Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölüm ve altyazısı bitti ama 2.bölüm tamamlanmadan da izlemek gelmiyor içimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

İlk bölüm ve altyazısı bitti ama 2.bölüm tamamlanmadan da izlemek gelmiyor içimden.

2.bölümün altyazısını kasteddiysen altyazı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

quote:

İlk bölüm ve altyazısı bitti ama 2.bölüm tamamlanmadan da izlemek gelmiyor içimden.

2.bölümün altyazısını kasteddiysen altyazı geldi.

Geceye kadar 2 bölümü de izlemiş olurum o zaman.
  • 2 bölümü izledim. Beklentim çok yüksek olduğu için mi bilmiyorum ama dizi ortalama bir dizi benden 10 üzerinden 7 alır En azından 9 verebilceğim birşey bekliyodum. İzlemeye devam şimdilik
  • 2 bölümü arka arkaya izledim beklediğim gibi değil hele ki başroldeki kadın çok itici umarım güzel devam eder..

• İkinci bölümün sonunda baya şaşırdım.

İzlemeyenler, izlemeye başlasın. Hayal kırıklığına uğramazlar..
  • İlk 2 bölümü izledim.

Güzel olmuş beğendim sürükleyici.

Benim gözümde 10 üzerinden 8 alır.
  • 2.bölümün sonu fenaydı

dizi 10 numara
  • Begenmeyen izlemez lostu bile beğenmeyen bir sürü insan vardı..Lost çokmu iyiydi hayır belki ama ilk 4sezon baya sürükledi.Evet beklentiler yüksek tutuldu.Nedense j.j olunca beklenti bir anda tavan yapar.Bence dizi şuan için iyi gidiyor.İleride konular saçmalar yada sürekli tekrar eder.Her bölümde birinin yakalanması gibi giderse bayar.
  • Bu dizi geleceğin Prison Break'i olabilir , konu olarak değil rating olarak ki Lost'a zaten hiçbir dizi yetişemez bundan sonra, bu dizinin oyuncu kadrosu isim olarak kötü olabilir ama zaten lost'ta öyle değilmiydi , lost başlamadan önce josh holloway'i tanıyan varmıydı matthew fox'u tanıyan varmıydı tabiki hayır 1-2 istisna dışında, bunun yanında dizi çok tutucak ilerde hiçbir dizi bu diziye kafa tutamaz diye düşünüyorum.
  • İki bölümüde sıkılmadan izledim bence dizi olmuş en azından terra nova gibi fiyasko değil.Başlangıç için reyting iyi ilk 3'e girememiş ama bu tarz dizilerin reytingi sonradan yükseliyor.

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams
  • Ah ekran kartı ah tam bozulacak zamanı buldun. İzleyemedim hala.

Ekleme: Reytingler gayet iyi. Amerika'da saatlik reytingte kaçıncı oldukları daha önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 17 Ocak 2012; 22:39:34 >
  • 2 Bölümüde izledim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.Çok beğendim tavsiye ederim.
  • İlk bölümü bitirdim.
    Dedektif kızın dedesi kızdan genç. Mantık olarak berbat ama izlettiriyor.

2.bölüm de indi, altyazı bekleniyor.
  • quote:

İlk bölümü bitirdim.

Dede 63 yılından kaldığı için öyle olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

İlk bölümü bitirdim.

Adam haklı.

İlk iki bölümü de izledim, beklentilerimi karşıladı açıkçası.

İkinci bölümde:

Bölümün sonunda Doktor'un vurulan kadın olması ilginçti gerçekten. Umarım komadan çıkar da ne olduğunu anlarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

İlk bölümü bitirdim.

Sorun da burda senaryonun bu yönü kötü. 63 yılından kalma ama gittikçe gençleşmiş heralde.

• ilk bölümü izledim; ilk bölüm hakkında

şimdi bu adam emerson hauser kaybolan mahkumları tek tek yakalayıp yeni hapishaneye koyacak herhalde, doğru mu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

ilk bölümü izledim; ilk bölüm hakkında

şimdi bu adam emerson hauser kaybolan mahkumları tek tek yakalayıp yeni hapishaneye koyacak herhalde, doğru mu anladım

Evet
    ilk bölümdeki terör estiren mahkumla başladı.

• kesinlikle bir lost değil tabiki de,hatta lostun yarısı kadar zevk verirse başarı sayılır.dizide göze batan rahatsız eden şeyler var,bazı şeyler geçiştiriliyor havası var bu da rahatsız ediyor insanı,gerçi uzun soluklu bir dizi olarak düşünüldüğüiçin bütün cevapları ilk 2 bölümden de veremezler tabiki.başroldeki sarışın polis ablamızda pek role yakışmamış gibi geldi bana ısınamadım.
    dizinin gidişatının fringe gibi olacağı belli oldu,dizinin bir ana konusu olacak bir de her bölümde ayrı bir konu olacak,her bölüm 5-10 dakika ana konu işlenecek kalan zamandada o bölümdeki kişiyle ilgili yakalamaca kovalamaca devam edecek.
    kısacası sıkılmadan izlenecek bir dizi ancak bir sonraki haftayı heycanla bekletecek bir dizi gibi gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 18 Ocak 2012; 0:07:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.