Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

Beyler kalibrasyon falan tamamen hikaye. Sarj olayı basa dert olacak. 1.5 gün rahat giden bataryam yarım günde bitiyor. GB den inip ICS ye binince tam anlamıyla tüplü şahinden inip V8 cip e binmiş gibi oldum. Çok güzel göz alıcı ama çok fazla yakıyor

Bataryanda bir sıkıntı olabilir. Ben probleminin halen kalibrasyondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Zira bende tam tersi, batarya süresinde uzama söz konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuk2004

http://d-h.st/MLz link ölü.

http://d-h.st/users/mistercheese burada tweakedICS yazan şeyi şey ediver. Eleman öncekini silmiş bunu koymuş.

• Reset sorunu yasamayan biri backup paylasacak mi?
    Blindness sende durum nasıl, reset kalanma vb ni sorun var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

Beyler kalibrasyon falan tamamen hikaye. Sarj olayı basa dert olacak. 1.5 gün rahat giden bataryam yarım günde bitiyor. GB den inip ICS ye binince tam anlamıyla tüplü şahinden inip V8 cip e binmiş gibi oldum. Çok güzel göz alıcı ama çok fazla yakıyor

Bataryanda bir sıkıntı olabilir. Ben probleminin halen kalibrasyondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Zira bende tam tersi, batarya süresinde uzama söz konusu.

Bu sekilde batarya bosaliyor :
    74_70_67-65_60.....
    İnternette oldugum surece bunu görüyorum

• gb ye dönmeyi düşünüyorum, şarj olayı berbat, önceden 1.5 gün gidiyodu şimdi yarım gün :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: joeblade
    Merhaba kardeş çncelikle güzel anlatımın için teşekkür ewdiyorum.Hiç anlamama rağmen ics 4.0 yuklemeyi başardım.Allah razı olsun kolay gelsin...

Rica ederim güle güle kullanın:)

quote:

Orijinalden alıntı: boncuk2004

Arkadaşlar dün 3 kere ICS yi 2.3.6 romun yedeğini aldıktan sonra kurdum. ancak uygulama hataları verdi gidip e-mail e bağlanmak istiyor bir sürü hata sayarak. tuşpad zaten devamlı uyarı veriyor kapatayımmı diye. Burada yeralan rom'da hata olabilirmi. acaba. Yardımlarınızı bekliyorum. temiz rom u nereden indirebilirim.

Sizin sorununuz ics kurduktan sonra cwm menuden factory reset yapmamanızdır, bunu yapmazsanız touchpal dediğiniz hatayı verir, sürekli eposta uyarısı çıkması da bu sebepten. Çünkü aynı sorunu ben de yasamıstım

Bu arada ics kurduğum ilk gün bi kaç defa, 2.gün bir kere, bugun ise hiç reset atmadı, demekki günden güne azalıyor:D Bu arada daha önce dediğim gibi pil problemi bende yok ben memnunum 11 saat 3 dakikadır pilde, gün boyu neredeyse 3g açıktı, internette dolastım 1 saat kadar, birkaç fooğraf çektim, bir kaç program kullandım su an %50 sarj var. 3g kapalı ve kurcalamıyorken de mesela %50 ise uzun süre %50 kalıyor.

• Aytaç hocam geri donebiliriz benimde 9 saat gidiyor ne yapacağımı şaşırdım ama bende gb ye döneceğim birde ics de sarj daha iyi diodular

• Beyler batarya konusunda diyecek bir şey bulamıyorum. Kalibre ettiğinizi söylüyorsunuz. E hepimiz aynı sürede aldık telefonları aşağı yukarı; bataryanızı öldürmüş olmanız olası değildir. Benim için GB ile ICS arasında kıyas yapmam gerekirse, batarya performansımın az da olsa arttığını söyleyebilirim ancak. Batarya ile ilgili kendim de sürekli gözlem yapıyorum. Çünkü mühim bir mevzu. Sizler için son iki gün içerisinde aldığım görüntüleri paylaşıyorum aşağıda:

Reset sorunu yaşamadım. Ancak romumu bu haliyle paylaşmam.

Bakın, benim buna geçmeden önceki romum V61J idi.
    Belki de sorununuz budur: V61J kullanmıyordunuz, bir anda 4.0.4'e geçtiniz. V61J gerekiyor olabilir. Bakın bu aklımıza gelmemişti daha evvel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 16 Ekim 2012; 21:20:18 >

• Ben v61j uzerine icsyi kurdum. Onla alakasi olduğunu sanmıyorum

• Acar Macarlara ics gelmiş. Bir hafta kadar eski bir sürümmüş ve olduğu gibi CWM ile kurulabiliyormuş. (IUS'un paketini beğenmeyenler için diyorum) Temiz bir imge gelirse sorun yaşayan arkadaşlar deneyiversinler.

• Benim 10 saate bitiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Benim 10 saate bitiyor :D

reset veya kapanma sorunu yaşadın mı hiç ?

bu arada ben ics yi cwm ile kurarken bazı dosyaların bulunamadığını yazdı ama restore hata vermedi. sizde de öyle oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 16 Ekim 2012; 22:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

bu arada ben ics yi cwm ile kurarken bazı dosyaların bulunamadığını yazdı ama restore hata vermedi. sizde de öyle oldu mu?

bende de hata verdi, reset yok ancak batarya çok az gidiyor :/
  • bende niye reset,kapanma oldu ya kurulumu v61j üzerine kurdum. ilk gün reset kapanma olmadı batarya da iyiydi. bikaç kez gb ye döndüm ics ye geçtim ondan mı oldu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

Bende de kurarken aynı seyi dedi, bu arada ben v61j üzerine kurmadım, direkt radyolu ilk rom üstüne kurdum
  • v61 üstüne kurdum sorun yok reset kapanma olmadı batarya sıkıntısı var
  • quote:

v61 üstüne kurdum sorun yok reset kapanma olmadı batarya sıkıntısı var

Aynen birebir. GB deki gibi kullansam cihazi 5 saat gitmez. Ekran isigi otomatikdeydi simdi %10 da mobil net hep açıkdi simdi sadece girecegim zaman açıyorum. Telefonu cok az elime aliyorum eskiden rahat 1 saat oyunun vardi simdi hic yok 12 saat civari zor gidiyor

• Battery calibration'u gereksiz bulanlar da var.

Telefonun şarjı yüksek (90+ vs.) iken mi rom kurulumlarına geçmiştiniz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Battery calibration'u gereksiz bulanlar da var.

Telefonun şarjı yüksek (90+ vs.) iken mi rom kurulumlarına geçmiştiniz arkadaşlar?

Acikcasi benim sarjim yarilamisken kurdum icsyi hatta yuzde 40lardaydi.

Simdi yuklu gelen pil progrqmini dondurdum. Bakalim bir degisiklik olacak mi.

• Bende geliştirme bölümünden birkac ayar yaptim bakalim ne olacak

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.