Arkadaşlar merhabalar 2 hafta önce dur kalk trafikte aracıma arkadan çarptılar bende sanayide bir yerle anlaştım (kaskom yok karşı tarafın sigortasından yapılacak)evrakları teslim ettim daha haber gelmedi (usta evrakları ekspere göndermiş) sizlerin de fikrini almak istedim.Şimdi yedek parça fiyatları çok arttı o sebeple ben tamponun ve bagajın tamir olacağını düşünüyorum ama tampon değişse daha mı iyi olur acaba demiyor değilim ustalara sorduğumda tamir olması daha iyi yeni tampon yan sanayi olur kısa geliyor vs dediler ...Sizlerin fikrini de merak ettim yazarsanız sevinirim ... Birde tahminen ne kadar masraf çıkar malum fiyatlar iyice saçmaladığı için kestiremedim ... ![]() Edit:Beyler haftasonu parça listesi çıkardık baksanıza nerelere girmiş ![]() ![]() ![]() Şasi uçları hafif eğilmiş sanırım,sağ arka çamurluktada stopla tampon arasında kalan parçada çatlaklar var ondan listede ... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 17 Ekim 2022; 22:51:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |