Şimdi Ara

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
41.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu Achademy meterial yazan yuzuk kolye vb cısımlr nasıl kullanılıyor broken knıfe felan varya cozemedım bı turlu ben onları.

bırde bu fire water elementlerını yapamadım ben bı turlu
  • ya arkadaşlar materyal den element yapma ilk sayfada yazıyo
  • Gerçekten güseL anlatım ne diyim haLa anLamayan varsa!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueJaGuaR -- 18 Ekim 2006; 11:42:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

quote:

Orjinalden alıntı: Myeyes

ya ben yaptım ama kullanamıyorum ne weapon ne aksesuar , giysi falan filan hiç birine basamıyorum bakın bu işte

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem)

kardeş sen onu yapmışsın ama kullanamazsın neden biliyon mu o tablet shield e de weapon a da armor lara felan da basılıyor ama 1. derece olanlara yani sen onu 2. derece item e basamazsın anladın mı olayı... derecesine göre yapılıyor o iş...

Teşekkür ederim bende sonradan vardım farkına olayın zaten şu anda lvl 24 üm lvl 32 ye kadar alchemy le ugraşmayacagım tşk ederim.

• çok saol benm arkta bunu arıodu
  • peki alchmey yapaken itemin + sının kaybolma ihtimali varmı
    mesela +3 silahıma basarken alchemy failed olursa + da gitme ihitmali varmı?
  • saol kardeş ne olduğunu nasıl kullanıldığını bilmiyodum teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: scream358

bişeyler anladım gibi

Bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

tembeler abi benim bi sorum olacak...
    Bu itemlere elemet ekledikten sonra tekrar başka bi elemet eklenebiliyor mu? Yada eklediğimiz elementi silebilir miyiz? Ve NPC den aldığım itemlerede + veya elemet ekleyebilir miyim?
    Bide itemlere nasıl + basabilirim onuda anlatırsan çok iyi olacak? Yada forumda bi topic varsa beni yönlendirir misin? (Ben aradım ama bulamadım...)

Sanırım çok şey sordum...

Cevablarsanız çok memnun olurum

Ya arkadaşlar sorumu cevaplayacak bi allahın kulu yok mu?

biraz geç oldu ama ben cewaplıyım umarım bakarsın :D itemlere element ekleme değilde alchemy stone basma diyelim ona..ewet ekleyebilirsin örneğin..silahına str bastın diyelim daha sonra int eklersin..silahın critical ını değiştirebilirsin durability arttırırsın istediğin kadar..ama eklediğin şeyi silemezsin..we birde mesela 2 int war silahında sen int stone basıyosun bu 2 int 1 intede düşebilir 4 int ede çıkabilir böyle bişey war..ama 2 int warken str basarsan int sabit kalır..karışık gibi oldu ama anlarsın umarım..NPC den aldığn itemlerde + da eklersin alchemy stone da kullanabilirsin..

+basmak için .. 4 çeşit elixir war..weapon,shield,protector,accessory..

weapon silah,shield kalkan,protector giysilerin,accessory de takılar içindir..silahı örnek weriyim örneğin lwl 32 bi blade in war bu silah 3 degree dir..yanında yazar zaten silahta..gidersin kolye küpe satan npc mize ordan 3rd degree bi lucky powder alırsın bu başarılı olma şansını arttırır..daha sonra 'y' tuşuna basarak bu alchemy menüsünü açarsın.silahını koyarsın yanına wep elixir we lucky powder ı da koyup hadi bakalım nolcek die beklersin bu da + basma yöntemi...bi sorun olursa pm atarsın =)

quote:

Orjinalden alıntı: thsn_can

peki alchmey yapaken itemin + sının kaybolma ihtimali varmı
    mesela +3 silahıma basarken alchemy failed olursa + da gitme ihitmali varmı?

alchemy yaparken item in + sı kaybolmaz rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 22 Eylül 2006; 2:22:59 >

• arkadaşlar ben işi tam olarak beceremedim bütün fotoğrafları tam olarak çekip buara_91@hotmail.com msn sine yollarmısınız şimdiden saolun
  • ya beyler alixir nsl kullanılıo ben 18 leveldeyim ama bilmiyorum
  • @swordoflife

okumadan gelip buraya yazarsan direk tabi bilmezsin..bak 2-3 mesaj üstte yazdım ben orayı bi oku istersen yine anlamazsan PM at bana
  • forumda yeniyimde yeni yeni bişeyler katmaya çalışıcam arkadaşlar

tablette önemli bi noktada eğer elinizdeki silah + ya sahipse tablet basmanızı tavsiye etmiyorum çünkü tabletler çok fazla patlıyor

eğer silahınızda + yoksa önce tabletleyin daha sonra + llayın derim.

tecrübeyle sabittir +3 sworda 11 tane tablet bastım 10 tanesi patladı :((

daha sonra düz sworda 4 tane bastım 3 ü işe yaradı..
  • Ben bu şekilde 2 tane yaptım.Birini kullandım birini de satmıstım.Çok Saol bilgiler için
  • bilgilerin için saol kardeş
  • birisi çok acil cevap verebilirmi
    ben kolyeme buz taşı basmak istiyorum ve herkes basabiliyor bana öyle bi tablet hiç çıkmadı yada çıktıysa tabledin adı nedir??
  • ya arkadaslar bu dırek elixir lerı nasıl kullanıyoruz bunu bılen varmı?
  • o kadar uğraş bunun içinmiydi yani silahlar için olanını denemekte yarar var yalnız
  • bununla çoook uğraştım ama sabredemedim hepsini silahçıya sattım
  • Bende ugrasmistim biraz.Fakat en son tableti olusturayim derkenken elementleri koydum ve yanlişlikla Fuse all demeyimmi elimde patladi hepsi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.