cannes maçını hatırlıyorum. fb ilk maçta 4-0 yenilmişti ali şen "4 yediysek 5 atarız" demişi sanırım sonra kadıköyde 5 yemişti fener..
quote:
Orjinalden alıntı: somali
cannes maçını hatırlıyorum. fb ilk maçta 4-0 yenilmişti ali şen "4 yediysek 5 atarız" demişi sanırım sonra kadıköyde 5 yemişti fener..
BEN GALATASARAY MAÇINI HATIRYORUM. FARUK SÜREN 20:45 TE LİDERİZ DEMİŞTİ. ALİ ŞEN OKOCHA YA SORMUŞTU SAATİ MAÇTAN SONRA. AH AAAAAAAAH NE ZAMAN SAATLER 20 45 OLSA CİMBOM GELİR AKLIMA.
o maçın oynandığı sezon kim şampiyon olmuştu peki saat 20.45te??
bu arada bu topici açılış konusundan alıp bu konulara getirmeyi başaran gs li arkadaşlara tebrikler gene aştınız kendinizi
quote:
Orjinalden alıntı: tomasino
bu arada bu topici açılış konusundan alıp bu konulara getirmeyi başaran gs li arkadaşlara tebrikler gene aştınız kendinizi
BENCE DE ARAYA ŞAMPİYONLAR LİGİ-UEFA KUPALARI GİRDİ TOPİC:ALEX:FENER HİÇ BIRAKILIRMI?
quote:
Orjinalden alıntı: Crazy_58
quote:
BENCE DE ARAYA ŞAMPİYONLAR LİGİ-UEFA KUPALARI GİRDİ TOPİC:ALEX:FENER HİÇ BIRAKILIRMI?
adamların amacı zaten oraya getirmek ben uydu bölümüne en iyi receiver diye topic açacam ama ondanda korkuyorum konu uefa kupasına gelir diye
quote:
quote:
quote:
adamların amacı zaten oraya getirmek ben uydu bölümüne en iyi receiver diye topic açacam ama ondanda korkuyorum konu uefa kupasına gelir diye
Aman abi sakın açma orada da gelir emin ol.
Abi var ya caanım iki tane topick açtım biri anketti. Fenerbahçeli kardeşlerim için. Herifler girdiler. konuyu yine uefa kupasına getirdiler. ikisinin de başlığı yanından bile geçmiyordu. Herifler sana iğne vuralım bile dediler. Gerçi altta kalmadıkta. bu adamların yüzünden ikiside silindi.
Yaparlar abi yaparlar çünkü övünecek başka hiç bi şi leri yok! Sürekli FENERBAHÇE'yi kötüleyip duruyorlar.
açayım mı aynı anketi bişi olur mu? sonuçta silindi falan yazmıyordu.
Valla sen bilirsin aslında denemekte fayda var bakalım orda da konu UEFA ya gelecek mi?
okuma yazmanızdamı yok sizin ya şu topici baştan okuyun bakalım kim avrupaya getirmiş konuyu
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
alex avrupada yürüyerek oynayabilecekmi acaba
Bak bakalım işte burda avrupa olayı kopuyor kim yazmış sizinkiler!
quote:
Orjinalden alıntı: salihli
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
quote:
Benim de kastettiğim buydu. Burada öyle veya böyle kral olur.Ya zor,ağır maçlar?
Neyse...
ya alex i tartısmak bir galatasaray lıya düsmez hem avrupa da yapamaz diyorsunuz ama siz kendinizi
avrupa fatihi ilan ediyorsunuz sizin futbol anlayısınız bole fenerbahce alex le kazandığı puanlar sayesinde
avrupaya gitti ve hatırlatırım psv macını o ma,cta 2 gol atmıstı
üsteki 2 arkadaş iyi niyetli alex hakkında yorum yapmış rencide edici bir kelime varmı bide en alttakini oku
quote:
SENCE BU İYİ NİYET Mİ?
ÇEKEMEMEZLİK Mİ?
quote:
Yaparlar abi yaparlar çünkü övünecek başka hiç bi şi leri yok! Sürekli FENERBAHÇE'yi kötüleyip duruyorlar.
allah da seni güldürsün
quote:
Orjinalden alıntı: somali
quote:
allah da seni güldürsün
Amin! Biz seni güldürdüysek ne mutlu bize!
yahu ben fb.liyim ama asla fanatik deilim realistim. Hep olaylara realist bakıorm gs fb ayrımı yapmadan. Ama bu arkadaşların yerine koyun kendinizi zamanında bizde başarısızken herkese bok atıoduk bunlarda o misal Aama bu seferki yane fb`ye karsı olanı biraz abartıldı kutsal ittifaka dönüştü,önce 3 büyük kulüp sonra tüm klüpler.. Sonra tff başkanı falan böle uzar... Nolcak sınunda bilmiorum!
quote:
Orjinalden alıntı: RoLLiN
yahu ben fb.liyim ama asla fanatik deilim realistim. Hep olaylara realist bakıorm gs fb ayrımı yapmadan. Ama bu arkadaşların yerine koyun kendinizi zamanında bizde başarısızken herkese bok atıoduk bunlarda o misal Aama bu seferki yane fb`ye karsı olanı biraz abartıldı kutsal ittifaka dönüştü,önce 3 büyük kulüp sonra tüm klüpler.. Sonra tff başkanı falan böle uzar... Nolcak sınunda bilmiorum!
TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme