Şimdi Ara

Alex: Fener hiç bırakılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sambacı, 2007'den sonra da Fener'de kalacağını belirtti.

Alex'le nice yıllara

Real Madrid'in gündemine gelen Alex, F.Bahçe'deki hayatından memnun olduğunu açıkladı....

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, sözleşmesini uzatmak istediğinin mesajını verdi. Tatilini ülkesi Brezilya'da geçiren Alex, "Beni isteyenler var, bu güzel bir şey. Ancak beni isteyen önce kulübümle görüşür. Ayrıca zaten 2007'ye kadar sözleşmem var ve süre bitene kadar buradayım. 2007 sonrasında da kalmak istiyorum. Oturur, konuşuruz. Birbirimizden memnunsak devam ederiz" dedi.

BAŞARILI OLACAĞIZ
    Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne erken veda ettiklerini de belirten süper sambacı, "İstemediğimiz şekilde veda ettiğimiz Avrupa'da gelecek yıl ciddi başarılar kazanacağımıza olan inancım tam. Şimdi elimizde kalan Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki şampiyonlukları kovalayacağız" ifadelerini kullandı.

PARREİRA HABERSİZ
    Alex, Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda yer alma şansının olmadığını da kaydetti ve "Çünkü İstanbul'da sergilediğim performanstan Brezilya'da ikamet eden Parreira'nın her zaman haberi olmuyor. Yine de ona benimle ilgili olarak ne düşündüğünü soracağım. Dünya Kupası'nda favorim Brezilya" diye konuştu.

• Gitmez tabii...

Şimdi birşey yazarım,tartışma çıkar,o yüzden yazmayayım.

Ama yine de söyleyeyim Alex öyle veya böyle başarılı.(En azından Türkiye'de)
  • alex avrupada yürüyerek oynayabilecekmi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

alex avrupada yürüyerek oynayabilecekmi acaba

Benim de kastettiğim buydu.
    Burada öyle veya böyle kral olur.Ya zor,ağır maçlar?

Neyse...
  • Alex gibi futbolcunuz olsun daha ne bea? Adamın yaptığı asistler yeter!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Alex gibi futbolcunuz olsun daha ne bea? Adamın yaptığı asistler yeter!

Evet Türkiye'de yetiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Neyse...

ya alex i tartısmak bir galatasaray lıya düsmez hem avrupa da yapamaz diyorsunuz ama siz kendinizi

avrupa fatihi ilan ediyorsunuz sizin futbol anlayısınız bole fenerbahce alex le kazandığı puanlar sayesinde

avrupaya gitti ve hatırlatırım psv macını o ma,cta 2 gol atmıstı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi görüyosun dimi! Burdan bir kez daha anlıyoruz ki FENERİN FENERDEN BAŞKA DOSTU YOK! ADAMLAR MÜTTEFİK OLMUŞ (BJK-GS) FENERİ KÖTÜLÜYORLAR!
  • quote:

Abi görüyosun dimi! Burdan bir kez daha anlıyoruz ki FENERİN FENERDEN BAŞKA DOSTU YOK! ADAMLAR MÜTTEFİK OLMUŞ (BJK-GS) FENERİ KÖTÜLÜYORLAR!

Alex kötü futbolcu dedim mi?Veya Fener kötü takım?
    Sadece Alex Türkiye'de yetebilen bir oyuncu ancak iş Avrupa'ya gelince nedense iyi oynayamıyor?
  • quote:

quote:

Neyse...

bjknyi awrupada kral yapan kaç tane oyuncusu olduda alex e dil uzatıyorsunuz?bjk zlex gibi adama hiç sahip oldumu o bile tartısılır

• quote:

quote:

Abi görüyosun dimi! Burdan bir kez daha anlıyoruz ki FENERİN FENERDEN BAŞKA DOSTU YOK! ADAMLAR MÜTTEFİK OLMUŞ (BJK-GS) FENERİ KÖTÜLÜYORLAR!

Alex kötü futbolcu dedim mi?Veya Fener kötü takım?
    Sadece Alex Türkiye'de yetebilen bir oyuncu ancak iş Avrupa'ya gelince nedense iyi oynayamıyor?

Hayır demedin ama cemo91 ve senin aynı anda Alex ve Fenerbahçe hakkındaki görüşleriniz bunu gösteriyor!
  • anadolu takımlarının korkulu rüyası alex

şaka bi yana adam klas oyuncu ama avrupada sağlam savunma yapan alan daraltan takımlara karşı oynayamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

anadolu takımlarının korkulu rüyası alex

şaka bi yana adam klas oyuncu ama avrupada sağlam savunma yapan alan daraltan takımlara karşı oynayamıyor.

• abi benim müttefiklerim;somali,erwin,montoya,kremini,vs pardon gs,gs,gs,gs

böyle bişey yok 57.alay falan değil çıkıp herhangi bi gs veya bjk li bu yorumu yapabilir
  • Alex gibi adamın olsun 100 milyon $ borcun olsun...
    borcu olupta böyle bir adamı yoksa o başka...
  • Abi ben olsam da gitmem. Az futbol çok para başka nerde var?
  • 2 senedir fb yi şampiyon yapiyo bu sende dahil,avrupada sadece alexe kaldıysak işimiz var ozaman?bu konuşanların hangisinde alex ayarında futbolcu var?daha 300 500 bin dolarları ödeyemeyenler burda konuşmaya başlamış yine.kendi futbolcusuna karşılıksız çek verenler bile alexin kalitesini tartışır oldu çok yazıksize çok bile alex anelka,appiah,NOBRE..
  • onun yerine daha iyi oyuncular bulursalar hemen gide bilir
  • YAHU UGRASMAYIN ADAMLARIN BORCLARIYLA, NE YAPSINLAR,,,??

DALGA GECİCEĞİNİZE YARDIM TOPLAYIN. BAK CEKLERİDE KARSILIKSIZ CIKTIII

UTANIN BE UTANIN 2. LİG TAKIMI KASIMPASASPOR BILE BORCLARINI AKSATMIYOR...,,,

ZÜĞÜRT AVRUPA FATİHİ

• Değer yargılarımız ne kadar da değişti..Sanırsınız 82 tane UEFA, 66 tane ŞL kupamız var..Var da Türkiye'de başarılı Avrupa'da başarısız diye bir futbolcuyu değerlendiriyoruz..

Türkiye'de Avrupa'da başarılı olabilmek için sadece FB yatırım yapıyor , BJK ile GS'ın yatırımları Avrupa için mi? Yoksa o begenmediginiz Türkiye ligi şampiyonluğu için mi?

Alex şuan Türkiye'deki en iyi yabancıdan biri , ondan iyileri varsa onlarda FB'de top koşturuyor..Diğer takım taraftarı arkadaşlarımız kusura bakmasın , aynı klasman da değerlendirebileceğimiz bir futbolcunuz yok..Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.