Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada yaşayıp bana sevabına ics kuracak olan var mı? Yapmayı denedim ama birşey olacak diye korkuyorum.
  • Korkman yersiz.ilk sayfafaki gecici veya kalici cwm ile cok rahat halledebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti olayına benim kafam takılıyor acaba garanti dışı olacak mı cihaz?birde fransız ics de türkçe dil şeçeneği olduğuna göre bize fota dan gelmesinin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.yanılıyormuyum acaba?
  • Garantilik durumda tekrar gb ye donersin

• AliAytaçBey hocam. 1 adet öm'niz var
  • arkadaslar sizin de on kameraniz arkaya oranla daha karanlik cekiyor mu? gun isiginda normal ama florasan ya da diger yapay isikli gece ortaminda karanlik cekiyor benim on kamera. bir ayari vardir elbet ama ben bulamadim.

yuz tanima ozelliginde simdi uyaninca acmayi denedim cihazi ama yuz bulunamadi diyince kendimi kotu hissettim. yuzsuz mu diyor bana bu alet?

• Sabah 8deb beri telefonu 2defa kapali buldum, sovdum ics ye dondum gb ye

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

garanti olayına benim kafam takılıyor acaba garanti dışı olacak mı cihaz?birde fransız ics de türkçe dil şeçeneği olduğuna göre bize fota dan gelmesinin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.yanılıyormuyum acaba?

neden garanti disi olsun ki? sonucta fr ics de official bi fw. icerisinde cfw ler gibi sistemi zorlayabilecek degisiklikler yok. bence garantiyi iptal etmez. aslinda root ta etmemeli cunku rootsuz bir cok ise yarayacak uygulama calismiyor

• Turkiye icin resmi ics gelmediği icin garanti dışı kalabilir

• Allaha şükür hiç reset yaşamadım ram de 150 - 160 larda :D

• fonix costuruyor 4.1.2 :D

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

fonix costuruyor 4.1.2 :D

acaba bize yükleyebilirmiyiz :)

• Hangi rom bu. Ram miktarin iyi, hic program yuklemedin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: chefiso

ben kılıfı ve ekran koruyucuyu baska alışverıslerde yaptım bı sorun olmadı ama 20 günü buluyor gelmesi ve türkiyedekının yarı fiyatına şimdiden hayırlı olsun....

BAşka derken.
  • Henüz daha yayınlamadı cm 10 4.1.2 bilindiği gibi jellybean ın bir üst sürümü
  • Peki senin tel stabil ve rami yuksekse icsli backup i alip upload edebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

Peki senin tel stabil ve rami yuksekse icsli backup i alip upload edebilir misin

Hocam ben kendime göre kişiselleştirdim romu canlı duvar kagıtları klavyeler sesli arama vs vs yok
  • Olsun bende sildim hepsini. Sadece tel rehbersiz yukleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

quote:

Orijinalden alıntı: chefiso

ben kılıfı ve ekran koruyucuyu baska alışverıslerde yaptım bı sorun olmadı ama 20 günü buluyor gelmesi ve türkiyedekının yarı fiyatına şimdiden hayırlı olsun....

BAşka derken.

yıne telefon malzemesi batarya kılıf vesaire satıcının memnunuyet yüzdesi önemli tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Henüz daha yayınlamadı cm 10 4.1.2 bilindiği gibi jellybean ın bir üst sürümü

bu rom alcatel ot-995 için mi çıkmış açıkcası jb.2 gelecekse ve varssa garantiyi dert etmem :) arkadasımın nexusunda gördüm açıkçası androidin en sorunsuz sürümü sanırım. menü geçişleri olsun telefon stabilitesi olsun ios la yarışır konuma gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 15 Ekim 2012; 14:19:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.