Bildirim
ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (152. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
recovery mode açmak için power ve ses açmaya basılı tuttum. telefon alcatel yazısında kalıyor. pil çıkardım taktım değişmedi. nasıl recovery mode açabilirim? acil yardım lütfen -
@hookman bu wipe işlemlerini tekrar rom yüklemeden önce yapsam olurmu ? yani ile önce tüm verileri silicez wipe edicez en son rom u kurucaz ? -
arkadaşlar tel alıcam ama kararsız kaldım.alcatel ot 995 , discovery general mobile ve gigabyte arasında kaldım .hangisini almamı tavsiye edersiniz.yardımcı olursanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal35
arkadaşlar tel alıcam ama kararsız kaldım.alcatel ot 995 , discovery general mobile ve gigabyte arasında kaldım .hangisini almamı tavsiye edersiniz.yardımcı olursanız sevinirim
GM D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
discovery ye iyi diyolar. geçen sene çıksaydı tel alcatel yerine onu alırdım -
@hookmandediklerini yaparak tekrar rom attım wipe işlemeri tamam 3 tane aptım ben ? cache, dalvik cache ana menüde 2 tane vardı wipe işlemi sonra advandec den dalvikite wipe ladım sonra tekrar kurdum
inanırmısın oturma odasında bir şarj aleti pc de bir usb kablo yattığm odada bir şarj aleti nerede görsem takıyorum şarja telefonu elime alamaz oldum -
Resmi gorebiliuormisinuz bilmiyorum yaklasik 20 dakika bellki daha az br sure facebookta gezme sonucu batarya %65 lerden nereye geldi [:-
[simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 25 Eylül 2013; 17:53:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rasit019
Resmi gorebiliuormisinuz bilmiyorum yaklasik 20 dakika bellki daha az br sure facebookta gezme sonucu batarya %65 lerden nereye geldi [:-
[simage][/simage]
Mesajları şimdi gördüm kusura bakmayın. Sizinkisi gerçekten çok ilginç bir durum, anlamış değilim doğrusu..Bataryanızda bir problem olmuş olabilir mi acaba? yedek bataryanız varsa bir de onunla deneyin isterseniz. Şimdi benim cihazı kontrol ettim. Yüzde 24 batarya seviyesinde 2 gün 14 saat 4 dk. geçirmişim ve devam ediyor. Benim de yukarıda söylediklerimden farklı bir şey yaptığım yok.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: suwar
telefondaki mesajların, rehberin vd. şeylerin yedeklerini almak istiyorum. android manager programını yükledim ve yukarıdaki işlemleri yap diyor. usb debugging zımbırtısını yaptım ama sorun şu ki telefonda android manafer programı kurulu değil. program kurulu olsa tıklayıp sorunu halledecem ama lanet program telefonda yok. bu durumda ne yapabilirim?
bu yedekleri aldıktan sonra makineyi fabrika ayarlarına döndürmeye çalışacam çünkü son zamanlarda kasılmalar fazlalaştı
Android manager ile hiç uğraşma. Tüm sms, görüşme kayıtları,uygulamalar,rehber vs. için SUPER BACKUP programını kullanabilirsin. Google Play'de var. Link Burada;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=tr
-
teşekkürler. telefon yeniden hızlandı, bundan sonra tek program bile kurmam artık. telefon görevi dışında ipad için modem niyetine kullanıyorum zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 26 Eylül 2013; 15:29:20 > -
2.3.6 surum dewam guncelleme yapmadım root işlemi sonunda link2 programıyla yuklu gelen kullanmadıqım tum programaları dondurdum we suan kullanılan ram90 gecmıo makınanın dadından yenmıo :D -
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949550
Beyler bu rom u nasıl kurabilirim yada önerebileceğiniz daha iyi bir rom var mı acaba? -
Arkadaşlar bana batarya lazım. Ne yazık ki benim batarya miadını doldurdu. Geçen gün telefonla müzik dinleyerek uyuyakaldım. Uyandıgımda telefon acıktı ama batarya az uyarısı veriyordu. Tam şarja takıcakken kapandı. Sonra şarja takmamla birlikte şarj almamaya başladı. Aslında alıyordu ama Alcatel One Touch ekranı titreşerek açıldıgından aldığı bi gıdım şarjı oracıkta bitiriyordu. Yaklaşık 2 saat böyle oldu, sonradan daha düşük akım vererek az da olsa doldurmayı başardım. Bi de telefon diyeli %80, gece şarja takmayınca sabah %6lara iniyor, hatta kendiliğinden kapanıyor. Her neyse bana kullanılmamış temizinden batarya ve hatta harici şarj edecek cihaz lazım. Elinde fazla olan varya benimle irtibata geçebilirse sevinirim. Buraya pek fazla uğrayamıyorum o yüzden facebook adresim budur. Burdan ulaşırsanız sevinirim. Çok ihtiyacım var. Facebook'ta başkalarının mesajları bildirim olarak görünmüyor o yüzden dürtün, ekleyin, bişi yapın ki bana ulaşmak istediğinizi anlayayım :D
Edit: Ha bi de benim donanımsal menu tuşlarım yavaştan işlevini yitiriyor. Bottom barı nasıl aktif edebiliriz. Harici bi programla yaparsam sistemde kasma yapar. CM 10.2 (JB 4.3) kullanıyordum ama CM 10.1 (JB 4.2) geri döndüm. Var mı sistemde böyle bir işlev? Tekrar teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra3325 -- 29 Eylül 2013; 12:05:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bugra3325
Arkadaşlar bana batarya lazım. Ne yazık ki benim batarya miadını doldurdu. Geçen gün telefonla müzik dinleyerek uyuyakaldım. Uyandıgımda telefon acıktı ama batarya az uyarısı veriyordu. Tam şarja takıcakken kapandı. Sonra şarja takmamla birlikte şarj almamaya başladı. Aslında alıyordu ama Alcatel One Touch ekranı titreşerek açıldıgından aldığı bi gıdım şarjı oracıkta bitiriyordu. Yaklaşık 2 saat böyle oldu, sonradan daha düşük akım vererek az da olsa doldurmayı başardım. Bi de telefon diyeli %80, gece şarja takmayınca sabah %6lara iniyor, hatta kendiliğinden kapanıyor. Her neyse bana kullanılmamış temizinden batarya ve hatta harici şarj edecek cihaz lazım. Elinde fazla olan varya benimle irtibata geçebilirse sevinirim. Buraya pek fazla uğrayamıyorum o yüzden facebook adresim budur. Burdan ulaşırsanız sevinirim. Çok ihtiyacım var. Facebook'ta başkalarının mesajları bildirim olarak görünmüyor o yüzden dürtün, ekleyin, bişi yapın ki bana ulaşmak istediğinizi anlayayım :D
Edit: Ha bi de benim donanımsal menu tuşlarım yavaştan işlevini yitiriyor. Bottom barı nasıl aktif edebiliriz. Harici bi programla yaparsam sistemde kasma yapar. CM 10.2 (JB 4.3) kullanıyordum ama CM 10.1 (JB 4.2) geri döndüm. Var mı sistemde böyle bir işlev? Tekrar teşekkürler.
Batarya için şuraya bak istersen ;http://www.ebay.com/itm/221048269443?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
yaklaşık 1 hafta veya 10 içinde geliyor.
JB 4.3 ü neden kaldırdın bilmiyorum ama, Kısa bir bilgi; en son çıkan JB 4.3 yazılım ile cihaz biraz daha hızlanmış gözüküyor. Serbest RAM miktarı şu an 352 mb. (eskisi 342 mb. ) Tavsiye ederim.
[simage][/simage]
Rom dosyası :http://d-h.st/S27
GAPPS dosyası :http://d-h.st/km7
Yükleme cwm6 ile yapılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 1 Ekim 2013; 10:05:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hookman
quote:
Batarya için şuraya bak istersen ;http://www.ebay.com/itm/221048269443?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
JB 4.3 ü neden kaldırdın bilmiyorum ama, Kısa bir bilgi; en son çıkan JB 4.3 yazılım ile cihaz biraz daha hızlanmış gözüküyor. Serbest RAM miktarı şu an 352 mb. (eskisi 342 mb. ) Tavsiye ederim.
[simage][/simage]
Cwm recovery ile kurabilir miyiz bu rom dosyasini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: narec
quote:
Orijinalden alıntı: hookman
quote:
[simage][/simage]
Cwm recovery ile kurabilir miyiz bu rom dosyasini
Ben cwm 6 ile yükledim. Ama cwm 5 ile de oluyor benim bildiğim...
-
Cwm5 ile kuruluyor kurduktan sonra wipe yapmazsan bootloop yapıyor. Kendi gapps'ini kullanmazsan yine bootloop yapıyor. -
telefonu satmaya kalksak kaça gider acaba? kliksa'dan almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 2 Ekim 2013; 20:52:20 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X