sistemlerin haricinde elektrikli ısıtmalı deri koltuklar,xenon,yağmur far koku buğu sensörü,otomatik üç bölmeli klima vs vs çok dolu bir araç.Böyle bir araç 50.000 tl gibi bir rakama alınabiliyor ki sıfırı şu an 80.000 in üzerinde.2.ele dair herhangi bir kaygım yok, değer kaybetmiş geç satılmış önem vermiyorum.Sadece zevkle bineceğim bir araç bakıyorum.

Alfa 159 Jtdm Nasıl seçim olur?

• Çok hoş bir araç.Fakat 50bine dizel bir GOLF alabilirsiniz sanırım yanılmıyorsam.alacağınız araç nekadar temiz ve kmsi düşük olucak malum.Fakat üst sınıf daha performanslı bir araç olduğundan tercih edebilirsiniz.Bence daha orta düzey dizel sıfır veya sıfıra yakın bir araç alamınızdan yana.
  • güzel bir seçim olur hem güçlü bir motora sahip hemde süper çizglilere donanımıda yerinde zaten 2. el alıyorsunuz satarken biraz daha değer kaybedecek ve geç satılacak ama bunlarıda göze almışsınız keyifle binebilieceğiniz bir araç olur bu sınıf araçların servisi biraz daha tuzlu olur daha az sorun çıkarır şehir içinde kullanmak zordur park tam bir derttir yakıt fazladır ama imkanlar el veriyorsa sıfır c segmentindense d hatta e segmenti 2. el araç daha iyidir kullanırken keyif verir gösterişlidir ağır başlı duruşları vardır yolda hep saygı uyandırır güçlüdürler uzun yol yapıyorsanız yollar nasıl bitmiş fark etmezsiniz bile
  • çok güzel bir seçim olur
  • Araç çok güzel bir araç. Fakat dört şeyi göz önüne alın bence
    1) Araç 2. el ,temiz ve az kullanılmış mı?
    2) Garantisi ya bitmiş ya bitmek üzeredir, servis bakımları ve yedek parça fiyatları size uygun mu?
    3) MTV'si 1-3 yıl arası için 1700 küsür TL!!
    4) Dizel istiyorum demişssiniz, az yaksın az ödeyeyim diyorsanız, 10 LT civarı şehir içi yakışı var, bir de yüksek MTV cabası.

Bunları bir düşünün, uyuyorsa alın, güzel araç ona bir lafım yok...
  • Alfa 159 düşünen birine VW Golf tavsiye etmek bu foruma özgü bir durum sanırım.
  • 159 secersen harika bir secim yapmış olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa 156 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arabanın dış çizgilerine ve yolda sisler açıkken karşıdan gelirkenki cazibesine.. Elimde 50-55 milyar para olsa sıfırını aramaz direk 2.el alırdım.Ve uzun süre kullanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llUlisisll

Araç çok güzel bir araç. Fakat dört şeyi göz önüne alın bence
    1) Araç 2. el ,temiz ve az kullanılmış mı?
    2) Garantisi ya bitmiş ya bitmek üzeredir, servis bakımları ve yedek parça fiyatları size uygun mu?
    3) MTV'si 1-3 yıl arası için 1700 küsür TL!!
    4) Dizel istiyorum demişssiniz, az yaksın az ödeyeyim diyorsanız, 10 LT civarı şehir içi yakışı var, bir de yüksek MTV cabası.

Bunları bir düşünün, uyuyorsa alın, güzel araç ona bir lafım yok...

Arkadaş çok dogru söylemiş, bu kriterleri göz önünde bulundurarak almanızda fayda var, sonradan pişman olmamak için. Birde bulundugunuz yerde iyi bir alfa romeo ustası bulun, garantisi bitmiş aracı servise götürdüğüne insan pişman oluyor. Araba cidden çok güzel onunda altını çizeyim

• Golf yine ii Polo deselermiş tam bomba olurmuş... VW olsunda çamurdan olsun mantığı olsa gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Alfa 159 düşünen birine VW Golf tavsiye etmek bu foruma özgü bir durum sanırım.
  • quote:

+1
  • quote:

+1
  • Bence Polo 1.2 trendline alın.
  • 159 jtdm ömrümün sonuna kadar sıkılmayarak kullanacağım arabalardan biridir. Tercihin çok doğru olur bu segmentte bu donanıma sahip çok az araç var ve bu araba (en azından benim için) çok özeldir.
  • Yorumlarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Temizini bulmak belki biraz zahmetli olacak çünkü baktığım araçlardan bazılarında sonradan çift egsoz yapan vs görüyorum.Bu araçlarında nasıl kullanıldığı hakkında insan az çok fikir yürütebiliyor. Benim kafa ma takılan bir de yakıtı var,kimi yerlerde 8 litre civarı kimi yerlerde 10 litre civarı yakıyor deniyor.Hiç bi zaman 1.6 araç gibi yakması beklenemez ama eğer 10 lt fazla bir rakam değil mi?Evde kullandığımız chrysler 300crd 3.0 motor ve onunda bilgisayarı 8 lt civarı gösteriyor.
  • Yakıtı olarak birşey diyemiyeceğim ama bu 159 un 100.000 km testini okumuştum kalite konusunda hiç bir şüphen olmasın. İtalyan çizgilere sahip bir Alman aracı diyorlar onun için. Ayrıca benim hayalimdeki araçtır konuyu görür görmez atladım hemen

Paran yetiyor ise bence hiç burda bekliyerek vakit geçirme hemen satın almaya bak bir tane.
  • Araç performansı kalitesi dizaynı olarak hep hosuma gitmiştir ve tabikide yol tutusu çok iyidir bence alınası bir araç
  • quote:

+ 1907

O da birşey mi ? E 200 almayı düşünen adama jetta bile tavsiye eden çıktı bu forumda.O günleri gördükten sonra sesimi çıkarmıyorum artık.Size tavsiyem , birşey demeyin belki giderler
  • distinctive donanımlı bir 159 ile hiçbir c sınıfı araç aşık atamaz. donanım olarak dağlar kadar fark var diğer araçlarla keza yol tutuş ve performans olarak da öyle. virajları rayların üzerinde giden bir tren gibi alıyor. bir kere kullanmaya başlarsanız başka marka da sizi kesmez artık.
  • arkadaşlar 159 yerine golf önerilmesine neden bu kadar taktınız anlayamadım..golf öneren arkadaş gidip aynı yaşta aynı km de golf al dememmişki, 2. el garantisi olmayan 159 alacagına sıfır km golf alabilirsin demiş, ki bu açıdan bakılırsa öyle küçümsenecek bir fikir değil..(donanım/fiyat olayına girmeyiniz, bu farklı bir boyut)

ha bu aracın yanında golfün esamesi okunmaz ama bi yanda 2-3 yaşında garantisi olmayan bi d sınıfı, diğer yanda sıfır km garantili bir golf...öncelik durumuna göre seçime etkisi olabilecek bir faktördür garanti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.