Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.4 e ait gapps dosayasındaki apk ların çoğu 4.3 e kurulup çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 15 yada 16 ay oldu halen hiç sorun çıkarmadı :) kullanıyorum. Gerçekten bir telefon baska ne yaparki. İyiki bu telefonu tercih etmisim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

Geçmiş mesajlarıma bakıyorum da, tam 18 ay olmuş bu cihazı alalı. Hala taş gibi. Bir S4 veya nexus ile kıyaslanmaz belki ama muadilleri arasında en iyisi bence.

teşekkürler. son sürüm yükledim. hatta 4.3.1 :)) pil durumuna bakacağım..
  • arkadaşlar SANDISK 16 GB CLASS 10 micro sd tansaş ve Migroslarda 29,90 kuruş olmuş. ben aldım. ihtiyacı olan kaçırmasın. (Migros kart olmalı tabi yoksa birinden rica edersiniz veya 1 tl veriyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarertem -- 8 Kasım 2013; 13:38:15 >
  • cumuk1 kullanıcısına yanıt
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Mysterious* -- 8 Kasım 2013; 13:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

(cm-10.2-20131026-UNOFFICIAL-cocktail.zip
    http://d-h.st/54m) yükledim bunu gayet iyi çalışıyodu, telefonun şarjı bitti, şarj edemiyorum şarja takınca ekran yanıp yanıp sönüyo. var mı bi çaresi servise yollucam yoksa açılmıyo tel

aynı sıkıntı benim telefonda da oluyor ama bazen beden telefonu kapatmadan şarja takıyorum sıkıntı devam ederse batarayyı çıkarıp 5 dakika bekliyorum sonra düzeliyor sorun ama ekran açılıp kapasa bile şarj oluor cihaz çünki akşam kapalı olarak şarja taktım farketmedim sabah baktım telefon açılıp açılıp kapanıyor sarj %100 olmuş sıkıntı yok yani

• 4.3.1 çok iyi. kullanılan bellek: 351 mb, çekirdek sürüm: 3.0.101, yalnız ekran kapatırken çizgi oluyor ilk korktum ama bi sorun yok ! 135 mb boşta oluyor. geçişler çok da hızlı değil. yalnız ovarlok bulamadım :(
  • bugra3325 kullanıcısına yanıt
    buğra siparişi veriyorum fakat sabırlı olman lazım 30 gunu buluyor gelmesi
  • 4.3.1 de radyo yok. bana radio apk verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

4.3.1 de radyo yok. bana radio apk verebilir misiniz ?

radyo olarak bunu kullanabilirsin, veri kullanımı yok direkt FM üzerinden çalışıyor; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock

web sitelerini araştır full versiyonunu bulabilirsin

• quote:

quote:

Geçmiş mesajlarıma bakıyorum da, tam 18 ay olmuş bu cihazı alalı. Hala taş gibi. Bir S4 veya nexus ile kıyaslanmaz belki ama muadilleri arasında en iyisi bence.

yeni gelen 1750 mAh. pil için şimdi kontrol ettiğimde 2 gün 6 saat 41 dakika kullanım olmuş, şimdiki seviye % 14 görülüyor.
  • quote:

quote:

quote:

yeni gelen 1750 mAh. pil için şimdi kontrol ettiğimde 2 gün 6 saat 41 dakika kullanım olmuş, şimdiki seviye % 14 görülüyor.

kullanılan bellek 351 mb mı sende de ! menü geçişleri hızlı gelmedi bana :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bendeki 352 mb. gözüküyor.
    Menü geçişleri için şunu dene; AYARLAR -GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ'ndeki pencere animasyonu ölçeği, geçiş animasyonu ölçeği ve animatör süre ölçeri kapalı yap. Cihazı yeniden başlat ve tekrar dene, eskisine oranla hızlanmış olması lazım.
    Ayrıca google playden GREENIFY proramını indir ve sistem uygulamaları dışındaki tüm programları uyku moduna al, kullanmak istediğinde programları kullanırsın bir problem olmaz, kullanmadığında ise GREENIFY sayesinde tekrar uykuya dalar, arka planda çalışıp cihazın ram'inden yemez. Bariz şekilde hızlandığını farkedeceksin, ben bu şekilde kullanıyorum gayet memnunum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bendeki 352 mb. gözüküyor.
    Menü geçişleri için şunu dene; AYARLAR -GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ'ndeki pencere animasyonu ölçeği, geçiş animasyonu ölçeği ve animatör süre ölçeri kapalı yap. Cihazı yeniden başlat ve tekrar dene, eskisine oranla hızlanmış olması lazım.
    Ayrıca google playden GREENIFY proramını indir ve sistem uygulamaları dışındaki tüm programları uyku moduna al, kullanmak istediğinde programları kullanırsın bir problem olmaz, kullanmadığında ise GREENIFY sayesinde tekrar uykuya dalar, arka planda çalışıp cihazın ram'inden yemez. Bariz şekilde hızlandığını farkedeceksin, ben bu şekilde kullanıyorum gayet memnunum.

Telefona yeni resmi güncellememi geldi?

• HAYIR güncelleme gelmedi

Ancak uzun mesajları ALINTI yapmak yerine üye ismini kopyalayıp kişiye özel olacak şekilde " haberdar et " kısmına kopyalamanız yeterli.

Hem konu uzamaz, hem de mobil den girenler için kolaylık olur. Aynı mesajları tekrar tekrar okuyoruz.

Kit kat 4.4 sonrası sürücü / kernel sorunu olmazsa daha iyi CUSTOM ROM lar çıkabilir.

• Arkadaşlar ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 ile telefonu update etmek istediğimde yüzde 8'e gelince telefonun bilgilerini okuyamadığını söyleyip işleme devam etmiyor.

Nasıl çözeriz?
  • Kimsenin yardım edeceğini sanmam ama 4.0.4 h1n1 yüklü bende 2 yıla yakın zamandır rom atmasını unuttum ve bu cihaza en uygun rom'u atmama yardım edebilecek biri var mı acaba? Benim rom da iyi hatırlıyorum orjinal sürümde oyunlar sadece kapanırdı benim romda ise direk telefon donuyor. Bu nedenle yardım edebilecek birileri varsa gerçekten çok memnun olurum.

Bu telefonun kullanıcıları az olduğu için pek cevap alamadım 10 ay önce de ama şansımı deneyeyim
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2088694

Mesela bu rom'u nasıl yüklerim yada Türkçe dil seçeneği olur mu?
  • Pac da tr var arkadaşım o 1750 ma li arkadaş ekran açık kalma süresi ne acaba suan cm10.2 den daha iyi Mooke 4.3.1 bence ram artırılmış gereksiz uygulamalar kaldırılarak cm11 i cihazimizda görmemiz muhtel en iyi performansı onda alırız kuşkusuz ben H1n1 ics v5.8 kullanıyorum birde greenify ile boşta 160 MB kalıyor daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Kimsenin yardım edeceğini sanmam ama 4.0.4 h1n1 yüklü bende 2 yıla yakın zamandır rom atmasını unuttum ve bu cihaza en uygun rom'u atmama yardım edebilecek biri var mı acaba? Benim rom da iyi hatırlıyorum orjinal sürümde oyunlar sadece kapanırdı benim romda ise direk telefon donuyor. Bu nedenle yardım edebilecek birileri varsa gerçekten çok memnun olurum.

Bu telefonun kullanıcıları az olduğu için pek cevap alamadım 10 ay önce de ama şansımı deneyeyim

49. Cu sayfada anlatılıyor. Google da costum rom yükleme diye aratırsan bir sürü video çıkar. Onlara baka baka yüklersin. Ben öyle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarertem -- 9 Kasım 2013; 16:00:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.