Alex de Souza, karşılaşma sonrası Galatasaray soyunma odasına giderek ezeli rakiplerinin şampiyonluğunu kutladı
02:30 | 13 Mayıs 2012
Bir an Alex’i karşılarında gören sarı-kırmızılı oyuncular hayli şaşırırken, Brezilyalı yıldızın bu jesti alkış topladı. Teknik Direktör Terim de, Alex’e teşekkür etti.
Alex bu yüzden Fenerbahçe'deki en sevdiğim oyuncu. Sadece futbolculuğuyla değil, ahlakı ve bilgeliğiyle ders diye okutulması lazım genç futbolculara.
Keske Gs de olsa dedigim tek Fb li futbolcu. Adamligi yeter..
Alex fenerbahçe camiasındanda üstün biridir bana göre.
Bu adamı izlemek bile ayrı bi zevk, karakteri zaten ortada , adamsın ulan
FB taraftarı bir Alex degil
Kralex göstermiş yine adamlığını. Seviyorum bu adamı. Arenadaki maçta herkes sahanın ortasında sevinirken arkasını dönüp gitmesi hayran bıraktı beni kendisine.
keşke top oynadığı kulüpte biraz ondan birşeyler öğrense... anlayana
Bu adam 6 senedir galatasaray taraftarından küfür yemiyor ve gerçekten seviliyor. Sizin için büyük şans. Gerçek bir efsaneniz oldu.
Twitterdan kendisine teşekkür mesajlarını eksik etmeyiniz. Helal olsun diyorum bu adama.
Fenerde küfür yemeyen nadir adamlardan.
Sevmeyen de nadirdir.
Fenerbahcedeki en karakterli futbolcu, takimin en iyisi olmasina ragmen kac yildir adama kimse kotu soz soylememistir. Her zaman seviyorum Alexi
Allah razı olsun aykut kocaman'dan, herkes alex'iz fenerin bir hiç olduğunu anladı ama kendisi hala anlamadı. Bu adamın ölüsü takımda oynar. Aykut kocaman'ın ferguson gibi fenerin başında kalması dileğiyle.
Bi Alex değil
diğer fenerliler gibi değil.
Çok beyefendi bir insan bunu her zaman da söylemişimdir
Adam profesyonel. Maçta adam gibi oynar, tahrik etmek nedir bilmez, hakeme haksız yere saldırmaz. Zaten öyle olmasa küfür deryasında o da boğulurdu ama adam hakkında kötü söz söyleyeni nadir duyarız. Sonuç olarak izlemekten zevk aldığımız nadir futbolculardandır. Tek adı geçen beste(benim bildiğim):
Alex'le dost ol Tümer'le arkadaş A.... sat Emre yavaş yavaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme