Şimdi Ara

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
41.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu linke bakarsaniz hangi metarial ve tabletlerin hangi monsterdan cikacagini ogrenebilirsiniz..
  • Benden sizlere tavsiye olsun arkadaslar, en az lvl 50 ye kadar ustunuze stone basmayın element zulalayın bakın o zman harbiden para vbabası olur ve itemlerin sos unu alırsınız.Saglam element veren yerlerde takılın ,örn . kestiginiz mobdan win 2 wind 4 earth 6 veren materyal dusuyorsa elementi yıgınlayın sonra baska moblara ,lvlinizde olan moblarına gecersiniz.
    en önemli tablet veya stone lar ;
    str
    stamina
    ınt
    agility =blocking ratio (kalkan için)
    courage =crit tableti
    psy atack
    mag atack
    bunlar lvl 5X 6X oldugunuz zman bunları yapıp tezgaha koyun bakın o zman nasıl para geliyr

Ek bilgi ;

bi tableti bastıgımız zaman itemin alakasız bir degerinin artması yada azlması soz konusudur.Cok dikkatli olmak lazım.örn;kalkanıma critical basmak istedim 4 stne yaktım en sonunda oldu faka t bu seferde br 'si düştü (16-->14)
    bi suru caba sonucunda 12 ye kadar ındi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 17 Ekim 2006; 17:04:59 >

• eline sağlı ne diyim çok gusel olmus
  • valla eline koluna sağlık tembeler senin sayende öğrendim bende alchemyi valla saol
  • güseL Olmuş eLine sagLık
  • ben bişe anlamadım
  • biri bana açıklasın sende saol verdiğin bilgiler için
  • heyt be kardesim ömer nbr :D
    bende anlamadım yaaaa biri güzelce anlatabilirmi
  • konuya yazılan mesajları veya eklemeleri tam olarak okuyamadım, işin aciliyetinden dolayı.
    kusura bakmayın.
    şöyle bi sorum olacak:
    tabletleri stone haline getirdiğimizde stonenin en altında bi yüzde değeri yazıyor (%0,%10,%20,%30)
    farkettiğim kadarıyla bu stonenin patlamayacağı anlamına geliyor.
    %0 değerine sahip olanlar (steady, lucky, astral, immortal) kesinlikle tutuyor.
    %30 değerine sahip olanlardan da arada sırada tutan oluyor.
    bu doğru mu?
    ya da bu konuda ne düşünüyorsunuz?

ikinci olarak glaviye stone basarken farkettim ki her 3 stoneden 2 si yanıyor 3. tutuyor.
    bu tezden yola çıksam, glavieye iki tane stone bassam ve üçüncüde de bir weapon elixir bassam sonuç ne olur?

ve şimdilik son sorum da;
    64. lvl da 64+5 bi glavieyi 64+9 yapmam için kaç astral ve kaç immortal almam gerekiyor?bilen var mı?
    eğer bu konuda bi fikriniz varsa nasıl yapacağımı da detaylı olarak anlatabilir misiniz?
    benim savım şu (doğruluğu henüz test ediilemedi) 64+5 glavieye bir tane astral bassam (büyük olasılıkla astral 6 time/times olacaktır) ve bu şekilde bi kaç deneme ile 64+7 yaptığımda bir immortal bassam ve eğer kaldıysa astral ile devam etsem, kalmadıysa da bi astral daha bassam. böylelikle 64+7 den sonra basacağım artılar patlarsa silah 64+7 olarak kalır diye tahmin ediyorum.
    bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
    biraz karmaşık oldu ama .

• çok iyi anlatmışın çok detaylı
  • Herhangi bir tablet ilgili olduğu özelliği değiştirirken ondan başka bir özelliği de değiştirme ihtimali var. O yüzde işte bu ihtimali belirtiyor. Yani silaha int,str basarken critin düşmesi gibi. Şimdiye kadar hiç % 0 tablet elime geçmediği için bilemiycem ama o yüzdelerin başarı şansıyla alakası yok.

İkinci sorun için valla dene ve bize de bildir derim çok makbule geçer. Elixir tutsun da ben her + için 10 tablet feda etmeye razıyım.

Üçüncü : Yorum yok.
  • tembeler bişey sorcam hep görev yapınca sikil poaint yetmiyo ama yapmayıncada expand açık ama ilerlemiyo ne yapmamı önerir sin
  • Abi silah için olanı gösterebilirmisiniz çok merak ettim !!!!!!!Ve bu taşların bazıları pembe renkte oluo neden acaba???????
  • tabletler ikiye ayrılır aslen genel çerçevede
    birincisi etkilediği özelliği sıfırlayıp yerine yeni değerler veren tabletler ki bunlar pembe renkteler ve basıldıklarında tutmaları halinde hali hazırdaki özelliği artırabileceği gibi daha da düşürebilir. 7 critical e sahip bir silaha basılan challenge stone gibi mesela.tutması halinde criti artırabileceği gibi azaltabilir de.
    ikincisi ise herhangi bir değeri çok da fazla etkilemeden (bakın hiç etkilemeden demiyorum) basılan ve silaha yeni özellikler veya hali hazırdaki özelliklere fazlalıklar ekler.misal silaha int str stone basarsanız bunlar yeni özellikler olur.ama atack rating/durability ve ya block ratio eklerseniz de bunlar silahda vr olan özellikleri artırır.azaltma da arasıra gerçekleşir.mesela silaha atack rating basarken silahın phy% sinden bir miktar kaybı gibi zor gerçekleşen olaylar da olabilir.
    bu tarz tabletler de yeşil renktedirler.
  • mavi tabletler ne işe yarıyor ? bir tane bastım yeşil bir şişe verdi drug vind diye ama neye yaradığını anlayamadım
    birde silahın critini arttıran tablet hangisi
    bayağı bir uğrastım bu alchemy ile bir sürü element oldu yakında kimyager olucam
    birde blade bastığım stone lerin tek artısını gördüm oda silahın tamir süresini uzatıyor bayağı
  • yanlız arkadaşlar ben birşeyi bir daha sormak istiyorum. bir tablet diyelim 200 tane fire element istiyo. diğerlerini toplamışız ama hiç fire elementimiz yok mesela. 200 tane fire elementmi yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darks n man

yanlız arkadaşlar ben birşeyi bir daha sormak istiyorum. bir tablet diyelim 200 tane fire element istiyo. diğerlerini toplamışız ama hiç fire elementimiz yok mesela. 200 tane fire elementmi yapıcaz?

aynen öyle arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

mavi tabletler ne işe yarıyor ? bir tane bastım yeşil bir şişe verdi drug vind diye ama neye yaradığını anlayamadım
    birde silahın critini arttıran tablet hangisi
    bayağı bir uğrastım bu alchemy ile bir sürü element oldu yakında kimyager olucam
    birde blade bastığım stone lerin tek artısını gördüm oda silahın tamir süresini uzatıyor bayağı

sapphire tabletle drug of wind iksiri yapmışın..onu içicen hızlanacan ceylan gibi koşturacan

• evet ya koşmak içinmiş drug vind
    birde silahın ciritini arttıran challange tabletmiş öğrendim ve uyguladım 38+3 cirit 3 blade cirit 6 oldu sevdim bu alchemy işini ben
    astral tablet arıyorum şimdilerde
  • Lucky basılı itemlerde + şansı yüzde yüz mü? Mesela Lucky 5 times yada 7 times yazılı bir itemde yazılı olan kadar yanmadan + basma sansımız var mı?
    Bu konuda bilgisi olan ve/veya deneyerek tecrübe eden arkadaşların bilgi ve deneyimlerinin sonuçlarını paylaşması ve bizleri bilgilendirmeleri mümkün mü? Herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.