Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi kontrol ediyorum bisiy yok diyor ! Arkadaslar kitkat guncellemeyle alabiliyor muyuz yoksa sifirdan mi kurulum yapacagiz ?

• recovery mode açmak için power ve ses açmaya basılı tuttum. telefon alcatel yazısında kalıyor. pil çıkardım taktım değişmedi. nasıl recovery mode açabilirim? acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

recovery mode açmak için power ve ses açmaya basılı tuttum. telefon alcatel yazısında kalıyor. pil çıkardım taktım değişmedi. nasıl recovery mode açabilirim? acil yardım lütfen

Ekramdayken kablosunu bilgisayara takip cvm6 dosyasindan recovery calistiracaksin. 1 veya 2 sayfa önde dosya var

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

recovery mode açmak için power ve ses açmaya basılı tuttum. telefon alcatel yazısında kalıyor. pil çıkardım taktım değişmedi. nasıl recovery mode açabilirim? acil yardım lütfen

Cwm'den bahsediyorsunuz sanırım.http://d-h.st/eUB bunu indirin. Ses kısma + power tuşlarından sonra gelen ekranda dursun telefon. Sonra indirdiğiniz rar'ı klasore cıkarın. önce CWM6 flash.bat uygulamasını açın, alcatel yazısındaki telefonu bilgisayara bağlayın. Sonra telefon res atacak, CWM6 flash.bat'da herhangi bi tuşa basın diyecek, basın. Telefonun res atmasına gerek yok, onun için telefon res atmaya basladıgı an bataryayı cıkarın ve terkar ses kısma + power tusuna basılı tutun ve bi daha bu ekranı (bootloader) açılsın. İndirdiğiniz klasorde CWM6 load.bat var. Onu açın ve terkar baglayın bilgisayara. Clockworkmod recovery açılmış olacak.
    Not: Telefonun driverlerı bilgisayarda yüklü olması gerek, yoksa bilgisayar, telefonu görmez.

• Kitkat deneyen oldu mu ? Youtube daha düsmemis

• caglarertem C kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama bi kaç yeri araştırdım, 2010 model motorola defy'ye portlamışlar kitkatı ve 250 mb ram yiyormuş sadece. Bizde 300-350'di sanırım.
  • bugra3325 kullanıcısına yanıt
    Kitkat güncelleme olarak mi görünür yoksa sifirdan mi kurulacak ? Custom romlara yabanciyim

• CM 10.2- 20131116 cikmis. Ben tlf guncellemede cikmiyor. Sizce gözükmesi zaman alir mi yoksa bastan mi kurmaliyim

• caglarertem C kullanıcısına yanıt
    Ayrı olarak kuracaksın, güncelleme olarak değil. Bana biraz sorunlu geldi. Klavye arada kayboluyor, lag giriyor sanki yazarken, aynı H1N1 ICS romlarındaki bildirim çubuğundaki menuler görünmezdi ya, aynı öyle. Herhangi bi yerde yazı yazmak icin klavyeyi acınca 10 sn kadar yazıyorum ama sonra telefon kasıyor ve klavye bi anda kayboluyor. Defalarca yazı yazma yerine dokunsam da nafile. 5-10 içinde geri açılıyor sonra.
  • Kitkat ı denedim beta durumunda diyelim mobil şebeke 3g Wifi BT çalışıyor SD kartı görmüyor en önemlisi ses yok

• Kitkat bekleyeyim en iyisi

• :)

• harock kullanıcısına yanıt
    Söylendigi gibi az ram harciyor mu ? Hizlandi mi cihaz ?

• ilgilenen varsa telefonumu satıyorum. hepsiburada'dan note 2 aldım.

istanbul içi elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 18 Kasım 2013; 18:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

Söylendigi gibi az ram harciyor mu ? Hizlandi mi cihaz ?

gapps olmadan 130-140 arası yıyor ama bu sürüm için konusmak mantıksız alpha bil denmez buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

bugün zaman bulamadım ama yarın yeni sürüm ile deneyeyim, teşekkürler..

Evet yeni sürüm ile hatalı aşamayı geçtim, update oluyor.

Çok teşekkürler.
  • harock kullanıcısına yanıt
    sence yeni yılı bulur mu kit kat kullanmamız ?
  • Fonix ile bagyusz çalışıyor bakalım suan bişey söylemek yanlış olur çünki Cm 11 de tam olarak tamamlanmış değil ama şunu söyleyeyim ses sorunu giderilirse kullanılabilir bir cihaz olabilir.
    Son Çıkan cm10.2 de batarya iyileştirilmiş ama Scroll olayından dolayı kullanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Fonix ile bagyusz çalışıyor bakalım suan bişey söylemek yanlış olur çünki Cm 11 de tam olarak tamamlanmış değil ama şunu söyleyeyim ses sorunu giderilirse kullanılabilir bir cihaz olabilir.
    Son Çıkan cm10.2 de batarya iyileştirilmiş ama Scroll olayından dolayı kullanmıyorum

Son çıkan CM10.2 de batarya iyileştirilmiş deniliyor ama bana hiç öyle gelmedi, hatta bu son ROM biraz problemli gibi, Cihazı her yeni başlatmada SIM kart uyarısı, arada sırada resetleme vs. gibi sorunlar var. Tekrar 26.10 tarihli sürüme geri döndüm. Bence en sorunsuzu ve stabil olanı bu, bugün yaptığım ANTUTU testinde de gayet iyi sonuç aldı , Bu arada Greenify sağolsun. Cihazı diri tutmayı başarıyor...

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 20 Kasım 2013; 14:23:14 >

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.