Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kitkat yükleyeyim dedim. status 7 hatası veriyor. Çözümü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

kitkat yükleyeyim dedim. status 7 hatası veriyor. Çözümü bilen var mı ?

muhtemelen bozuk indi.ama şuan yuklenılecek halı yok stabil sürümlerde tekrardenersiniz
  • arkadaşlar şuan 4.2.2 cm10 cocktail kullanıyorum 1750 lik yeni bataryada aldım ama tat vermiyo tel 4.0.4 orjinal sürüme otu ile de dönmeye çalıştım ama program telefonu görmüyor bana yardım ederseniz çok sevinecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mec0587

arkadaşlar şuan 4.2.2 cm10 cocktail kullanıyorum 1750 lik yeni bataryada aldım ama tat vermiyo tel 4.0.4 orjinal sürüme otu ile de dönmeye çalıştım ama program telefonu görmüyor bana yardım ederseniz çok sevinecem

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84501945
  • quote:

arkadaşlar şuan 4.2.2 cm10 cocktail kullanıyorum 1750 lik yeni bataryada aldım ama tat vermiyo tel 4.0.4 orjinal sürüme otu ile de dönmeye çalıştım ama program telefonu görmüyor bana yardım ederseniz çok sevinecem

merhaba, telefonu kapaliyken güncellemeyi calistir. acikken hata alirsin. pil sarj ekranda gozukurken ot995 isaretle yuklemeye basla. %70 geldiginde bekleyecek sakin mudahale etme 10 dakkayi gecer. sonra tamamlayacak. pili cikarip tekrar tak ve tlf ac. hepsi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1750 mAh tek batarya mı alayım, yoksa 1500 mAh 2 tane ve üstüne harici şarj cihazı mı alayım?

1750 mAh

2 Batarya + Harici Şarj Cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

quote:

merhaba, telefonu kapaliyken güncellemeyi calistir. acikken hata alirsin. pil sarj ekranda gozukurken ot995 isaretle yuklemeye basla. %70 geldiginde bekleyecek sakin mudahale etme 10 dakkayi gecer. sonra tamamlayacak. pili cikarip tekrar tak ve tlf ac. hepsi bu

merhaba dostum kapalıykende denedim olmadı. yav ben mi beceremiyorum otu yu silip yükledim şimdide recovery ye alamıyom, galiba driverlar silindi karıştı işler anlıcan

• 2.7.1 son sürüm kullanmalisin. ne hatasi aliyorsun peki ?

• 2+1 Batarya'yı sipariş ettim. 23 Aralık ve 9 Ocak arası gelecekmiş.
  • OT 995 KiTKaT 4.4 CM11 Alfa
    USB Şarj: Çalışıyor
    USB ADB : Çalışıyor
    USB Depolama : Çalışıyor
    Video : Çalışıyor
    Ses : Çalışıyor
    Sensörler : Çalışıyor
    Ekran Döndürme : Çalışıyor
    Wifi : Çalışıyor
    Hotspot Erişim Noktası : Çalışıyor
    GPS : Çalışıyor
    Şebeke : Çalışıyor
    Mobil Veri : Çalışıyor
    Ses Çağrıları : Çalışıyor
    SMS : Çalışıyor
    Bluetooth :Çalışıyor
    Kamera : 480p(720p Henüz çalışmıyor)
    FM Radio : Test edilmedi
    Klayve : Çalışıyor
    HDMI : Test edilmedi
    ART: Henüz çalışmıyor donduruyor
    Screenshot: Bug var sıkıntılı
    GAPPS: Vereceğim gapps ı yükleyin ram vs açısından google play store ve hizmetleri var diğer uygulamlar yok

CWM 6 İle yükleyin.

CWM 6

Rom : cm-11-20131209-UNOFFICIAL

http://d-h.st/DgU

Gapps ( Google Play Store & Diğer Hizmetler)

Gapps FOR OT 995

http://www.mediafire.com/download/dg1o4z3v17281oq/YourZgappsXS-4.4-2013.12.01-OT995.zip

OT 995 CM10.2 4.3 Jelly Bean
    Yenilikler:
    Son cm kaynağına güncellendi.
    Sim Kart Kullanımı için açılıştaki yeniden başlatma isteği sorunu güncellendi.

Rom
    http://d-h.st/3ka

Gapps:

http://d-h.st/km7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 11 Aralık 2013; 13:38:33 >

• harock kullanıcısına yanıt
    performans ve pille ilgili bi değişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

Performans iyi art kımısınde calısıyormus ben denemeden tekrar 4.0.4 e döndüm pil cm10.1 cm 10.2 ile hemen hemen aynı scrolling olayı devam edıyor
  • harock kullanıcısına yanıt
    ART nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

Performans iyi art kımısınde calısıyormus ben denemeden tekrar 4.0.4 e döndüm pil cm10.1 cm 10.2 ile hemen hemen aynı scrolling olayı devam edıyor

ben yükledim de sürekli android.proces.media işlemi durdu diyo kamera galeri açılmıyo birde wi-fi ye bağlamadım
  • Tamam öğrendim. ART'ı deniyorum şu an. Başlangıçta cyanogenmod açılış ekranında 3-4 dk bekliyor. Uygulama optimize de yaklaşık 5 dakika sürdü. İlk izlenimlerim şu an herhangi bir kasma yok. Kamera 720p çalışıyor. Ekran görüntüsü ise çalışmayan tek şey diyebilirim. Şu an için GAPPS yüklemedim. Birazdan deneyip yazıcam.
  • arkadaşlar cwm 6 ile wipeleri yaparak yükleyin art dalvik cache gibi uygulamaların çalışma prensibi çin yapılmış pil tasarrufu ve hızlı uygulama acılması vs yenilikler getiriyor cihaz bootloop a girebilir art ı secince art da ilk acılıs 5 dk ya kadar surebılır kurulu uygulamlarınızın sayısına göre kamera 720p kaydediyor ama ekranı sagdan sola cekınce görünmüyor cektiğiniz video 480 p de ekranı cekınce sıkıntı yok :)
  • ART hakkinda ilk izlenimlerim sunlar:

1- Menu gecisleri super, İcs ile yarisir o derece.(Gapps, facebook, twitter, whatsapp ve yandex browser yuklu)
    2- Gapps dahil hicbir uygulama yokken Ayarlar>Uygulamalar>Calisanlar kisminda kullanimdaki ram 175mb, evet evet sadece 175mb kullanimda ram vardi.
    3-Facebook biraz zor yukleniyor ama acilinca az da olsa stabil hale geliyor. Twitter desen yine ayni.
    4- En kotu yani tarayicinin inanilmaz derecede donmasi. Hicbir zaman stabil calismiyor. Klavyeden bir cumle yazdigim 2saate anca cikiyor yazdiklarim. Bu yuzden Yandex Browser yukledim.

Uzun lafin kisasi ART gelismeye hazir. Gelisirse cihaz cok stabil hale gelecek insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

arkadaşlar cwm 6 ile wipeleri yaparak yükleyin art dalvik cache gibi uygulamaların çalışma prensibi çin yapılmış pil tasarrufu ve hızlı uygulama acılması vs yenilikler getiriyor cihaz bootloop a girebilir art ı secince art da ilk acılıs 5 dk ya kadar surebılır kurulu uygulamlarınızın sayısına göre kamera 720p kaydediyor ama ekranı sagdan sola cekınce görünmüyor cektiğiniz video 480 p de ekranı cekınce sıkıntı yok :)

Bi yanlisiniz olmasin? Videoyu gorebiliyorum, izleyebiliyorum?

Edit: İlk denedigimde videoyu izlemistim ama su an olmuyor. Cok garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra3325 -- 11 Aralık 2013; 20:57:18 >
  • Ayrıntılar deyip video nun çözünürlüğüne bakarmısınız

evet stok browser oyle chrome felanda sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.