Şimdi Ara

2005 Alfa Romeo 156 alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Web :

Yukarıdaki linkteki araç alınır mı sizce?
    Hiz sabitleyici, park sensoru, Abs, esp gibi donanimlar mevcut.

Kronik sorunu var midir? Olasi bir durumda masraflari cebimi yakar mi:)

Simdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.sun -- 18 Şubat 2015; 14:05:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki alınır ama gerçekten bakımlısını bulmanız lazım. Forumun Alfa Romeo kısmında veya Alfisti forumlarında 156 hakkında çok detaylı olarak bilgi bulabilirsiniz. Ben 20 ay civarı 2004 156 kullandım, şimdi de Giulietta kullanıyorum. Alfa Romeo gerçekten bağımlılık yapan bir marka.
  • Başka bir konuda unutamadığınız araç diye açılan foruma alfa 156 cevabını vermiştim 2003 senesinde kısa bir süre slfa 156 kullandım hala unutamadığım bir deneyimdir araç hakkında fazla bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama bu araba sürüş zevki açısın en üst sıralarda yer alır şimdi yeni nesil araçları bu şekilde değerlendirmiyor otomobilleri sadece bir takım elektronik ve teknolojik özellikler olarak görüyor bende bunlara önem veririm ama benim ilk kriterim sürüş zevkidir ve bu kritere göre bu araba çok iyidir

• ben ikince el 5 tane 156 baktım 2004 2005 2006 hepside dökülüyordu araçların deformesi çok buna dikkat et titiz birisiysen ve motorları dizel motor gibi çalışıyor sesli
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

ben ikince el 5 tane 156 baktım 2004 2005 2006 hepside dökülüyordu araçların deformesi çok buna dikkat et titiz birisiysen ve motorları dizel motor gibi çalışıyor sesli

Twin Spark motorlar dizel gibi ses ile çalışıyorlarsa VARYATÖR'leri bozuktur. Defalarca yazılmış şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. Alfa gerçekten bakımlı olmalı. Alfisti'den alınmalı. Anlamayan adamdan Alfa alırsanız, gidip sanayideki herhangi bir ustaya bakımları yaptırılmış, Alfa parçası değil de "bu da uyar abiiii" parça kullanılmış Alfa alırsanız başınız ağrıma ihtimali çok yüksektir. Bu nedenle geçmişi belli, secereli, özen gösterilmiş bir araç alın. Ben üç dört ay aracımı aradım, İstanbul'dan Trabzon'a gidip ilk sahibinden çok bakımlı bir araç aldım. Sıfır problem ile 20 ay kullandım, ben de üstüne titredim. Satmak için ilan verdikten 20 dakika(evet YİRMİ DAKİKA) sonra sattım. Alfa'nın piyasası yok diyen arkadaşlara selam olsun. Twin Spark motor sesi muhteşemdir, tabii sağlıklı ise, sağlıksız olanı hem düzgün ses vermez, hem de performansı düşük olur.

• Varyatörleri kronik arızalı diye biliyorum, zamanında çok niyetlendiğim ama bir türlü cesaret edip alamadıgım bir araç o zamanki araştırmalırımda aracın sert bir yapısının olduğu ve buna bağlı önüne geçilemeyen sesler olduguydu ki test ettigim araçta da karşılaşmıştım, piyasaya bakarsak o fiyatlara güzel araba ama temizini bulamazsanız incir agacı dikmeye müsait gibi duruyor.

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Kronik arızanın nedeni daha motor ısınmadan aşırı devir çevirmek, motora abanmak. İlk 2-3 dakikadan sonra istediğiniz kadar devir çevirebilirsiniz, ama motor soğukken abanırsanız 10bin km civarında varyatör ses yapmaya başlar. Yol tutuşu muhteşemdir, bu nedenle de biraz serttir. Alt takımlardan soğuk havalarda gıcırdama sesi gelebilir. Herhangi bir markanın herhangi bir modelinin 10 yaşında ve bakımsızını alırsanız tabii ki incir ağacı diker, bunun Alfa Romeo ile özelleştirilmesine gerek yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kibitzer kullanıcısına yanıt
    Nazik arabalar işte o yüzden kronik sorunlu sadece Alfa lara basılmıyor soğukken, selespeed lere hiç girmiyorum bile.

• Romeo da erkek ismi

qapaq diyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.