Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail dosyasını sd karta attım telefonu kapattım ses kısma tuşu ile açma tuşuna bastım telfon da beyaz ekranda alcatel yazısı çıktı baya 15 dakika bekledim hiç bişey olmadı. ????? CWM ics zip dosyasını ne yapacağız ?
  • 49. sayfada kurulumu mevcuttur. Marketi getirmek için romu yükledikten sonra reset atmadan gapps ide yüklemek gerekiyot. Dediğim gibi 49. sayfada herşey mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyxmustafa

49. sayfada kurulumu mevcuttur. Marketi getirmek için romu yükledikten sonra reset atmadan gapps ide yüklemek gerekiyot. Dediğim gibi 49. sayfada herşey mevcuttur.

Ben göremedim fastboot load dosyasını çaşıtırıyoruz demişler bu dosya nedir CWM_ICS.zip dosyası bundan bahsedilmemiş bunu nereye atıcaz ? Kurulum yarım anlatışmış.
  • Orijinalden alıntı: *Mysterious*

DAHA ÖNCE KURULUM YAPMAMIŞ OLAN ARKADAŞLAR MUTLAKA YARDIM ALMALIDIRLAR KURULUMUN CİHAZINIZDA VERECEĞİ HASARDAN TAMAMEN KURULUMU YAPAN CİHAZ SAHİBİ SORUMLUDUR

KURULUM ICS_H1N1v5.8a sürümü üzerine yapılmıştır.

KURULUM VE LİNKLERİ YAZMADAN ÖNCE ÖNEMLİ HATIRLATMA YAPMAK İSTERİM SÜRÜMÜ YENİ YÜKLEDİĞİM İÇİN İYİ VEYA KÖTÜ DİYE BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM
    AMA BİR KAÇGÜN İÇERİSİNDE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIRIM

GELELİM KURULUMA
    cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail Dosyamızı SD kartımıza kopyalayalım sonra

Telefonumuzu Bootloaderde açmak için ses kısma tuşuna basılı tutarak Açma tuşuna basılı tutuyoruz cihaz titreyerek beyaz Alcatel açılış ekranımız geliyor bu sırada
    fastboot load dosyasını çaşıtırıyoruz cihazımız boot ta açılmış oluyor sonra ICS H1N1 sürümünün bütün bilgilerini kaldırmak için aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

wipe data/factory reset deyin
    wipe cache partition deyin.
    Bütün bu işlemleri yaparken kaşınızı bir sürü "No" bir tane "Yes" olan seçim ekranı gelecek hepsinde yes'e gelip seçin.
    Şimdi geri diyerek
    İnstall zip forum sd card deyin.
    Choose zip from sd kart deyin ve sd kartımıza attığımız cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail seçerek kurulumu başlatacağız

kurulum bittikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz ve sonuç
    karşılama ekranı

LİNKLER

http://d-h.st/w2k - CWM_ICS.zip
    http://d-h.st/FQI -cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL COCKTAİL
    http://d-h.st/l4U - gapps-CM10.1-2013.06.15_OT-995 ----------------en son market ve diğer uygulamalar için rom yükler gibi yükleyin newbie1 ' e teşekkürler katkısından dolayı

Veilen linkteti dosyaları ****. Alcatel one touch upgrade i yükleyelim(Telefonun driverlarını tanıması için). Daha sonra telefonu kapatalım. Ses kısma + açma tuşuna basılı tutatlım. Telefın alcatel yazan yerde kalacaktır. Bu anda indirdiğiniz cwm_ıcs klasörünün içindeki fastboot load dosyasını çalıştıralım. CWM ekranı gelecektir. Bundan sonrası anlatıldığı gibi.

Bütün bu işlemleri yaparken kaşınızı bir sürü "No" bir tane "Yes" olan seçim ekranı gelecek hepsinde yes'e gelip seçin.
    Şimdi geri diyerek
    Choose zip from sd kart deyin ve sd kartımıza attığımız cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail seçerek kurulumu başlatacağız.

Bundan sonra geri diyerek yine Choose zip from sd diyerek gapps uygulamasını yüklememiz gerekiyor. Bu işlemde bittikten sonra reset diyerek telefonu yeniden başlatıyoruz. İlk açılış biraz uzun sürecektir panik yapmayın.

• Cyanıgen mıodu başarıyla kurdum Pil tüketimi offical ICECream a göre fazla geldi bana öğlen oldu bir kaç kez facebooka girdim 3G açık %50 oldu.

Kendi Radyosunu kullanamıyormuyuz ?
  • Bu telefon için flip covaer,kılıf,jelatin ebay'dan filan nerden alabiliriz?
  • Menülerde Donmalar oluyor daha doğrusu bazen menü iconları yerine acayip büyük bir simge çıkıyor ????
  • Telefon görüşmesi esnasında ses patlak gibi geliyor son seste.
  • Cyanogen rom tam bir batarya düşmanı. Batarya %100 de cebime koyuyorum telefonu 5 dakika sonra %95 olmuş.........

CWM modunda bunları yapınca eski ICS ye dönebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Cyanogen rom tam bir batarya düşmanı. Batarya %100 de cebime koyuyorum telefonu 5 dakika sonra %95 olmuş.........

CWM modunda bunları yapınca eski ICS ye dönebilirmiyim ?

Bugün 2. günüm ve pil daha %49 da. Arasıra 3g wifi kullandım. Telefon ve mesaj trafiği yoğun. 4.2.1 de 1 günü bile görememiştim. Fakat 4.2.2 de hiçbir sıkıntı yok.
  • @onyxmustafa Nasıl oluyor anladım benim 3G sürekli açık 3 sattte % 40 lara iniyor hiçbir şey de yapmıyorum ha ne zaman telefonu elime alsam dakikada 1 düşüyor pil....

Eski ICS' ye nasıl dönebilirim ?
  • Orijinalden alıntı: onyxmustafa

Orijinalden alıntı: *Mysterious*

DAHA ÖNCE KURULUM YAPMAMIŞ OLAN ARKADAŞLAR MUTLAKA YARDIM ALMALIDIRLAR KURULUMUN CİHAZINIZDA VERECEĞİ HASARDAN TAMAMEN KURULUMU YAPAN CİHAZ SAHİBİ SORUMLUDUR

KURULUM ICS_H1N1v5.8a sürümü üzerine yapılmıştır.

KURULUM VE LİNKLERİ YAZMADAN ÖNCE ÖNEMLİ HATIRLATMA YAPMAK İSTERİM SÜRÜMÜ YENİ YÜKLEDİĞİM İÇİN İYİ VEYA KÖTÜ DİYE BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM
    AMA BİR KAÇGÜN İÇERİSİNDE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIRIM

GELELİM KURULUMA
    cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail Dosyamızı SD kartımıza kopyalayalım sonra

Telefonumuzu Bootloaderde açmak için ses kısma tuşuna basılı tutarak Açma tuşuna basılı tutuyoruz cihaz titreyerek beyaz Alcatel açılış ekranımız geliyor bu sırada
    fastboot load dosyasını çaşıtırıyoruz cihazımız boot ta açılmış oluyor sonra ICS H1N1 sürümünün bütün bilgilerini kaldırmak için aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

Şimdi geri diyerek
    Choose zip from sd kart deyin ve sd kartımıza attığımız cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail seçerek kurulumu başlatacağız

kurulum bittikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz ve sonuç
    karşılama ekranı

LİNKLER

http://d-h.st/w2k - CWM_ICS.zip
    http://d-h.st/FQI -cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL COCKTAİL
    http://d-h.st/l4U - gapps-CM10.1-2013.06.15_OT-995 ----------------en son market ve diğer uygulamalar için rom yükler gibi yükleyin newbie1 ' e teşekkürler katkısından dolayı

Veilen linkteti dosyaları ****. Alcatel one touch upgrade i yükleyelim(Telefonun driverlarını tanıması için). Daha sonra telefonu kapatalım. Ses kısma + açma tuşuna basılı tutatlım. Telefın alcatel yazan yerde kalacaktır. Bu anda indirdiğiniz cwm_ıcs klasörünün içindeki fastboot load dosyasını çalıştıralım. CWM ekranı gelecektir. Bundan sonrası anlatıldığı gibi.

Şimdi geri diyerek
    Choose zip from sd kart deyin ve sd kartımıza attığımız cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail seçerek kurulumu başlatacağız.

Bundan sonra geri diyerek yine Choose zip from sd diyerek gapps uygulamasını yüklememiz gerekiyor. Bu işlemde bittikten sonra reset diyerek telefonu yeniden başlatıyoruz. İlk açılış biraz uzun sürecektir panik yapmayın.

hocam denildiği gibi yükledim ama bir türlü telefon hattından yanıt alamıyorum hizmet yok görünüyor bu sebeple 3G de çalışmıyor.Yardım ederseniz sevinirim.

• peki sonuc olarak kullanan arkdaslar nası durumlar _?
    4.1.2 yapılan qordum
    cihazım halaa ınatla 2.3.6 kullanıom suan bile arada kasılmalar oluyor sonuc olarak yuksettıkmı sıkıntı nası olur _?
    en iyisimi farklı 1 urunle deıstırmek dıye dusunuorym
  • benim telefona en iyi cyanogen mod oldu diğerlerinde arayüzde takılmalar oluyodu cyanogen modu deneyin bence
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    3g pişmanlıktır bildiğin sömürüyo pili kullanmadığın zaman kapat bence
  • merhabalar bende de alcatel 995 var ama aldıgımdan berı 4 kere fabrıka ayarlarına dönderdım sureklı sorum cıkarıyor nerdeyse butun uygulamaları sıldım sarjı 6 saat zor gıdıyor :( yedek batarya vs var ama cozum olmuyor

sımdı burda yazılanlardan hıc anlamıyorum ne yapmam gereklı bu konuda bana yardımcı olacak varmı ama bılmedıgımden sızden yardım ıstıyorum telı resetlesemmı ne yapsam
  • yokmu yardım edicek biri
    daha once hıc yukleme yapmadıgım ıcın boyle fransız kalıom :D
    anlasılır 1 dılde yazmıssınız ama yınede ınsan cekınıo yapmakta 1 yol daha gostersenız _?
    yanı smdı telefonu pcye baqlayıp once boot acıp snra sd karta attıklaırmızı mı yuklucez sanırım tam anlamadım :(
  • Yükleme notu aynen doğrudur bende bir kaç yerde takıldım ama yükleme notunu yukarıda okursanız tam anlamıyla gerçekleşicek.

Cyanogen mod tam bir Pil canavarı inannın günde 4 kere telefonu şarjza sokuyorum yok böyle bişey.... Telefonu elime aldığım an başlıyor dakiakda bir pil göstergesi atmaya.... Nasıl değiştiricem bilen varmı aynı rom yükler gibimi ? 4.2.2. den tekrar 4.0.2 ye nasıl dönebilirim ?
  • bende bu sorun çıktı nedir acaba yarın servise verecem açılmıyor bilgisi olan var mı teşekkürler.
  • wasd35 W kullanıcısına yanıt
    driverların tamamen kurulu ise bott desteği ile başlat açılır ozaman

sonra tekrar sağlam bir rom atarsın iyi çalışmalar

cavap belki biraz geç olmuş olabilir işten güçten forma ve maillere bakamıyorum kusura bakmayın

şimdiden kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.