Şimdi Ara

Alfa 156

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. 156 almayı düşünüyorum 2006 , daha önce kullanmadım ve tavsiyelerinize acil ihtiyacım var. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mchmct

Selamlar arkadaşlar. 156 almayı düşünüyorum 2006 , daha önce kullanmadım ve tavsiyelerinize acil ihtiyacım var. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim, saygılar.

Forumda daha önce onlarca kez aynı soruya cevap verildi. Arama yaparsanız veya geçmiş sayfalara bakarsanız ne ararsanız var zaten. Bulamadığınız bir şey olursa yine yazın tabii.
  • tavsiyeye gerek kalmamış 156 almaya karar vermişsiniz alınca ne kadar dogru karar verdiginizi anlarsınız..size düşen temiz bi 156 bulmak....
  • 156 ma kavuştum. Bu kararı vermemde inanın sizin yazdıklarınız etkili oldu. Az bile yazmışsınız, İstanbul-Antalya büyük keyifti, çok iyi anlaştık Alfa 156 ile:) İnşallah 159 a terfiyide gerçekleştiririz ileride...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchmct

156 ma kavuştum. Bu kararı vermemde inanın sizin yazdıklarınız etkili oldu. Az bile yazmışsınız, İstanbul-Antalya büyük keyifti, çok iyi anlaştık Alfa 156 ile:) İnşallah 159 a terfiyide gerçekleştiririz ileride...

hayırlı olsun aracınız. bende sizin gibi niyetli olanlardanım. bana aracınızın modeli değeri yakıtı konusunda bilgi verir misiniz?
  • Teşekkür ederim, inşallah sizede nasip olur. İstanbul Antalya bir depoya yakın yaktım, 0.30 uzun yol, şehir içi halen ölçmekteyim fakat tahminim 0.40-0.45 civarı yakacak. 2005 model 156 aldım, ilk elden ve 88,000 km. çok memnunum araç çok düzgün. İstemeyerekde olsa sanırım LPG bağlatmatmak zorunda kalacağım. LPG kullanan arkadaşlar marka ve performansla alakalı bilgi verirse çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchmct -- 30 Temmuz 2012; 0:42:38 >
  • 2002 aracımda atiker takılı performasda falan sorun yok iyice araştırıp iyi bir ustaya gönül rahatlıgı ile takabilirsiniz..ankara şehir içi şu an 2,40 krş yakıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V
    15 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 Almak Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce BRC taktırdım. otobanda 160-170 km hızla klima sürekli açık yaklaşık 140 km geri kalanı istanbul şehir içi trafiği ortalama 25 kuruş yaktı. sakin kullanımda sanırım 22-23 kuruşa düşerim.
  • slm arkadaşlar alfa 156 cıyım varmı bi alfa grubu falan bi sayfanuz varmı?
  • erdem alfa dh alfa romeo kullanıcıları klubu var imzamda mevcut onun haricinde alfaturk.com'a da uye olabilirsin..
  • Erdemwww.alfaturk.com foruma bekleriz
  • tşkler arkadaşlar üye olacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.