Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi final bölümünden anladığım iki şey var.müdür harlanı dışarı çıkarıyor.amaç onu kullanmak.ne için kullanmak istiyor.büyük ihtimal alcatrazın altındaki altınları paraya çevirmek için.bir nevi taşeron firma kurdurtmak istiyor.bu paraları da büyük ihtimal mahkumlarla yapmak istediği ve şu an için ne olduğunu bilmediğimiz büyük planda kullanacaktı.ama anlaşılan harlan ona ihanet etmiş.üstelik müdüre ait anahtarları da bir şekilde elde etmiş.müdür de bir şekilde anahtarları ve intikamını almaya çalışıyor.bunun için madseni ve diğerlerini kullanıyor.gerçi madseni tam olarak kullanabiliyor mu ona emin değilim.madsenin kendine göre bir planı var sanırım.peki müdür anahtarların neden bu kadar peşinde.büyük ihtimal harlana ulaşabilmek için o odaya girmesi gerekiyordu.zira günümüz dünyasında amerika başkanı bile harlana istediği zaman ulaşamıyor.demek ki müdür harlana da kan vermiş.tıpkı diğerlerini takip edebileceği gibi,harlanın da ancak bu şekilde nerede olduğunu öğrenebilir.peki madsen torununu neden bıçakladı.madsen bizim kıza arkası dönükken ray amcan sana ailenin gerçekte nasıl öldüğünü söyledi mi dedi.bence rebeccanın ailesini harlan öldürdü.amacı madsene ulaşmaktı.işte sırf bu yüzden madsen rebeccayı korumak için ondan uzak kalıyor ve aslında onu bilerek bıçakladı.zira bu şartlarda artık harlanın ilk hedefi rebecca olacaktı.dikkat ederseniz bizim kızın amcası ray madseni gördüğünde sürekli defol git burdan diyor.sonuçta rebeccanın ailesinin öldürülmesinden dolaylı olarak madseni sorumlu tutuyor ve rebeccanın etrafında olursa rebeccaya da zarar geleceğini düşünüyor.büyük ihtimal ikinci sezonda rebeccayı morgtan madsen çıkaracak ve onu tekrar ve daha güçlü bir şekilde canlandıracak.ama herkes rebeccayı öldü bilecek.yalnız burda kafa karıştıran bir durum var.daha önceki bölümlerde birçok kişiyi öldüren mahkumlar neden özellikle kadın doktoru öldürmek istiyor ve kimin adına çalışıyorlar.ben o mahkumlardan bazılarının özellikle keskin nişancının harlan adına çalıştığını düşünüyorum.harlanın kadın doktoru öldürmek istemesinin sebebi bence doktorun mahkumların hatırlamadıkları bilgileri ortaya çıkarabileceğinden korkması.

tamamen dalgınlığıma gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 5 Nisan 2012; 20:56:30 >

• SPOILER :-) içine alsan iyi olur dostum . Epey yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Şayet iptal edilmesine karar verilirse de bir bölümlük final yapsalar. Kyle XY dizisini o kadar izledim pat diye bitti, hiç final flnda yapmamışlar adamlar herkes bir sonraki bölümü beklerken bitirmişler öylece. O kadar zaman uçtu gitti

Kyle XY'de ben de fena halde uyuz olmuştum. Cort diye bitirilir mi bir dizi ya.

Aynen

I am your brother dedi bitti

• İlk iki bölümü izleyip bırakmıştım final nasıldı değer mi izlemeye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

İlk iki bölümü izleyip bırakmıştım final nasıldı değer mi izlemeye?

Dizi son 3 bölümde açılmaya başladı, tam ısınacakken sezon finali yaptı. Bence bu dizi bitmez bu sezon, anlatacakları çok konu var daha.

En büyük hataları ilk bölümlerde sürekli bul-yakala tarzında olması, baştan soğuttu diziden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Vedder

BONCUK GÖZLÜ REBEKAM ÖLÜRSE DİZİYİ BIRAKIRIM

Verirler gümüşü, döner geri.

• tesbih neydi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Vedder

BONCUK GÖZLÜ REBEKAM ÖLÜRSE DİZİYİ BIRAKIRIM

Verirler gümüşü, döner geri.

güldüm

Bir daha ki sezon ne zaman başlıyor bilen varmı ?

• Bazı sitelerde dizinin iptal olduğuyla ilgili yorumlar var doğruluk payı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Bazı sitelerde dizinin iptal olduğuyla ilgili yorumlar var doğruluk payı nedir?

FW bitti yarıda valla ne olur bekleyip görmekten başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Bazı sitelerde dizinin iptal olduğuyla ilgili yorumlar var doğruluk payı nedir?

İnşaallah bitmemiştir, büyül bir keyifle izliyorduk...
  • Dizi gider ayak açılmaya başladı. İptal olma olayı doğru değildir, umarım.
  • Finali yeni bitirdim. Özellikle 8,9 ve son 2 bölüm oldukça iyiydi. Büyük ihtimalle iptal olacak ama son bölümlerdeki iyileşmeden dolayı ufaktan bir şansı olabilir, kesin birşey demek için daha erken.
  • İlk sezonu bir çırpıda izledim ama maalesef bende iyi bir etki bırakmadı, Her bölümde suçluyu tespit et/yakala mantığı diziyi sıkıcı hale getirmiş zaten son bölümlerde yapımcı bunun farkına varmış bazı gizemlere girmeye başlamışlar. Birde dizinin başında çok ciddi bir mantık hatası vardı, adamlar sürekli hapishaneye dönüyorlar orada adamları enselemek varken bizimkiler sürekli uğraşıyorlardı sezon finalinde bunun farkına varmış olsalar gerek her yerde ortaya çıkıyorlar deyip bunu bir nebze düzelttiler ben şahsen bu dizinin uzun süreceğini sanmıyorum.
  • bu dizi çok sıkıcı buna rağmen hızlandırarak sezonu bitirdim :D. Ama hala bütün mahkumların 50 senedir nerede olduğunu anlamadım.
  • Onu anlasan diziyi izlemenin anlamı kalmaz zaten üstad.
  • ilk bölümü izledim baya iyiydi merak ettim devamında ama yorumları görünce acaba dedim terra nova ilemi devam etsem ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

ilk bölümü izledim baya iyiydi merak ettim devamında ama yorumları görünce acaba dedim terra nova ilemi devam etsem ki

Terra Nova yarıda kaldı, izlemenin ne anlamı var ki sonu olmadığını bildiğin bir diziyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

quote:

ilk bölümü izledim baya iyiydi merak ettim devamında ama yorumları görünce acaba dedim terra nova ilemi devam etsem ki

Terra Nova yarıda kaldı, izlemenin ne anlamı var ki sonu olmadığını bildiğin bir diziyi?

şöyle güzel bir dizi öner o zaman dostum onunla devam edeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

quote:

şöyle güzel bir dizi öner o zaman dostum onunla devam edeyim

Homeland
    Hell On Wheels
    Person Of Interest
    Touch
    Awake
    Missing
    Magic City
    Game Of Thrones
    The Walking Dead
    Spartacus

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.