Şimdi Ara

albea 1.2 lpg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm benim albea 1.2 16v araba war tüp taktırdım platinca marka araba çok yığılma oluyor arabayı birden benzine alıyorum
    araba zıplıyo çok yol yaptım şehir dışı 120 şehiriçi 140 yakıyor normalmı 100 aşağı inmedim saygılar

Orjinalden alıntı: ömeralbea

slm benim albea 1.2 16v araba war tüp taktırdım platinca marka araba çok yığılma oluyor arabayı birden benzine alıyorum
    araba zıplıyo çok yol yaptım şehir dışı 120 şehiriçi 140 yakıyor normalmı 100 aşağı inmedim saygılar

kardeş dalgamı geçiyon şehir içi 140 yakan araba isterse zıplayarak isterse geri geri gitsin hiç şikayet etme devam et ama o değeri yaktığına ben dahil kimse inanmaz...
    NEYSE BİR SORUM OLACAK BU NASIL KULLANMALI ARABAYI 3000 DEVİR YAPIYORUM BAZEN TOPLAMIYO CANIMI SIKIYO
    BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ ARABA 2003 EL 1.2 16V
  • lpg 2 lirayken ki bugün düştü tasarruf oranı yüzde 20 civarıydı yarı yarıya değil yani arkadaşım o fitatı yakıyosa hiç ellettirme ve şikayet etme istediği kadar yığılsın bin arabana sonra üzülürsün o değeri bulamazsın keşke benimde o kadar yaksada performans 2 kat düşse...
    Accent era 1.5 crdi mi 1.4 lpglimi
    13 yıl önce açıldı
    Clio 1.2 Cangas LPG
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.