Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar biraz araştırdım aliexpress te 2600 mAh lık bi batarya buldum tcl a998 ile uyumlu diyor (yanii bizim alcatel ot 995 ile) doğru mudur sizce resimlerini benim bataryayla karşılaştırdım tam uyuyo. fiyat 42 dolar linki ekleyebilmişimdir umarım
    http://www.aliexpress.com/item/Tcl-a996-battery-a998-a988-a968-mobile-phone-battery-board-large-capacity/1156074278.html

• mec0587 M kullanıcısına yanıt
    adam 1 tane satış yapmış ,ne kadar güvenilir acaba?
  • 4.4 de durum şu

SD Kart ve ses çalışmıyor
    SD Kart olmadigindan kamerada çalışmıyor

Bluetooth 3G GPRS Wifi çalışıyor
    Şebeke var ama ses olmadan neye yarar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mec0587

ya arkadaşlar biraz araştırdım aliexpress te 2600 mAh lık bi batarya buldum tcl a998 ile uyumlu diyor (yanii bizim alcatel ot 995 ile) doğru mudur sizce resimlerini benim bataryayla karşılaştırdım tam uyuyo. fiyat 42 dolar linki ekleyebilmişimdir umarım
    http://www.aliexpress.com/item/Tcl-a996-battery-a998-a988-a968-mobile-phone-battery-board-large-capacity/1156074278.html

Tamamen fake bir ürün 2600 mAh. bir bataryayı asla o fiziksel ölçülerdeki bir pile sıkıştıramaz, ebatların büyümesi gerekli. THL w8 serilerinin batarya ebatları bizimkilerden daha büyük ve onlar bile ancak 2000 mAh. olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 13 Kasım 2013; 20:08:23 >

• Arkadaşlar birisi bunu açıklayabilirmi ? Arka planda çalılşan hiç bir şey yok hepsi uykuda Ram miktarı 0 bile olduğu oluyor telefon komutları algılamıyor iki saat bekletiyor nedir bunu çaresi ?
    Screenshot ultimatenin çalışmasına bakmayın o çalışmazkende ram miktarı vasat seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Arkadaşlar birisi bunu açıklayabilirmi ? Arka planda çalılşan hiç bir şey yok hepsi uykuda Ram miktarı 0 bile olduğu oluyor telefon komutları algılamıyor iki saat bekletiyor nedir bunu çaresi ?
    Screenshot ultimatenin çalışmasına bakmayın o çalışmazkende ram miktarı vasat seviyede

Bende 70 filan oluyor. 4.4.2 ve 4.3 te ram cok istiyor. 4.4 kitkat bekliyorum. 512mb ramli cihazlara ilac gibi gelecek

• Kapakli koruyuculardan htc modelleri oluyor mu ? Kullanan var mi?

• rasit019 kullanıcısına yanıt
    Bir terslik olduğu kesin. Yeniden başlatmayı dene, olmazsa en kötü ihtimal fabrika ayarlarına dönebilirsin. Bende GREENIFY donation versiyonu yüklü, bu sayede sistem uygulamaları dahil tüm programları uykuya alıyorum. En az 100 mb. civarı görülüyor, daha aşağıya düşmedi. Biraz önce aldığım ekran görüntüsünde 167 mb. görülüyor, ama sıklıkla 170-145 mb. arasında boş RAM miktarım var.

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 14 Kasım 2013; 16:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hookman

Bir terslik olduğu kesin. Yeniden başlatmayı dene, olmazsa en kötü ihtimal fabrika ayarlarına dönebilirsin. Bende GREENIFY donation versiyonu yüklü, bu sayede sistem uygulamaları dahil tüm programları uykuya alıyorum. En az 100 mb. civarı görülüyor, daha aşağıya düşmedi. Biraz önce aldığım ekran görüntüsünde 167 mb. görülüyor, ama sıklıkla 170-145 mb. arasında boş RAM miktarım var.

[simage]
    [/simage]

Custom romlar güvenli mi ? Kredi kartını kullanmak istedigimde kopyalama olabilir mi ?

• caglarertem C kullanıcısına yanıt
    Orijinal stock rom'lar dahil, hiçbirinde kredi kartı işlemini kullanmama taraftarıyım.
  • quote:

Orijinal stock rom'lar dahil, hiçbirinde kredi kartı işlemini kullanmama taraftarıyım.

Orasi öyle de google play store dan uygulama alicam. Onun icin sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

quote:

Orasi öyle de google play store dan uygulama alicam. Onun icin sordum

eğer sanal kartınız varsa onu kullanın, ufak bir limit aktarırsınız yeterli olur.
  • Tek başına Greenify yeterli değil demekki donation versionun yükleyince 100 mb. a kadar çıktı boş ram miktarı
  • telefonda mesajlar hemen gidiyor ama gelen mesajlar bi 5 6 dk gecikmeli geliyor. avea müş. hizmetleri görüştük, sıkıntı şebekeden değil gibi. sıkıntı ne olabilir
  • narec kullanıcısına yanıt
    Ben de avea kullaniyorum bi sorun yok ! Yalniz kapali sarj ederken bir sure sonra telefon resetleniyor onu cözemedim

• Konusma yaparken interneti kapatiyor, türkce eksikleri var, pil hizli tukeniyor, dnla ayarini bulamadim. Kulaklik takili uyarisi vermiyor zaten sembolu de cikmiyor. Kisaca saglam bi güncelleme olmali ! Olur mu olmaz mi bakacagiz. KİTKAT gelirse hemen gecerim :)

• Yandan acilir kapakli koruyucu kullanan var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

Konusma yaparken interneti kapatiyor, türkce eksikleri var, pil hizli tukeniyor, dnla ayarini bulamadim. Kulaklik takili uyarisi vermiyor zaten sembolu de cikmiyor. Kisaca saglam bi güncelleme olmali ! Olur mu olmaz mi bakacagiz. KİTKAT gelirse hemen gecerim :)

Konuşma yaparken internetin kapanmasının sebebi, veri dolaşımının kapalı olmasıdır. Pil cidden vasat, yeni pil gerekiyor bana ama ben getirtemiyorum. Umarım kitkat beklentilerimizi karşılar.

Bu arada kulaklığımı görmüyor artık telefon. Şu an 4.2 kullanıyorum ama 4.3'e geçip kulaklığı tekrar deneyeceğim. Eğer yine görmezse donanımsal bi sorunum var demektir. Artık sadece batarya değil, telefon mefta olma yolunda ilerliyor.
    Eğer kulaklık girişim mefta değil ise;
    Hard brick olan, ekranı kırılan, anakartı yanmış olan vs. çerçevesi sağlam ve çerçevede çiziği olmayan bir OT-995 daha doğrusu OT-995'in çerçevesini arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra3325 -- 16 Kasım 2013; 11:37:06 >

• bugra3325 kullanıcısına yanıt
    Cerceve ben de ariyorum. Kulaklik bende calisiyor ama göstermiyor. Ses gelmiyor mu sen de !

• caglarertem C kullanıcısına yanıt
    Evet şu an 4.3 yükledim ve ne görüyor ne de ses veriyor. Ses hoparlorden çıkıyor. Anlayacağın kulaklık girişi pert oldu. Yanlış anlaşılmasın, 4.3 yükledim diye pert olmadı, daha önceden bi anda olan bi olay bu.
    Delikten birsürü tüy, pislik çıkardım ama nafile. Gene kulaklığı algılamıyor kulaklık girişi.

Arkadaşlar kullanılmayacak durumda, makyajı iyi bir telefonunuz varsa ben alıcıyım. Lütfen bana ulaşın.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.