Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (cm-10.2-20131026-UNOFFICIAL-cocktail.zip
    http://d-h.st/54m) yükledim bunu gayet iyi çalışıyodu, telefonun şarjı bitti, şarj edemiyorum şarja takınca ekran yanıp yanıp sönüyo. var mı bi çaresi servise yollucam yoksa açılmıyo tel
  • cm-10.2-20131026-UNOFFICIAL-cocktail.zip

Market bundada yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

(cm-10.2-20131026-UNOFFICIAL-cocktail.zip
    http://d-h.st/54m) yükledim bunu gayet iyi çalışıyodu, telefonun şarjı bitti, şarj edemiyorum şarja takınca ekran yanıp yanıp sönüyo. var mı bi çaresi servise yollucam yoksa açılmıyo tel

sizinki donanımsal bir sorun gibi görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

cm-10.2-20131026-UNOFFICIAL-cocktail.zip

Market bundada yok ?

telif hakkları nedeniyle custom rom ların içine google uygulamaları bulunmuyor
    ama ayrı olarak yine cwm ile kurulabilir
    daha önce bu konuda verildiği ve daha günceli çıkmadığı için ben vermemiştim linkini
    isteyenler için link buhttp://d-h.st/km7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    şarjı bitene kadar gayet iyi çalışıyodu
  • quote:

ben üç gündür sorunsuz kullanıyorum
    belki sizin pilinizde sorun vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 2 Kasım 2013; 18:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

denemelerimden biri sonuç verdi ve telefonu açabildim daha önceleri nasıl açılmadı anlamış değilim. önerilerin için saol. 4.3.1 güzel 4.4 kitkat ne zamna gelir acaba? söylenenlere göre kitkat 500mb ramli tellerde daha stabil olacakmış.
  • Arkadaşlar alcatel ot 995 telefonunu satmak isteyen varsa haberim olsun lütfen :) gittigidiyor üzerinden alabilirim. bulamadım. sahibinden.com da var ama pek ilgilenen yok
  • 4.2.2 ve 4.3 yükleyenler var galiba. Arkadaşlar custom romlarda OTA güncellemesi geliyor mu geliştiricilerden ?
  • quote:

quote:

quote:

denemelerimden biri sonuç verdi ve telefonu açabildim daha önceleri nasıl açılmadı anlamış değilim. önerilerin için saol. 4.3.1 güzel 4.4 kitkat ne zamna gelir acaba? söylenenlere göre kitkat 500mb ramli tellerde daha stabil olacakmış.

KİTKAT Açıklandı !http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Android-44-KitKat-resmi-olarak-tanitildi.htm buradan bakabilirsiniz.. En güzeli 512mb ram cihazlara destek verilecek olması !

• quote:

Orijinalden alıntı: suwar

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: suwar

telefonu satmaya kalksak kaça gider acaba? kliksa'dan almıştım

325/350

o kadar yapar mı? alan varsa biraz pazarlıkla 325'e satıyorum.

telefonun durumu nedir ? ben alabilirim gittigidiyor üzerinden olabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

Arkadaşlar alcatel ot 995 telefonunu satmak isteyen varsa haberim olsun lütfen :) gittigidiyor üzerinden alabilirim. bulamadım. sahibinden.com da var ama pek ilgilenen yok

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

Arkadaşlar alcatel ot 995 telefonunu satmak isteyen varsa haberim olsun lütfen :) gittigidiyor üzerinden alabilirim. bulamadım. sahibinden.com da var ama pek ilgilenen yok

pm attım

fotoları bekliyorum hocam.. gönlündeki fiyatı da mesajına ekle lütfen..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

KİTKAT Açıklandı !http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Android-44-KitKat-resmi-olarak-tanitildi.htm buradan bakabilirsiniz.. En güzeli 512mb ram cihazlara destek verilecek olması !

Resmi rom olarak böyle bir durum olmayacaktır. Her 512mb ramli cihaz için zaten mümkün değil, ( gpu ram den kullanmaktadır ve ROM alanı yetersiz gelecektir )

756mb ram e sahip ACE 2 / HTC SENSETİON var mesela,

1gb lık atrix , s3 mini var hatta

512mb ram li android cihazlarda bile çalışabilir bir sürüm yapmaya çalışmışlar o kadar. ( win 7 2gb ram istiyor ama win 8 kötü olmasına rağmen RAM optimizasyonu ( yönetimi ) daha iyi. Bunuda google uygulamalarının RAM harcamasını azaltarak çözmüşler, MP3 için ses çip i görev vermişler ve pil süresi sağlamışlar. Sensörlerden enerji tasarrufu sağlamışlar,

KOD larda değişikler olmuş Hiç bir firma ( arc s / alcatel ot 995 / galaksy w ye gelse bile milyonlar sevinir ) buna yanaşmayacaktır. hem donanımsal sebepler ( google niz nexus i9250 örneği gibi ) hemde para / kar etme politikası nedeniyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 3 Kasım 2013; 0:07:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Resmi rom olarak böyle bir durum olmayacaktır. Her 512mb ramli cihaz için zaten mümkün değil, ( gpu ram den kullanmaktadır ve ROM alanı yetersiz gelecektir )

756mb ram e sahip ACE 2 / HTC SENSETİON var mesela,

1gb lık atrix , s3 mini var hatta

512mb ram li android cihazlarda bile çalışabilir bir sürüm yapmaya çalışmışlar o kadar. ( win 7 2gb ram istiyor ama win 8 kötü olmasına rağmen RAM optimizasyonu ( yönetimi ) daha iyi. Bunuda google uygulamalarının RAM harcamasını azaltarak çözmüşler, MP3 için ses çip i görev vermişler ve pil süresi sağlamışlar. Sensörlerden enerji tasarrufu sağlamışlar,

KOD larda değişikler olmuş Hiç bir firma ( arc s / alcatel ot 995 / galaksy w ye gelse bile milyonlar sevinir ) buna yanaşmayacaktır. hem donanımsal sebepler ( google niz nexus i9250 örneği gibi ) hemde para / kar etme politikası nedeniyle.

yanlış anlaşılma olabilir. 512 mb daha stabil çalışacağı belirtilmiş ama ! (AMA olayına bayılıyorum hep böyledir) markalara bırakılmış güncelleme işi. alcatelin çift çekirdekli veya 4 çekirdekli modelleri var ve sıkı durun 512 mb ram ! tabiki yeni cihazlara destek olacaktır :)

• arkadaşlar telefonunu satmak isteyen varsa konuşabiliriz !
  • @ caglarertem

Kullanım da olan cihazlar için değildir

512MB ram in tamamını kullanamayan çok fazla ürün var, ROm miktarıda farklı. PHILIPS in MTK 6577 çift hat 512mb ram li ürünü de 1 yıldır piyasada. Hatta çin telefonlarının %90 ınında ( 512 mb ram ) ICS 4.0 / JB 4.1 var

Donanım üreticisi buna destek olmayacaktır , 256mb ram li 600 mhz 3GS de İOS6 çalışıyorsa ben ötesi için yorum yapmıyorum
  • quote:

@ caglarertem

Kullanım da olan cihazlar için değildir

512MB ram in tamamını kullanamayan çok fazla ürün var, ROm miktarıda farklı. PHILIPS in MTK 6577 çift hat 512mb ram li ürünü de 1 yıldır piyasada. Hatta çin telefonlarının %90 ınında ( 512 mb ram ) ICS 4.0 / JB 4.1 var

Donanım üreticisi buna destek olmayacaktır , 256mb ram li 600 mhz 3GS de İOS6 çalışıyorsa ben ötesi için yorum yapmıyorum

geliştiriciler 4.4 kitkat desteği verse bari 995 e !

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.