Şimdi Ara

Alex: Fener hiç bırakılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JeremY

Değer yargılarımız ne kadar da değişti..Sanırsınız 82 tane UEFA, 66 tane ŞL kupamız var..Var da Türkiye'de başarılı Avrupa'da başarısız diye bir futbolcuyu değerlendiriyoruz..

Türkiye'de Avrupa'da başarılı olabilmek için sadece FB yatırım yapıyor , BJK ile GS'ın yatırımları Avrupa için mi? Yoksa o begenmediginiz Türkiye ligi şampiyonluğu için mi?

Alex şuan Türkiye'deki en iyi yabancıdan biri , ondan iyileri varsa onlarda FB'de top koşturuyor..Diğer takım taraftarı arkadaşlarımız kusura bakmasın , aynı klasman da değerlendirebileceğimiz bir futbolcunuz yok..Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış

Aynı klasmanda Sergen'i söylüyorum.Sergen'deki akılsızlık had safhada olduğundan şimdi fazla kaale almıyoruz.

• evet sergen gibi oyuncu çok az gelir. çook klas oyuncu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydink
    Alex gibi adamın olsun 100 milyon $ borcun olsun...
    borcu olupta böyle bir adamı yoksa o başka...

I Love You HAGI

HAGI gibi adamın olsun klüp parasal anlamda zordayken sana biri UEFA kupası diğeri SUPER kupa olmak üzere 2 avrupa kupası getirsin

Alex gibi adamın olsun avrupada hüsran, hüsran 2 katmerli çilen olsun
    Milan ŞŞ'da 4 golü tek tek atarken Fenerliler tribünde tepine dursun

Şuanki Fenerbahçe olsa olsa Galatasaray'ın imitasyonun olur... Fenerbahçe Galatasaray'ın 1996'da yakaladığı sinerjinin bir benzerini yakalamaya çalışıyor. Alex de o sinerjedeki Fenerli HAGI oluyor. Bu afra tavra şişirme oradan geliyor ama her avrupa maçında o balon pat pat patlıyor.

/>

Galatasaray'ın imitasyonun büyük Fenerbahçe'nin taraftarı biraz daha üfleyin balon daha yükseğe çıksın. En yüksekte sizin olun.

I Love You HAGI

• Alex,taraftara caka satıyor, Alex kim Avrupa'da oynamak kim, Parma'da oynayamayan adamı Real'in B takımına bile almazlar. Hadi bakalım Alex gidebiliyorsa gitsin Avrupa'ya.Ama GİDEMEZ, gitse gitse Bolton'a gider.Orada da oynayacağı şüpheli olur. Adam bulmuş Fener gibi takımı, 200 metre koşmadan maç tamamlıyor,iki korner bir frikik maç biter.Zaten yılda Avrupa'da 6 maç oynayacak o maçların birinde kırmızı kart cezalısı,birinde sakat,tamam sezonu 20 asistle kapatsa ne olur bu adam.Türkiye liginin yürüyen kralı.Anelka,Appiah bunlar Avrupa'da her klüpte oynar,bugün bu ikisi Chelsea'ye gitseler oynarlar ama Alex anca Bolton'da yedek oynar.
  • I Love You HAGI

onun yeri ayrı tabi. sonsuza kadar unutulmayacak..

bence aziz yıldırım alexi iyi fiyata satmayı düşünür ama teklif yok. örneğin juninho tarzı bir adam çok daha iyi işler yapar fbde. avrupada iyi yerlere gelmek istiyorsa fb alex luciano ve nobreyi değişmeli. yerlilerin kalitesi arttırılmalı. bu kadro lig için yeterli ama clde 2.tur uefada belki çeyrek finalden ötesini göremez bana göre. tabi bir de daumun yerine vizyonu geniş büyük hedefleri olan bir td getirilmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri

quote:

I Love You HAGI

HAGI gibi adamın olsun klüp parasal anlamda zordayken sana biri UEFA kupası diğeri SUPER kupa olmak üzere 2 avrupa kupası getirsin

Şuanki Fenerbahçe olsa olsa Galatasaray'ın imitasyonun olur... Fenerbahçe Galatasaray'ın 1996'da yakaladığı sinerjinin bir benzerini yakalamaya çalışıyor. Alex de o sinerjedeki Fenerli HAGI oluyor. Bu afra tavra şişirme oradan geliyor ama her avrupa maçında o balon pat pat patlıyor.

/>

Galatasaray'ın imitasyonun büyük Fenerbahçe'nin taraftarı biraz daha üfleyin balon daha yükseğe çıksın. En yüksekte sizin olun.

I Love You HAGI

ya çok darlanmışsın dostum
    Alex'in sizi bu kadar konuşmaya zorlamasının altında farklı duyguların yattığına inanmaya başladım...

• quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri

quote:

I Love You HAGI

/>

I Love You HAGI

Takım parasal anlamda zor durumda olsun Hagi gibi futbolcun olsun sana UEFA ve Süre Kupa getirir diyosun! Peki napcanız? Kupaları satıp paraya mı döndereceniz?

• kupalar paraya çevrilemediği gibi parayla da alınmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 29 Aralık 2005 23:01:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

kupalar paraya çevrilemediği gibi parayla da alınmaz...

Somali bu kadar ağır konuşma be kardeş Yazık onlarda insan

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

yazım olarak hafif olmakla beraber mana olarak çok derin ve ağır olmuş evet

• quote:

quote:

quote:

yazım olarak hafif olmakla beraber mana olarak çok derin ve ağır olmuş evet

Helal sana.Yürü be somali

• quote:

quote:

kupa parayla olmuyor ama futbolcu parasız durmuyor...

yazık tabi futbolcularda insan, insanların emeğine saygı herkesin parası ödensin....

• Alex tabii ki fenerden gitmek istemez.Kim ne derse desin Alex 'e hiç bir takımın fenerin verdiği parayı vereceğini sanmam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

alex avrupada yürüyerek oynayabilecekmi acaba

Benim de kastettiğim buydu.
    Burada öyle veya böyle kral olur.Ya zor,ağır maçlar?

Neyse...

aLEX 34 MAÇTA DA YÜRÜYEREK OYNUYOR. DEMEK Kİ KOŞARAK TUTAMAYANLAR VAR

• quote:

aLEX 34 MAÇTA DA YÜRÜYEREK OYNUYOR. DEMEK Kİ KOŞARAK TUTAMAYANLAR VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink -- 30 Aralık 2005 10:18:10 >
  • alexin fb de kalması bile olay oluyo diğer takımları tutan arkadaşlar için söylüyorum.Yine işi alex avrupada oynayamaza getirdinizya kıskançlığın hasetiliğin çekememzliğin alasını yapıyosunuz,siz değilmisiniz anelkaya bile yıldız oyuncu değil diyen,aslında burda toması songu sağduyu ailtonu bunlarla karışılaştırısanız aradaki fark ortaya çıkar kalite anlayışıda,avrupada başarılı olamasa bile ben stada gittiğimde bu yıldızları izlerken tüylerin diken diken oluyo.sizleri zaten tribüne çekicek bir futbolcunuz bile yok oyüzden bu kıskançlık türkiye ligi için bile standartın üstünü geçtim o standartta bile yıldızınız yok.konuşmaya devam edin ben gs ve beşiktaş maçlarını izlerken artık anadolu takımlarıyla aynı zevki alıyorum ayırt edemiyosun yani aralarında fazla bir fark yok

• quote:

Arkadaşım para olmadan da kupa olmaz ama!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 30 Aralık 2005 12:35:33 >
  • Alex in türkiye liginde ne yaptığı ortada herkes bu konuda hem fikir sanırım (20 küsür gol 20 küsür asist).Avrupada oynamıyor diyenlere bu sene cevap verdiğini sanıyordum ama siz hala 3 maymunu oynuyorsunuz.Adamın ilk psv maçında ne yaptığını herkes gördü.Bir şalke maçında oynamadı takım doğru dürüst atak yapamadı.Alex in iyi oynaması demek sadece gol ve asist yapması demek değil.Alex takımın beyni tüm atak organizasyonlarını o yapıyor tek yapmadığı şey savunma açıkçası ben ondan savunmada beklemiyorum hücumdayken yaptıkları bana yeter.Türkiyede böyle bir futbolcuya sahip tek takımda Fenerbahçe.Ben Alex ten bir fenerbahçeli olarak memnunum diğer takım taraftarlarının alex için ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

alexin fb de kalması bile olay oluyo diğer takımları tutan arkadaşlar için söylüyorum.Yine işi alex avrupada oynayamaza getirdinizya kıskançlığın hasetiliğin çekememzliğin alasını yapıyosunuz,siz değilmisiniz anelkaya bile yıldız oyuncu değil diyen,aslında burda toması songu sağduyu ailtonu bunlarla karışılaştırısanız aradaki fark ortaya çıkar kalite anlayışıda,avrupada başarılı olamasa bile ben stada gittiğimde bu yıldızları izlerken tüylerin diken diken oluyo.sizleri zaten tribüne çekicek bir futbolcunuz bile yok oyüzden bu kıskançlık türkiye ligi için bile standartın üstünü geçtim o standartta bile yıldızınız yok.konuşmaya devam edin ben gs ve beşiktaş maçlarını izlerken artık anadolu takımlarıyla aynı zevki alıyorum ayırt edemiyosun yani aralarında fazla bir fark yok

Ben de Fb yi Avrupa'da izlerken aynı zevki alıyorum. Milan maçında mesela, ben Milan ile FB arasında bir fark göremedim doğrusu

• sen paf takımınla çık onları alkışla,belki milli takıma yeni yetenekler kazandırısınız gibi kendi kendinizi dahada darltma gibi düşünce içindesiniz.bu sizin şuan ne durumda olduğunuzun göstergesidir.sizin kalite anlayışınız ortada anadolu takımlarından hiç bir farkınız yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.