Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumun için teşekkürler türkçe Dil içinde mevcut hatta yanılmıyorsam direk türkçe açılıyor hiçbirşey silinmedi degistirilmedi zaten otu ics yi kurup cihaz açılınca hemen geçici Recovery ile aldım yedeğini root Vs bile yoktur. En güncel ics değildir yada tr yede camfix güncellemesi geldi mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harock kullanıcısına yanıt
    BEN 4.2.2 kullanıyorum. Çok uygulama yükleyen biri değilim. 5 uygulama var o kadar. orijinal ıcs de geçişler uygulama güncelleme aldıkça yavaşlıyor. root yapıp stabile yapabilrseniz iyidir. boş ram 90 filan bazen 50 oluyor ama bi sorun yok ! illa ıcs dönerim diyenlere tavsiyem gereksiz programları dondurun !
  • caglarertem C kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle söyliyim, senin gibi ben de her sürümü kullanan birisi olarak ICS'nin 4.2.2'den daha stabil olduğunu söyleyebilirim ve söylüyorum da. Benim muhakkak yüklediğim 4 program var: Facebook, Twitter, Whatsapp ve Poweramp. Facebook ve Twitter zaten rami sonuna kadar sömürüyor. 4.2.2 ve 4.3 inanılmaz derecede kastırıyordu. 4.3'ü son sürümünde çıldırıp telefonu fırlatacaktım neredeyse, o kadar yavaştı yani. 4.2.2 evet kullanışlı ve hızlı ama o hız en fazla 2 hafta dayanıyor, sonradan çok kasıyordu ve wipe cache yapmam fayda etmiyordu. Şu an paylaştığım SCI kamera fixli clean ics kullanıyorum ve gerçekten hissettiriyor hızlı olduğunu. Yalnız Türkçe dil desteği bulundurmaması beni sinir etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra3325 -- 28 Kasım 2013; 23:53:36 >
  • @harock

Tekrar ICS' ye geçtim teşekkürler. Yanlız Marketten bir kaç uygulama indireyim dedim ama aradıklarım çıkmıyor bir türlü en çok indirilen uygulamalara giriyorum sadece 3 uygulama çıkıyor gerisi çıkmıyor neden olabilir. ? Bir caresini bulup eski yuklwdigim prolarin listesini actim fakat bu uygulama cihaziniza uyumlu degil gibi bir uyari var @harock@harock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 29 Kasım 2013; 0:57:10 >
  • Bişey diyemeyecegim market Son sürüme güncellendi mi? Market ayarkarindaki içerik filtrelemesi ne durumda ayrıca fota yeni güncelleme buluyor mu acaba?

• Paylaştığım SCI_OT995 romunda da bildirim çubuğunda lag var, wipe cache yapınca düzeliyor ama arada yapıyor yine.
  • Arkadaşlar birde şu rom var bende yeni yükledim şimdilik bi sorunu yok 4.3.1le geliyo ve arayüzde bazı değişiklikler var

http://www.mediafire.com/download/492ceejvae3c9aa/MK43.1-cocktail-201310191244-UNOFFICIAL.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Bişey diyemeyecegim market Son sürüme güncellendi mi? Market ayarkarindaki içerik filtrelemesi ne durumda ayrıca fota yeni güncelleme buluyor mu acaba?

yeni güncelleme yok :(
    telefonumu satıyorum 6 aydan fazla garantisi mevcut faturası duruyor kulaklık, şarj cihazı var. kutusu yok sadece. yanlarda soyulma var fazla değil o kadar. kargo da bana ait olacak 280 tl son fiyat orijinal ıcs yüklü. silikon kılıf siyah renkli de benden hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarertem -- 29 Kasım 2013; 23:54:27 >
  • ICS' nin pil tüketimi dahamı fazlaydı ? Gece yatmadan önce %65' de idi şu anda %8 e düşmüş Marketede çözüm bulamadım ne yüklememi öneririsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra3325

Paylaştığım SCI_OT995 romunda da bildirim çubuğunda lag var, wipe cache yapınca düzeliyor ama arada yapıyor yine.

Türkçe Dil paketini nasıl yapıcaz. SCI_OT995' i yükledim Türkçe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

quote:

Paylaştığım SCI_OT995 romunda da bildirim çubuğunda lag var, wipe cache yapınca düzeliyor ama arada yapıyor yine.

Türkçe Dil paketini nasıl yapıcaz. SCI_OT995' i yükledim Türkçe yok.

Ne yazık ki öyle bi paket yok ama Google Play Store'dan MoreLocale 2 indirdim, kullanıyorum. Tam anlamıyla telefon dili Türkçe olmasa da uygulamalar Türkçe oluyor. (Facebook, Twitter, Google Play Store falan). Ya aslında bu flaş düzelmesi de pek etkilemiyor. Sanırım ICS+ v1.3 by Mistercheese ICS 4.0.4 yükleyeceğim tekrar. Onda Türkçe dili var olması gerek. Gene deneyeyim de öyle yazarım buraya.

Edit: Evet Türkçe desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra3325 -- 2 Aralık 2013; 0:26:58 >

• Bagyusz kitkat ta ses sorununu çözdü.artık ses çalışıyor.
    Ayrıca hatirlatma olsun Scroll olayı Kernel den dolayı olduğundan büyük ihtimalle hiç duzelmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 2 Aralık 2013; 1:22:22 >
    kitkat yükleyeyim dedim hata verdi. cvm 6 da bir sorun mu var acaba ?
    Ben 5 le yuklemiştim sorun yok ama sesi çalışan sürümü henüz paylaşılmadı
  • önceki sayfalardaki sürümü mü yükledin ? güncelleme mi geldi ses icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Ben 5 le yuklemiştim sorun yok ama sesi çalışan sürümü henüz paylaşılmadı

dosyalari paylasabilir misin yüklemek icin ? stabil mi nasil pil durumu filan

Bagyusz'u nerden takip ediyorsun?
  • http://d-h.st/users/bagyusz takip edebilirsin :)
  • quote:

Bagyusz'u nerden takip ediyorsun?

http://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/ot-995_h1n1.html

http://logout.hu/tema/re_bagyusz_ot-995_h1n1/friss.html

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.