Şimdi Ara

Albea vs Symbol - ss li, hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Symbol 1.2 Ecpression veya 1.5 dci
    Albea Sole 1.4 Fire Premio Plus veya 1.3 multijet

Sonuçta parası belli araçlar, parasına göre iç dış tasarım, yakıt, konfor, genişlik ( özellikle arka koltuk konforu) aile kullanımına uygun olması kriterlerine göre hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Albea vs Symbol -  ss li, hangisi?Albea vs Symbol -  ss li, hangisi?Albea vs Symbol -  ss li, hangisi?Albea vs Symbol -  ss li, hangisi?Albea vs Symbol -  ss li, hangisi?Albea vs Symbol -  ss li, hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 25 Ekim 2018; 18:58:40 >

• Sembol albealardan biraz daha pahalı diye biliyorum.Sembol biraz daha çekici geliyor gözüme, ben olsam sembol alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana albea her zaman daha yakın gelmiştir bilmiyorum ama daha oturaklı görünüyi

• tabikide albea gerçekten sorunsuz arabalar bende 2010 modeli var 6 yıldır bende 70bin kmde almıştım şuanda 130 bin her yıl 200 liraya bakımlarını yaptırıyorum ve sorunsuz bir şekilde biniyorum bu güne kadar bakım harici sanayiye girmiş araba değil yakıt konusunda da üzmez seni ama eğer albea alacaksan 100 150 bin km arası albealara bak ve biraz bekle derim fiyatlar kışa doğru düşüyor şuanda abartı fiyatlarda mevcut bendeki araba 2010 1.3 multijet dynamic
  • Araç kıyası isteyene başka model önermek adettendir :) , era lara da bakabilirsin.

Bu ikisi arasında symbol derim.
  • Albea daha sessiz ve süspansiyonları daha yumuşak.Genel olarak daha konforlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albea, Marea, Siena, Brava... Yedek parçada büyük problem yaşanıyor diye duymuştum. Albea'da bugün yaşanmıyorsa yarın yaşanmayacağının garantisi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drvam
  • sedan araba 1.2 motor..kalabalik binicekseniz problem olur...ben olsam albea alirim hem daha ucuz hem daha az problemli..parcasi bulunmuyo diye busey yok..internette 64 model arabanim bile parcalari kolayca bulunuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tostu kaça kıstırin kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun ama fiyat konusunda aynılar hemen hemen, birde albea 1 litre kadar fazla yakıyormuş. Aslında benimde gönlüm albeadan yana. Zaten symbolün dış tasarımı daha önde olsa da içi albeaya göre bile berbat görünüyor.
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    albea 30 lira olmusmu ya..1 yil once bakarken 20 civaridi..ama ayni olsada albea yercih ederdim..reno 2012 model ama ici toros gibi..tercih sizin tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Symbol
  • tostu kaça kıstırin kullanıcısına yanıt
    30-35 olan benzinlisi, temiz dizel alayım desen 40 istiyolar
  • Bu ikisi arasında Symbol alırdım, aldıktan sonra da hemen sanayideki en iyi Renault ustasını bulup tanışırdım, malum sık sık gideceğiz ne de olsa . :)
  • Albea al kesinlikle. Symbol hindistan gibi ülkelerde millet dört teker arabaya binsin diye üretilmiş bir araç.

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum aklımdaki tek soru işareti sembolün bu kasasının 2008 yılında üretime başlamış olması, yani albea nın plan projesiyle arasında 10 senelik fark var hemen hemen. Kısacası reno, fiatın 10 sene önce tasarladığı araba gibi araba yapamamış olması pek sağlıklı bi fikir gibi gelmiyo açıkçası.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    eminmisiniz semboller sorunsuz diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

eminmisiniz semboller sorunsuz diye biliyorum ben.
    Ailecek 30 senelik her türlü faklı model Renault kullanıcısı olarak eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Bilmiyorum aklımdaki tek soru işareti sembolün bu kasasının 2008 yılında üretime başlamış olması, yani albea nın plan projesiyle arasında 10 senelik fark var hemen hemen. Kısacası reno, fiatın 10 sene önce tasarladığı araba gibi araba yapamamış olması pek sağlıklı bi fikir gibi gelmiyo açıkçası.
    Albea'yi ilk ciktigi yil 2003 de sifir aldik. 10 yil kullandik. 1.2 benzinli versiyonunu. sümbül ile kıyaslanamaz bile. temiz varsa alın binin. fiatın benzinli motorlarida çok iyi. çekişi baya iyi idi 1.2 motor olmasina rağmen. lpg de takar rahat rahat binersiniz

• Bende 2011 symbol var. babamda albea. Sürekli iki aracı da kullanıyorum. Allbeanın izolasyon daha iyi ya da daha uzun oranlı şanzıman nedeniyle daha sessiz bir sürüş oluyor. Albea nın iç hacmi bir tık daha geniş gibi. Performans oollarak ilk kalkışta albea daha iyi gibi gelsede, kısa oranlı şanzıman nedeniyle symbol daha atik. Hatta yokuşta albea önümde devirden düştüğünde benim aracım halen hızını koruyor. Bu arada iki araca da hiç lpg taıllmadı. Ve her ikisi de 140000 li kmlerde. Albea yeni ağır bakımdan çıktı. baskı balata triger dahil bir çok parça değişti. 1200 tl tuttu. Ağır bakım öncesi yağ kaçakları mevcuttu. Onun dışında sorun çıkarmadı. Bakım sonrası tapa patlattığı için tekrar şanzıman inmek durumunda kaldı. Symbol de herhangi bir sıkıntı yaşamadık. 1-2 ay sonra ona da ağır bakım yapacağız. İlk günkü kondisyonunda her ikisi de. Ben symbolü daha çok seviyorum. Kullanırken bana yola daha iyi oturuyor, daha dengeliymiş gibi geliyor. Albeamız daha temiz kazası boyası olmayan bir araç. Trip sesi bile çok az. Ama symbol yolda gidişi daha iyi geliyor ve onu kullanmayı daha çok seviyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.