Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ilgilenen varsa UMI X1-S satıyorum...

>>>>>>>>http://forum.donanimhaber.com/m_77512724/f_//tm.htm#77512724
  • 1 yıldan fazla garantisi bulunan telefonumu satıyorum. düşünenler pm atabilir.
  • TR 4.0.4 sürümünü sadece rootlamak istiyorum (alt menü tuşlarında hassasiyet kaybı yüzünden soft key kuracağım) fakat bir türlü rootlayamadım konudaki linklerin çoğu ölü durumda.

4.0.4'ü nasıl rootlayacağımı anlatabilecek ve gerekli program/dosya ları atabilecek biri var mı?

Not: Alttaki dokunmatik tuş sorununun çözümünü bilen varsa o da işimi görür.
  • merhabalar. arkadaslar telefonu saticam ve satmadan once sıfırlamak istiyorum. ayrica su an rootlu ve ics fr rom yuklu. bundaki rootu kaldirmak ve orjinal tr ics.yi kullanmak istiyorum. nasil yapabilirim veya yapabilirmiyim? yardim eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cok acil yardima ihtiyacim var. telefonu bir arkadasima saticaktim, satmadan once sifirlayayim dedim fabrika ayarlarina dondurdum fakat telefon rootlu oldugundan sanirim acilista google hesabi ayarlarindan falan sonra tam tel acilacakken yukleyici durdu diye hata veriyor kapata basinca tel kapaniyor. simdi benim ihtiyacim tr orjinal romu yuklemek fakat bunu nasil yapacagimi bilmiyorum. sitesinden update programlari falan indirdim onlarlada yapamadim. ben bu cihaza nasil tr ics yukleyecegim. yarin teslim etmem lazim yardim ederseniz cok sevinirim. Teşekkürler

• yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse.
    bi rom indirdim bunu nasıl kurucam birtürlü anlamadım her sitede başka bieşy yazıyor.
    hafıza kartına attım kapatma ve ses tusuna basarak moda aldım backup restore diyorum ama ordan olmuyor bişeyi eksik yapıyorum birisi yardım etsin artık öldü mü forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohener

yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse.
    bi rom indirdim bunu nasıl kurucam birtürlü anlamadım her sitede başka bieşy yazıyor.
    hafıza kartına attım kapatma ve ses tusuna basarak moda aldım backup restore diyorum ama ordan olmuyor bişeyi eksik yapıyorum birisi yardım etsin artık öldü mü forum

Dostum boot ta açtıktan sonra OT-995 hangi rom olursa olsun kuarabilirsin sayfa 49 da detaylı şekilde anlattım
  • Orijinalden alıntı: *Mysterious*

DAHA ÖNCE KURULUM YAPMAMIŞ OLAN ARKADAŞLAR MUTLAKA YARDIM ALMALIDIRLAR KURULUMUN CİHAZINIZDA VERECEĞİ HASARDAN TAMAMEN KURULUMU YAPAN CİHAZ SAHİBİ SORUMLUDUR

KURULUM ICS_H1N1v5.8a sürümü üzerine yapılmıştır.

KURULUM VE LİNKLERİ YAZMADAN ÖNCE ÖNEMLİ HATIRLATMA YAPMAK İSTERİM SÜRÜMÜ YENİ YÜKLEDİĞİM İÇİN İYİ VEYA KÖTÜ DİYE BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM
    AMA BİR KAÇGÜN İÇERİSİNDE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIRIM

GELELİM KURULUMA
    cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail Dosyamızı SD kartımıza kopyalayalım sonra

Telefonumuzu Bootloaderde açmak için ses kısma tuşuna basılı tutarak Açma tuşuna basılı tutuyoruz cihaz titreyerek beyaz Alcatel açılış ekranımız geliyor bu sırada
    fastboot load dosyasını çaşıtırıyoruz cihazımız boot ta açılmış oluyor sonra ICS H1N1 sürümünün bütün bilgilerini kaldırmak için aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

wipe data/factory reset deyin
    wipe cache partition deyin.
    Bütün bu işlemleri yaparken kaşınızı bir sürü "No" bir tane "Yes" olan seçim ekranı gelecek hepsinde yes'e gelip seçin.
    Şimdi geri diyerek
    İnstall zip forum sd card deyin.
    Choose zip from sd kart deyin ve sd kartımıza attığımız cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail seçerek kurulumu başlatacağız

kurulum bittikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz ve sonuç
    karşılama ekranı

LİNKLER

http://d-h.st/w2k - CWM_ICS.zip
    http://d-h.st/FQI -cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL COCKTAİL
    http://d-h.st/l4U - gapps-CM10.1-2013.06.15_OT-995 ----------------en son market ve diğer uygulamalar için rom yükler gibi yükleyin newbie1 ' e teşekkürler katkısından dolayı

buradan takip edeblirsin

• Üstat acil yardıma ihtiyacım var. Bu ROM güncellemesini yapayım derken beceriksizlik-dikkatsizlik sonucu CWM-ICS yi sd karta atıp volume+ON/OFF tuşu ile açayım dedim Şimdi yan yatmış karnında kırmızı hançer şeklinde ünlem olan bir android figürü ile başbaşayım. PC telefonugörmüyor, cihaz rootlu değildi. rom 4.0.4 diye hatırlıyorum.
    Kurtarabilirmiyim telefonu?
    Yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problemi yaşayan olursa nasıl çözdüğümü anlatayım:
    SD kartı çıkarıp vol+ON/OFF tuşuna uzunca süre basıp, galiba, hard rteset yaptım. Herşey silindi tabii olarak. Bereket Alcatel Android Manager ile yedek almıştım. Bütün kişiler ve uygulamaları syncron ile kaydettim.
  • Orijinalden alıntı: *Mysterious*

Orijinalden alıntı: *Mysterious*

DAHA ÖNCE KURULUM YAPMAMIŞ OLAN ARKADAŞLAR MUTLAKA YARDIM ALMALIDIRLAR KURULUMUN CİHAZINIZDA VERECEĞİ HASARDAN TAMAMEN KURULUMU YAPAN CİHAZ SAHİBİ SORUMLUDUR

KURULUM ICS_H1N1v5.8a sürümü üzerine yapılmıştır.

KURULUM VE LİNKLERİ YAZMADAN ÖNCE ÖNEMLİ HATIRLATMA YAPMAK İSTERİM SÜRÜMÜ YENİ YÜKLEDİĞİM İÇİN İYİ VEYA KÖTÜ DİYE BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM
    AMA BİR KAÇGÜN İÇERİSİNDE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIRIM

GELELİM KURULUMA
    cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail Dosyamızı SD kartımıza kopyalayalım sonra

Telefonumuzu Bootloaderde açmak için ses kısma tuşuna basılı tutarak Açma tuşuna basılı tutuyoruz cihaz titreyerek beyaz Alcatel açılış ekranımız geliyor bu sırada
    fastboot load dosyasını çaşıtırıyoruz cihazımız boot ta açılmış oluyor sonra ICS H1N1 sürümünün bütün bilgilerini kaldırmak için aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

wipe data/factory reset deyin
    wipe cache partition deyin.
    Bütün bu işlemleri yaparken kaşınızı bir sürü "No" bir tane "Yes" olan seçim ekranı gelecek hepsinde yes'e gelip seçin.
    Şimdi geri diyerek
    İnstall zip forum sd card deyin.
    Choose zip from sd kart deyin ve sd kartımıza attığımız cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL-cocktail seçerek kurulumu başlatacağız

kurulum bittikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz ve sonuç
    karşılama ekranı

LİNKLER

http://d-h.st/w2k - CWM_ICS.zip
    http://d-h.st/FQI -cm-10.1-20130624-UNOFFICIAL COCKTAİL
    http://d-h.st/l4U - gapps-CM10.1-2013.06.15_OT-995 ----------------en son market ve diğer uygulamalar için rom yükler gibi yükleyin newbie1 ' e teşekkürler katkısından dolayı

buradan takip edeblirsin

alamıyorum ki boot mod a
    kac sefer denedim olmadı.
    ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup alcatel one touch yazan beyaz ekranda fastboot load dosyasını çalıştırıyorum.
    ama bir türlü açılmıyor hep normal şekilde açılıyor

• cohener C kullanıcısına yanıt
    kardeş eksik bir işlem vardır onda direk açılıyorsa

daha önce boot moda açtınmı cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mysterious*

kardeş eksik bir işlem vardır onda direk açılıyorsa

daha önce boot moda açtınmı cihazı

3-4 gun once yapmistim bir kac sefer acmistim ama su an acamiyorum . ses kisma ve power tusuna basiyorum tel kapaliyken. elimi cekmeden bootloader dosyasibni aciyorum ms dos ekrani cikiyor ama sonra bisey olmuyor telefon bir sure sonra normal modda aciliyor. dil secme ekrani falan geliyor

• Arkadaşlar 4.0.4 kullanıyorum Navigasyon programlarında sorun yaşıyorum. Belli bir süre sonra (çok kısa 2-3 dk.) GPS devreye girmiyor, telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu sorunla karşılaşanlar varmı acaba ?
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    slm
    bu problemi bende yaşamaya başladım ancak ben kullandığım navigasyon programının orjinal olmayışından kaynaklandığını düşünüyordum. Ben marketten gps test adında bir program indirdim. Navigason programının (igo kullanıyorum) gps bulamadım dediği yerde 7-8 uydu buldu.
  • arkadaşlar orijinal gb yazılımdan otu 2.7.1 yazılım ile orijinal 4.0.4 ics yazılıma geçtim.telefonda genel olarak bir sorun olmamakla birlikte fotoğraf çekerken sürekli netleme yapmaya çalışıyor ama çekince çok net değil eski yazılımdaki gibi. netlemeyi kapatıp AECye dokunu açık yapıp netleme yapıp sonra foto çekince de yine performans iyi değil. kamera da bu yazılımla biraz yavaşlamış gibi ..telefonu kamera açıkken döndürünce ekrandaki görüntü yavaşl ilerliyor. eskiye dönmek istiyorum ama loader değişmiş galiba bilgisayar üzerinden icsye geçtiğim için. Açıkçası ne yapmak gerekiyor eski gb versiyona nasıl geçerim 50 sayfayı da okudum doğru düzgün çözemedim..bazı arkadaşlar da gbye dönünce hafıza kartına ulaşamıyorsunuz diyor. ne yapmalı? fikir verebilecek kimse var mı?

• 4.2.2 tek kelimeyle canavar gibi. 4.2.1 den gördüğüm artıları paylaşmak istiyorum. İlk olarak şarjı 4.2.1 gibi sömürmüyor. Telefon daha akıcı hale geldi. Arayüzde değişiklikler var olumlu yönde. Orjinal rom kesinlikle telefondan soğutur adamı. Yüklemek isteyen varsa hiç düşünmesin bence.
  • @onyxmustafa 4.2.2. için Market uygulamasını getirmek için başka bir room mu kurmak gerekiyor ?

Birde 4.2.2 yi USB kabloyu pc ye bağlamadanmı yapıcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 14 Ağustos 2013; 17:59:55 >
  • @Mysterious
    CWM ICS.zip dosyası ne işe yarıyor onu nereye atıcaz nasıl çalşıtırıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyxmustafa

4.2.2 tek kelimeyle canavar gibi. 4.2.1 den gördüğüm artıları paylaşmak istiyorum. İlk olarak şarjı 4.2.1 gibi sömürmüyor. Telefon daha akıcı hale geldi. Arayüzde değişiklikler var olumlu yönde. Orjinal rom kesinlikle telefondan soğutur adamı. Yüklemek isteyen varsa hiç düşünmesin bence.

nereden nasıl yükleyebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.