Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 bölüm izledikten sonra iptal edilir diye tahmin etmiştim

İptal edilen FlashForward ve The event'ın yarısı kadar ilgi çekici degildi.
  • Ben Şaşırmadım Beklendiği Gibi Bir Karar Olmuş Arşivimden de Sildim Zaten
  • Önce flashforward sona terra nova şimdide alcatraz
  • Beklenen bir şeydi aslında.Sıradanlaşmıştı olaylar.Reytingler de fena düşmüştü.Fox seçimini Touch'tan yana kullandı (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akisame

Beklenen bir şeydi aslında.Sıradanlaşmıştı olaylar.Reytingler de fena düşmüştü.Fox seçimini Touch'tan yana kullandı (:

Aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

2 bölüm izledikten sonra iptal edilir diye tahmin etmiştim

The Event'de fena değildi yav. Sarah Roemer güzel gidiyodu o diziye. Ama ben alcatrazı seviyordum iptal olması kötü olmuş. Kadrosu güzeldi baya, konu olarak da iyiydi, gizemliydi.
  • bildiğin yıkıldım şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

2 bölüm izledikten sonra iptal edilir diye tahmin etmiştim

Aynen.

8. bölüme kadar izleyip bırakmıştım, birisi genel olarak dizide finale kadar neler yaşandı spoiler olarak anlatabilir mi? izlemeyi düşünmüyorum da en azından bileyim.
  • Pat diye dizimi iptal edilir ya bizimkileri geçti bunlarda ha ,bizim dizilerde bile kısada olsa bi final yapıyolar bence izleyiciye saygısızlık.
  • Bende 4üncü bölümden sonra fırsat bulup izleyemedim nasıl gidiyor diyecektim, diziyi uçurmuşlar bile.
  • 3 bölüm seyretmiştim ve emindim iptal olacağına.. Her bölüm klişe şeyler var, iyi bir senaryonun içine ancak böyle edilirdi.
  • 3-4 bölüm izlemiştim hep aynı şeyler oluyodu en sonunda adamı yakalayıp tıkıolardı beyaz bi hapishaneye

iptal edilmesine şaşırmadım hiç
  • Sağlam kouymuş ama içine etmişler iptal yerinde olmuş
  • Şaşırdım aslında konusu böyle olup devam eden diziler çok Amerika'da. Gerçi bu dizi bir hayli saçmalamıştı da neyse, önümüzdeki dizilere bakalım. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

Yinede cevaplanacak bir sürü soru var.

Jack'in ilk bölümde aldığı anahtar ne içindi?
    Bu adamları kim ne için gönderiyor?
    İlk başta nasıl kayboldular?
    Gardiyanlarda dönecek mi döneceklerse onlarda suç mu işleyecek?
    Doktor neden 1963 de paso mahkumların kanını alıp duruyor?
    Doktor ve Ericson'un yardımcısı niye yaşlanmadılar onlarda mı geçişten geldi?
    Müdür yardımcısı Tiller nasıl oldu da kaybolmadı yaşlandı da Jack gelip öldürdü?
    Dede serbest dışarıda peki dışarıda ne yapıyor ya da onun gibi önceden gelenler var mı?

ileride bunlar cevaplandıkça alıntı yaparım burdan

bende 5.bölümde bırakmıştım sıktı diye ama o soru işaretleri cevaplandı mı acaba bi tek 4.sorunun cevabını biliyorum

• bu dizinin tüm bölümleri elimde ama 2. bölümden sonra içime kurt düşmüştü zaten.

flashforward'ın iptalinden beri dizilere temkinli yaklaşmaktayım. en azından 2. sezona başlamayan dizilere bulaşmıyorum artık.
  • herkes sıkıcı diyip duruyordu zaten aslında umudum vardı belki 2.sezona saklıyolardır açılırlar diyede yazık olmuş cidden izlediğim bölümlere
  • İlk 3 bölümü izlemiştim. Her bölüm birini yakalıyorlar diye bırakmıştım. İsabet olmuş dizi yayından kaldırılmış ama konusu gerçekten farklı ve güzeldi.
  • Baya da meraklanmıştım diziyi izlerken. Bence güzel diziydi. Bari ilerde olacakları açıklasalardı
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.