rebecca öldü, lan ben bu diziyi onun için izliyordum. yazıklar olsun. hauser getirmezse adam değil. madsen'ında adamlığına tüküreyim.
Final gerçekten kaliteli, 2. sezon onayı alır bence dizi. Hala bu müdürün ne haltlar çevirdiğini öğrenemedik
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
WEB-DL
hala gelmedi ya
yarını beklicez galiba
yuh hala yok ya
acaba gelmicek mi
beyler sezon finali bence gayet iyiydi.çok iyi bağladılar olayları.ama yinede anlaşılmayan yerlervar.izlemeyenlere tavsiyem bırakmadan izleyin her bölüm yeni karakterler geldikçe daha çok sarıyor.
Final bölümü zevkliydi olayları güzel bağladılar ve 2.sezon için merak unsuru oluşturdular.
Rebecca wake up :(
Finaldeki o haritayı gördüklerinden sonra her bölüm yeni adam yakalayacaklarını sanmıyorum
Sezon finali iyiydi. Olaylar birbirine bağlandı ve diğer bölümlerdeki sıkıcı atmosferden yavaş yavaş kurtuluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
Sezon finali iyiydi. Olaylar birbirine bağlandı ve diğer bölümlerdeki sıkıcı atmosferden yavaş yavaş kurtuluyor.
Aynen öyle. Ben de ilk başlarda çok monoton gidiyor diye sitem ediyordum ama son 2-3 bölümdür yavaş yavaş gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya başladılar. Umarım yeni sezon bu son bölümler gibi akıcı geçer.
film yayından kaldırılıcaktı acaba olacak mı gercekten böyle bir sey bende izlemeyi düşünüyordum ama ?
Sezon Finali Ve Son 2 bölüm Güzeldi Soğudum Derken Isınmaya Başladım Diziye
dizi 2. sezon onayı aldı mı bilen var mı?
5. bölümdeyim dizi güzel gidiyor, umarım ilerleyen bölümlerde gizem biraz daha artar.
J.J Abrams her bölüm bir mahkumu konu ala ala 5-6 sezon daha diziyi götürür gibime geliyor :)
Eğer bu sezon finaliyse, spartacus başka bir şey....
Valla bence gayet vasat bir sezon finaliydi. Sanki iptal edilmeyelim ulan gazıyla, bakın ne ilgi çekici şeyler var elimizde demek için son bölüme sıkıştırılmış şeyler var gibiydi. Dizi için iptal söylentileri çıkmasa, bunlar finali de böyle yapmazdı sanki? Gerçekten kötü bir dizi bu Alcatraz.
Şimdi bizim sarışın dedektif Madsen gitti ama, ver kanına gümüşü, o da kalksın ayağa!
Yayından kaldırılır bu dizi bence. JJ'in isminin geçmesi beni heyecanlandırmıştı ama böyle kötü bir dizi de beklemiyordum.
Kaldırılacağını sanmıyorum.
Fringe yüzünden iptal edilecek bence. Terra Nova'nın rating'leri Fringe'den yüksekti ama çok pahalı bir dizi olduğundan iptal ettiler. Alcatraz daha ucuz bir dizi ama istenen rating'leri alamadı. Fox başkanı Fringe'i el üstünde tutuyor bir de. Bu durumda, ortada iptal edilecek dizi olarak Alcatraz kalıyor.
Bence Alcatraz bir sonraki sezonu göremeyecek. Fringe için ise, hayranlarını üzmemek için, kısa bir sezon daha yapacaklar ve erkenden bitirecekler. En azından senaryo havada kalmayacak.
BONCUK GÖZLÜ REBEKAM ÖLÜRSE DİZİYİ BIRAKIRIM
Şayet iptal edilmesine karar verilirse de bir bölümlük final yapsalar. Kyle XY dizisini o kadar izledim pat diye bitti, hiç final flnda yapmamışlar adamlar herkes bir sonraki bölümü beklerken bitirmişler öylece. O kadar zaman uçtu gitti
quote:
Orijinalden alıntı: tidus
Şayet iptal edilmesine karar verilirse de bir bölümlük final yapsalar. Kyle XY dizisini o kadar izledim pat diye bitti, hiç final flnda yapmamışlar adamlar herkes bir sonraki bölümü beklerken bitirmişler öylece. O kadar zaman uçtu gitti
Kyle XY'de ben de fena halde uyuz olmuştum. Cort diye bitirilir mi bir dizi ya.