Şimdi Ara

Tank..Efsane oyun(Atari oyunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evvet arkadaşlar gençler çocuklar...benim küçüklüğüm çoğunlukla atari ile geçti...dün edirnede yiğende varmış cd de.. Açtı baktım tank var hemen atladım aldım kolu 1 saat boyunca oynadım:D...küçükken saatlerce oynardık..performansımdanda hiç bişe kaybetmemişim ha:D..

Oyunu İndirmek için tıkla
    Oyunun açıklaması:Zipli dosyadan çıkan Nestopia.exe çalıştır aç menü seçeneğine gel ve oyunlar içinde yer alan 1200 Game.nes dosyasını aç.

Oyun yön tuşlarıyla gidiyor ateş tuşu Ç fazla kurcalamadım ama siz bi bakın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 13 Haziran 2008; 10:31:07 >

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;

• ne oyundu ya valla çok severim

Orijinalden alıntı: cashinsoft

ne oyundu ya valla çok severim
    Hay Allah razı olsun senden arkadaş. Çocukluğumuzun efsane oyunlarından harbi nostalji oldu be.

Deli oyundu bu ya. Eskiden başından kalkmazdım.

eyv.gerçi bende hala atari var ama bir de bunu deneyelim.

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

eyv.gerçi bende hala atari var ama bir de bunu deneyelim.

Alıntıları Göster
    way be eski oyun he

En çok oynadığım oyundu sağol
    BİR ATARİ OYUNU VARDI
    8 yıl önce açıldı
    En iyi grafikli xbox360 oyunu ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

Deli oyundu bu ya. Eskiden başından kalkmazdım.

Alıntıları Göster
    @Koktay

Önemli değil...aklıma geldi paylaşayım dedim..

@.Alp.

ooo sabahtan akşama kadar oynardık..mortal kombat bu.sonra araba yarışı vardı adını unuttum hani üstten bakıyon kırmızı araban vsvs.. formula vardı çok oynardık...Snow bros vardı oda çok güzeldi hep bitirirdik abimlerle:)...

Bende 2 tane atari vardı..halen duruyormu bilmiyorum ama yarın bakacağım duruyorsa düzeneği hemen kuracam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 13 Haziran 2008; 10:38:15 >
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

@Koktay

Önemli değil...aklıma geldi paylaşayım dedim..

@.Alp.

ooo sabahtan akşama kadar oynardık..mortal kombat bu.sonra araba yarışı vardı adını unuttum hani üstten bakıyon kırmızı araban vsvs.. formula vardı çok oynardık...Snow bros vardı oda çok güzeldi hep bitirirdik abimlerle:)...

Bende 2 tane atari vardı..halen duruyormu bilmiyorum ama yarın bakacağım duruyorsa düzeneği hemen kuracam:)

Alıntıları Göster
    Ortaokul yıllarında eve gelince oynardım sonra dışarı oynamaya çıkardım süper oyun tşklr

• Off ne oyundu be bunu iki kişi oynamak acayip sarıyordu. Birbirimizi vurduğumuzda ettiğimiz kavgaları unutamam hâlâ Birde kırmızı tankları vurunca tankı güçlendirici birşeyler çıkıyordu onları kapma yarışına girerdik ah ah

Orijinalden alıntı: Selçuk

En çok oynadığım oyundu sağol

Alıntıları Göster
    yok ben bu oyunu sevmiyom bi oyun vardı havadan helikopter yerden tankla oynanıyodum 2 kişi olunca oyundada 1.kişi helikopter ile 2. kişi tankla oynuyodu o oyun süper onun adını bilen varmıdır acabaaa......

Orijinalden alıntı: Rampage

Off ne oyundu be bunu iki kişi oynamak acayip sarıyordu. Birbirimizi vurduğumuzda ettiğimiz kavgaları unutamam hâlâ Birde kırmızı tankları vurunca tankı güçlendirici birşeyler çıkıyordu onları kapma yarışına girerdik ah ah
    kardeşimle sabahtan akşama kadar oynardık kendi haritamızı kendimiz yapardık. harikaydı ya teşekkürler

• atari salonlarında oynadığınız ve şu an resimlerine baktığınız oyunları ve daha niceleri olan street fighter, mortal combat ve aklınıza gelen gelmeyen tümünü pc de oynamak için bu topiği kullanabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_1638017/mpage_1/key_mame/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 13 Haziran 2008; 10:56:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

atari salonlarında oynadığınız ve şu an resimlerine baktığınız oyunları ve daha niceleri olan street fighter, mortal combat ve aklınıza gelen gelmeyen tümünü pc de oynamak için bu topiği kullanabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_1638017/mpage_1/key_mame/tm.htm

@atlas

sağolasın..ben buldum işte buraya vereyim dedim..yinede sağolasın..ha bu arada snow bros linkinde bir sorunmu var acaba?:S

• quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Evvet arkadaşlar gençler çocuklar...benim küçüklüğüm çoğunlukla atari ile geçti...dün edirnede yiğende varmış cd de.. Açtı baktım tank var hemen atladım aldım kolu 1 saat boyunca oynadım:D...küçükken saatlerce oynardık..performansımdanda hiç bişe kaybetmemişim ha:D..

Oyunun açıklaması:Zipli dosyadan çıkan Nestopia.exe çalıştır aç menü seçeneğine gel ve oyunlar içinde yer alan 1200 Game.nes dosyasını aç.

zuhahah kardesimle oynarken o gerizekali kartalı vuruyordum her seferinde kavga ediyorduk

Cooler Master RCT-05 | intel q6600 2.4@3.4 | 4 GB Kingston DDR2 | Asus P5Q Pro | Asus 8800 GT GDDR3 512 | 2 TB WD Sata2 HDD | Samsung SH203 DVD Writer | Akasa | Logitech X 230 2+1 | Logitech G15 | Microsoft Sidewinder Mouse | Asus 22" LCD | Daha sayayım mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata Kan

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Evvet arkadaşlar gençler çocuklar...benim küçüklüğüm çoğunlukla atari ile geçti...dün edirnede yiğende varmış cd de.. Açtı baktım tank var hemen atladım aldım kolu 1 saat boyunca oynadım:D...küçükken saatlerce oynardık..performansımdanda hiç bişe kaybetmemişim ha:D..

zuhahah kardesimle oynarken o gerizekali kartalı vuruyordum her seferinde kavga ediyorduk
    Acayip zevkliydi be.. Her gün oynardım valla..

• harbi çok severdim yıllar önce bende sağol

Orijinalden alıntı: NidderuN

harbi çok severdim yıllar önce bende sağol
    ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN HAYATIMIN OYUNUYDU BU

Orijinalden alıntı: NidderuN

harbi çok severdim yıllar önce bende sağol
    Kardes oyunlar biraz yavaş çalışıyor

Orijinalden alıntı: panzer_

Kardes oyunlar biraz yavaş çalışıyor

Alıntıları Göster
    LAAAN KAPTAN TSUBASA VAR ÇOCUKLUĞUMUN OYUNU
    "...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.