Şimdi Ara

alcatel one touch max hayata dönermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecenlerde evde seneler evvel kullandıgımız alcatel one touch max db model telefonu bulmustum...

ama sarj aleti yoktu...

hatta satılık ilanı bile vermistim,sarj aletinin olmadıgını belirtip..fakat bugun sarj aletini buldum ve acı gercekle karsılastım telefon sarja takılı oldugunda sarj olmuyor bir hayat belirtisi yok yani..

en son hatırladıgım kadarıyla telefonda bi sorun yoktu muhtemelen bu kadar sure beklemekten bataryası bosalmıstır..ama neden sarja takınca kendine gelmedi..

bu telefonu yeniden hayata dondurmek icin ne yapılabilir,telefon tamircisine goturmeden!! goturdugume degmicek cunku...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaaan -- 23 Ekim 2007; 21:16:23 >

• bendede Philips Movistar vardı yıllar önce bıraktım telefonu sonradan yeniden açtığımda telefon çalışmadı bende şarşa taktım gene çalışmadı ama en sonunda şarşı durmadan söküp takınca şarş olmaya başladı sende dene belki çalışır telefonun
  • uzun süre kullanım dışı kaldığı için 1-2 saat şarjda bekletin.hala şarj almıyorsa teknik müdahale gerekir.
  • bir de bunların kalem pille çalışan bi modeli vardı o geldi aklıma şimdi.biraz takozdu ama kalem pil olayı iyi fikirdi.....
  • Doktoruna sorman gerekmekte
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Doktoruna sorman gerekmekte

doktoru kim
  • one touc max pille çalısır kapagını açın o pil o kapaktan cıkıyor aşşagısından kaldırıp ili çıkarın sanırım 3 adet küçük kalem pildi bendede vardı cok eskiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.