Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle ICS'e geçmiş bulunmaktayım Yalnız merak ettiğim bir nokta var. Türkiye için ICS gelince , bu ICS'te kalacak mıyız yoksa rahatça geçebilecek miyiz yine kalıcı veya geçici CWM ile?
  • Her türlü geceriz, merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran isigini %10da kullanmama ragmen sarj surem asiri kisaldi ics ile sizde durum nasil beyler?

• Elimde 6 adet OT-995 için ekran koruyucu var. Bunlardan bir tanesi AliAytaçBey'e, bir tanesi kasimpashali'ya, bir tanesi kendime, 2 tanesi İstanbul'da kendi arkadaşıma gidecek. Geriye 1 adet kalıyor. Onu da konuyu takip eden ve isteyen arkadaşlardan bir tanesine ücretsiz göndereceğim. Lütfen PM'den yazın ki konuyu çok dağıtmayalım. PM'den de "benim şöyle ihtiyacım var" vb. yazmayın rica ederim. Sadece "OT-995 için ekran koruyucuya talibim" falan yazın. Ben sonra talip olanlar içinde tam anlamıyla bir "o piti piti" yapıp ekran koruyucuyu da kazanana göndereceğim ki hak geçmesin istiyorum

İstekler PM'den unutmayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Elimde 6 adet OT-995 için ekran koruyucu var. Bunlardan bir tanesi AliAytaçBey'e, bir tanesi kasimpashali'ya, bir tanesi kendime, 2 tanesi İstanbul'da kendi arkadaşıma gidecek. Geriye 1 adet kalıyor. Onu da konuyu takip eden ve isteyen arkadaşlardan bir tanesine ücretsiz göndereceğim. Lütfen PM'den yazın ki konuyu çok dağıtmayalım. PM'den de "benim şöyle ihtiyacım var" vb. yazmayın rica ederim. Sadece "OT-995 için ekran koruyucuya talibim" falan yazın. Ben sonra talip olanlar içinde tam anlamıyla bir "o piti piti" yapıp ekran koruyucuyu da kazanana göndereceğim ki hak geçmesin istiyorum

Ayıptır sorması ama ebay dan aldığın koruyucular kaç günde geldi ve hangi satıcıdan aldın acaba? Benim sipariş ettiklerim 10 günü çoktan geçti hala haber yok. Hiç bu kadar geç kalmazdı. Birçok kişi bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Elimde 6 adet OT-995 için ekran koruyucu var. Bunlardan bir tanesi AliAytaçBey'e, bir tanesi kasimpashali'ya, bir tanesi kendime, 2 tanesi İstanbul'da kendi arkadaşıma gidecek. Geriye 1 adet kalıyor. Onu da konuyu takip eden ve isteyen arkadaşlardan bir tanesine ücretsiz göndereceğim. Lütfen PM'den yazın ki konuyu çok dağıtmayalım. PM'den de "benim şöyle ihtiyacım var" vb. yazmayın rica ederim. Sadece "OT-995 için ekran koruyucuya talibim" falan yazın. Ben sonra talip olanlar içinde tam anlamıyla bir "o piti piti" yapıp ekran koruyucuyu da kazanana göndereceğim ki hak geçmesin istiyorum

Ayıptır sorması ama ebay dan aldığın koruyucular kaç günde geldi ve hangi satıcıdan aldın acaba? Benim sipariş ettiklerim 10 günü çoktan geçti hala haber yok. Hiç bu kadar geç kalmazdı. Birçok kişi bekliyor.

http://www.ebay.it/itm/6x-Schutzfolien-UltraClear-fur-Alcatel-One-Touch-OT-995-/160879796039?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item25752edf47#ht_909wt_1140

Şu satıcıdan aldım ve 10 günde gelir demişti. Cumartesi sipariş vermiştim, Pazartesi kargoya verildi ve ertesi Pazartesi de geldi, yani iş günleri olarak bakarsak 5 iş gününde elime ulaştı. Satıcı efsane, baya ilgili ve hızlı. Ayrıca her tür cihaza uygun ekran koruyucu var elinde, cep telefonu, tablet, fotoğraf makinesi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

ekran isigini %10da kullanmama ragmen sarj surem asiri kisaldi ics ile sizde durum nasil beyler?

Aynen kardes pili sömürüyor sanki 2.3.6 da
    WiFi acik birakirdim akşama kadar %50ye anca duserdi şimdi bitiyor sarja takmak zorunda kalıyorum bide benim ekran takilarak ilerliyor apex le launcher kismini düzelttim ama programlarda halen devam ediyor sizde de oylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsonr -- 15 Ekim 2012; 16:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsonr

quote:

ekran isigini %10da kullanmama ragmen sarj surem asiri kisaldi ics ile sizde durum nasil beyler?

WiFi acik birakirdim akşama kadar %50ye anca duserdi şimdi bitiyor sarja takmak zorunda kalıyorum bide benim ekran takilarak ilerliyor apex le launcher kismini düzelttim ama programlarda halen devam ediyor sizde de oylemi?

takilma kasilma falan yok.masallah yag gibi.fakat pilde durum kotu.%40 daha cok tuketiyor minimum kullanimda.

• @harock
    Kardes romu upload edecek misin?

• quote:

quote:

quote:

takilma kasilma falan yok.masallah yag gibi.fakat pilde durum kotu.%40 daha cok tuketiyor minimum kullanimda.

Kalibrasyon yaptın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

quote:

quote:

Kalibrasyon yaptın mı?

bende pil kalibrasyon programları çalışmıyor bi dosyanın olmadığını söylüyor çözümde bulamadım malesef makineyide şarja bahlayınca ya donuyor yana kapanıyor 2.3.6 da da aynı sorun vardı bir türlü çözememiştim bayramdan sonra servise yollayacam artık çare kalmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kalibrasyon yaptın mı?

yok yapmadim o ne ?

• Play markete Batterycalibration var onu yukle. Bataryayi tam sarj edince calistir

• quote:

Play markete Batterycalibration var onu yukle. Bataryayi tam sarj edince calistir

tamam indirdim yapacagim.bu senin guvendigin bir programmi gercekten ise yariyormu ?

• İcsyi kurunca yaptim. Full gun kurcalamama ragmen sarji iyiydi. Ben gb ye dondum cunku ics de bikav sefer sebepsiz kapandi. Aksam sarj edeyim yine kalibre edecem. Rom yuklemeleri sonrasi kalibre gerektigi söyleniyor

• Benim cihaz uçtu iyice :) reset atıyor diye fabrika ayarlarına bi döniyim dedim o saatten beri kimse ulaşamıyor bana meşkule veriyor :) tekrardan sıfırdan ics yi yükliycem.
    Sıfırdan 2.3.6 ve onun üstüne. Geçen sefer yanlış yaptım galiba birşeyleri.
  • Ankara içi sevabına ics yüklememe yardım edecek biri yok mu yahu?
  • arkadaşlar ilk sayfadaki yöntemle ics yi rootlayabilen oldu mu? restore u tıklayın diyor, bende geri yükle var, tıklıyorum cihazda ama bekliyor sadece :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

arkadaşlar ilk sayfadaki yöntemle ics yi rootlayabilen oldu mu? restore u tıklayın diyor, bende geri yükle var, tıklıyorum cihazda ama bekliyor sadece :S

6.1.2. başlıklı yöntemi dene ics'de. 1 numaralı başlıkta bahsi geçen 2.3.6 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

arkadaşlar ilk sayfadaki yöntemle ics yi rootlayabilen oldu mu? restore u tıklayın diyor, bende geri yükle var, tıklıyorum cihazda ama bekliyor sadece :S

6.1.2. başlıklı yöntemi dene ics'de. 1 numaralı başlıkta bahsi geçen 2.3.6 için.

xda daki v15 calismadi, v14 u indirdim o yapti fakat cihazi cok yavaslatti, ardindan v15 i tekrar deneyince duzeldi. cihazi resetlediginde usb den cikarttim, kendim acip taktim usv ye ve duzeldi. bi ince isi var ama cozmek lazim

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.