Şimdi Ara

Alex’ten özel tebrik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alex de Souza, karşılaşma sonrası Galatasaray soyunma odasına giderek ezeli rakiplerinin şampiyonluğunu kutladı

02:30 | 13 Mayıs 2012

Bir an Alex’i karşılarında gören sarı-kırmızılı oyuncular hayli şaşırırken, Brezilyalı yıldızın bu jesti alkış topladı. Teknik Direktör Terim de, Alex’e teşekkür etti.

• Alex bu yüzden Fenerbahçe'deki en sevdiğim oyuncu. Sadece futbolculuğuyla değil, ahlakı ve bilgeliğiyle ders diye okutulması lazım genç futbolculara.
  • Keske Gs de olsa dedigim tek Fb li futbolcu. Adamligi yeter..
  • Alex fenerbahçe camiasındanda üstün biridir bana göre.
  • Bu adamı izlemek bile ayrı bi zevk, karakteri zaten ortada , adamsın ulan
  • FB taraftarı bir Alex degil
  • Kralex göstermiş yine adamlığını. Seviyorum bu adamı. Arenadaki maçta herkes sahanın ortasında sevinirken arkasını dönüp gitmesi hayran bıraktı beni kendisine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke top oynadığı kulüpte biraz ondan birşeyler öğrense... anlayana
  • Bu adam 6 senedir galatasaray taraftarından küfür yemiyor ve gerçekten seviliyor. Sizin için büyük şans. Gerçek bir efsaneniz oldu.
  • Twitterdan kendisine teşekkür mesajlarını eksik etmeyiniz. Helal olsun diyorum bu adama.
  • Fenerde küfür yemeyen nadir adamlardan.

Sevmeyen de nadirdir.
  • Fenerbahcedeki en karakterli futbolcu, takimin en iyisi olmasina ragmen kac yildir adama kimse kotu soz soylememistir. Her zaman seviyorum Alexi
  • Allah razı olsun aykut kocaman'dan, herkes alex'iz fenerin bir hiç olduğunu anladı ama kendisi hala anlamadı. Bu adamın ölüsü takımda oynar. Aykut kocaman'ın ferguson gibi fenerin başında kalması dileğiyle.
  • Bi Alex değil
  • diğer fenerliler gibi değil.
  • Çok beyefendi bir insan bunu her zaman da söylemişimdir
  • Adam profesyonel. Maçta adam gibi oynar, tahrik etmek nedir bilmez, hakeme haksız yere saldırmaz. Zaten öyle olmasa küfür deryasında o da boğulurdu ama adam hakkında kötü söz söyleyeni nadir duyarız. Sonuç olarak izlemekten zevk aldığımız nadir futbolculardandır. Tek adı geçen beste(benim bildiğim):

Alex'le dost ol Tümer'le arkadaş
    A.... sat Emre yavaş yavaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.