Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

Beğendim, gideri var. Daha çokça konu çıkar bu diziden..

Anlarım 1963 yılında o kadar mahkum firar ediyor. Ama bunlar nasıl yaşlanmayıp, ölmüyorlar.
    Orada çok açık bir sır perdesi var. Ek olarak geriye kalan mahkumların hikayeleri de göze hoş gelecek..
    Hızlı girmişler ilk bölüme.

Firar etmiyorlar işte dizinin bilim-kurgu olmasının nedeni de o.Firar etseler bilim-kurguyla alakası kalmaz..

Hocam dizide Jack'in kardeşi 'üzerine toprak attım' diyor?
    Jack'in revirde konuştuğu adamdan büyük şey bekliyorum şahsen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Orijinalden alıntı: pks1979

Bu dizi tırt...

Neyi tırt yada niye tırt. Biraz daha aydınlatsana bizi.

Begenmedim diyemem ama lost ve prison break ilk bolumlerini izlediğimdeki etkiyi yaratmadı bende.belki iyi diziler cogaldı cıta yukseldi onandır.herkez bi izlesin kimseyi etkilemek istemem bende bir kaç bolum devam edicem ama ilk bolumden benım aklımda bir soru işareti kaldı konusunda merak ettiğim bir şey var..diğer hersey net...he işte benı şaşırtır ve bir suru soru işaretleri olusturrsa izlerim hepsini ama her bolum ilk bolumun konusu üzerine gidicekse şimdiden soyliyim dizi baya uzun olur tahminim bi 150 bolum olur...
    Bolum bası iki kişi yakalasalalar 300 kusur kişi tamamlanır.Bide nasıl yaslanmadıklarını anladıkmı dizi bitti:)Tabi benden fazla basıyodur bu işe kafaları bu kadar basit yapmazlar herhalde:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

quote:

WEB DL sürümü gelecek mi acaba

1 - 2 gün daha beklicem

Web-dl ile hdtv 720p arasında ne fark var?

örneğin hdtv 720p 1.1 gb ise

web-dl 1.5gb

ses ve görüntüde hissedilir fark var

kanal logosu yok

yesss

WEB-DL sürümü geldiii

2 bölüm toplam 2.8 gb

akarrrrr

(bağlantı 1mb)

bunun altyazısı var mı?

1 gün geçikmeli geliyor

• DIMENSION ile LOL arasında bir fark var mı?
  • 2. bölümüde bir izliyeyim ona göre tam bir fikir oluşur aklımda
  • Sonunda çıktı be :) birazdan ilk bölüme bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Beğenmedim, aşırı klişe. Oyunculuklar pek iyi değil, detaylar pek gerçekçi değil.

Detaylar tabi ki de gerçekçi olmayacak zaten bilim kurgu dizisi. Lost da çok mu gerçekçiydi.. *ok atmak için yer arıyorsunuz.
  • İlk bölüm itibariyle soruları sordu, gizemi oluşturdu. Beklenecek bir dizi haline gelmesi muhtemeldir. Ada olması lost yönünü, hapisane olması prison break yönü, zamanda yolculuk, alternatif evrencilik fringe yönü. abraams yine ortaya karışık yapmış.. Olmuş.
  • quote:

DIMENSION ile LOL arasında bir fark var mı?

DIMENSION HD 720P LOL HDTV
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Beğendim, gideri var. Daha çokça konu çıkar bu diziden..

Anlarım 1963 yılında o kadar mahkum firar ediyor. Ama bunlar nasıl yaşlanmayıp, ölmüyorlar.
    Orada çok açık bir sır perdesi var. Ek olarak geriye kalan mahkumların hikayeleri de göze hoş gelecek..
    Hızlı girmişler ilk bölüme.

Firar etmiyorlar işte dizinin bilim-kurgu olmasının nedeni de o.Firar etseler bilim-kurguyla alakası kalmaz..

Hocam dizide Jack'in kardeşi 'üzerine toprak attım' diyor?
    Jack'in revirde konuştuğu adamdan büyük şey bekliyorum şahsen..

O adam Madsen'in dedesi diye hatırlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

quote:

WEB DL sürümü gelecek mi acaba

1 - 2 gün daha beklicem

Web-dl ile hdtv 720p arasında ne fark var?

örneğin hdtv 720p 1.1 gb ise

web-dl 1.5gb

ses ve görüntüde hissedilir fark var

kanal logosu yok

yesss

WEB-DL sürümü geldiii

2 bölüm toplam 2.8 gb

akarrrrr

(bağlantı 1mb)

bunun altyazısı var mı?

1 gün geçikmeli geliyor

gelmezse yarın ben yüklerim bugün izleyemicem yarın sınav sonrası izler yükleriz iki bölüm birlikte olduğundan sahne sıralamasında özette filan fark varsa pınar batum dışında kimse yükleyemez yanlız

• quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

quote:

Beğenmedim, aşırı klişe. Oyunculuklar pek iyi değil, detaylar pek gerçekçi değil.

Detaylar tabi ki de gerçekçi olmayacak zaten bilim kurgu dizisi. Lost da çok mu gerçekçiydi.. *ok atmak için yer arıyorsunuz.

Dizi fena değil.Losttada muazzam gerçeçilik yoktu ve Sonuda çok güzel bitmedi.İlk bölümlerinde normal bir uçak kazası gibiydi.Sonra çok gelişti gitti dizi.Buda belki öyle olabilir her bölüm ayni olacak diye bir kaide yok sonuçta.O yüzden şuanki bölümler dizinin izlenebileceğini gösteriyor.

• 2. bölümüde izledim. Belkide biz hep beklentiler çok yüksek tuttuk bilmiyorum ama beklediğim gibi çıkmadı. Ne çok iyi ne çok kötü. Biraz daha izleyip karar vercem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

quote:

Dizi fena değil.Losttada muazzam gerçeçilik yoktu ve Sonuda çok güzel bitmedi.İlk bölümlerinde normal bir uçak kazası gibiydi.Sonra çok gelişti gitti dizi.Buda belki öyle olabilir her bölüm ayni olacak diye bir kaide yok sonuçta.O yüzden şuanki bölümler dizinin izlenebileceğini gösteriyor.

gerçekçilik dediğim hani dizideki olayların gerçek hayatta olabilirliği değil, diziyi izlerken dizi olduğunu ne kadar unutturabildiği Hani diziler vardır bir an koparsınız, dizi bitmeden dizi olduğunu anlamazsınız. bir de atmosferi gerçekçi olmayan diziler var, birkaç dakikada bir, kaç dk geçtiğine bakarsınız

• Bence gayet güzel dizi. Beğenmeyen izlemez yani işin gerçeği bu.
  • İzliyekmi beyler ne dersiniz değermi indirmeye,
  • Galiba ana konu sadece nasıl geldikleri.. Başka ana konu göremedim ortada yinede izlenebilir..
  • Izlemeye değiceğine yönelik şahsi kanaatim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LâwlietLawsford -- 17 Ocak 2012; 20:34:29 >
  • İkinci bölümde iyiydi.

Vurulan kızından o yıllardan geldiğini tahmin etmiştim ki öylede çıktı.
  • J.J Abrams varsa izlenirİlk iki bölümünü indiriyorum 7.7 ortalaması var imdb'de bizim hugoda varmış kaçırmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.