Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bölüm iyiydi toparladı biraz dizi. Şak diye yakalayamadılar adamı.
    Final 2 saat zaten Tommy Madsen'i yakalayacaklar.
  • Güzel bölümdü, dizide gelişme var.. Umarım 2. sezonda toparlar iyice. ( eğer devam ederse tabi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

quote:

WEB-DL bekliyorum bakalım ne zaman gelecek

geldiii

1.3gb

akarrr

Hocam 1mbit ile nasil akiyorsun

hiç affetmem dostum

9 yıldır bu şekilde akıyorum

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams

Bende 1mbitle çok bekledim :) Tam hızda 3,5 saatte felan gelirdi.Zaten eskiden daha kötüydü 1 gelince çok sevinmiştik.İnsanların gözü doymadığı için 100 bile versen yetmiyor :).8mbitte hız düşürülme korkusu yüzünden bende geçen sene geçebildim.Allaha şükür düşürmediler.

• bu sezon kaç bölüm olcak dizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

bu sezon kaç bölüm olcak dizi ?

13 bölüm olacak. Sezon Finali 12 ve 13. bölümler salı günü yayınlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih4444

quote:

ulan bendede hiç şans yok be. blue mountain state izlemeye başladım tam güncele yetiştim 1 hafta sonra final yaptı. chuck izlemeye başladım tam güncele yetiştim oda final yaptı. house m.d. güncele yeni yetiştim bi kaç hafta sonra final yapıcak. sherlock izledim 1 hafta sonra sezon finali yaptı.

hiç bi diziyi güncel izlemenin zevkini tadamayacak mıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih4444

quote:

ulan bendede hiç şans yok be. blue mountain state izlemeye başladım tam güncele yetiştim 1 hafta sonra final yaptı. chuck izlemeye başladım tam güncele yetiştim oda final yaptı. house m.d. güncele yeni yetiştim bi kaç hafta sonra final yapıcak. sherlock izledim 1 hafta sonra sezon finali yaptı.

Awake, Touch, Missing üçü de yeni başladı, güzel dizilerdir

• vasat bi dizi bence :) 2 bölüm izledim her bölüm böyle gidecegini düşünüyorum
  • quote:

Ben ise senin beğenmediğin bu şeyi yapmaya çalışıyorum biliyor musun?

İzle - bekle, izle - bekle yapmayı sevmiyorum. Benim için de dizi kitap gibi olmalı, sayfanın sonuna geldiğimde arka sayfaya hemen geçmeliyim. Bir hafta boyunca merakla bekleyemem.

• Abraham Abiyi Çok severim de Bu dizi Olmamış be sırf onun hatrına izliyorum sıkıntıdan patlıyorum izlerken ama hala izliyorum umarım devamı gelmez de benide kurtarır
  • Dizinin asıl konusu güzel gibi aslında. Fringe'deki gibi ilginç olaylar, bilimsel deneyler vs. var hapishanede, daha hepsini göstermediler.

Ama bi türlü asıl konuya giremediler. Her bölümde mahkumları bul-yakala tarzı fazla sıktı, diziyi baştan bitirdi.

Eğer daha iyi başlangıç yapıp daha iyi oyuncularla ilerleseydi Fringe 'in varisi olurdu bu dizi.
  • Diziyi 5-6 bölüm takip ettim yok olmadı bıraktım..
  • Son iki bölümde geldi, bakalım nasıl olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Son iki bölümde geldi, bakalım nasıl olmuş.

WEB-DL bekleniyor.
  • Bırakanlar devam edebilir, bu dizi de Lost gibi olacak demedi demeyin. 12. bölümü izledim harikaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Bırakanlar devam edebilir, bu dizi de Lost gibi olacak demedi demeyin. 12. bölümü izledim harikaydı.

Lost gibi olacak deyip duranlardan hiç kusura bakmasınlar bıktım. Lost'un ilk bölümünden son bölümüne kadar heyecan, yaratıcılık, gizem her birşey doruktaydı. Hatta 6. sezonu bile şu 12 bölümden daha iyiydi.
    JJ Abrams yeni bir Lost çıkartamaz artık, Person of Interest dışında.
  •  Alcatraz (2012) | J.J. Abrams

sayılara bakın beyler lost izleyen bilir.

• dedektif gitti . yeni sezon olursa büyük ihtimal canlanır o . yada damardan gümüş verip uyandırırlar .
    kapının arkasından da tavşan çıktı. 2.sezon zor gelir bence . hiç heyecan vermedi bana final. favori karakterim müdür james :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 27 Mart 2012; 22:16:18 >
  • Final gayet iyiydi bence.
    Son 3 bölümdür gözle görülür şekilde o basitliğinden kurtuldu senaryo. İnşallah devam eder dizi.
  • WEB-DL

hala gelmedi ya

yarını beklicez galiba
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.