Şimdi Ara

Alarko CARRIER XPOWER GOLD Kullananlar ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
8
Favori
77.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

vakum dediğiniz ne?1,5 yıl önce taktirdim klimayı vakum falan yapmadılar önemi ne?

Komperasrn ömrünün kısalmasına neden oluyor vakum yapılmazsa.Yani klimayı 10 yıl kullanacaksanız 6-7 yıla düşüyor, belki de daha fazla.

video konusunada ben değinim.
    burdan analayınki vakum nekadar önemliki merkez firmaya bu şekilde vakumu video ya çekeceğiz şeklinde kendimizce çözüm üretmeye çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

vakum dediğiniz ne?1,5 yıl önce taktirdim klimayı vakum falan yapmadılar önemi ne?

Komperasrn ömrünün kısalmasına neden oluyor vakum yapılmazsa.Yani klimayı 10 yıl kullanacaksanız 6-7 yıla düşüyor, belki de daha fazla.

teşekkürler.buna vakum yaptırmadım artık iyi bakımla uzun süre kullanmaya çalışacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu haftaiçi X-Power Gold sahibi olucam. Tosibha alcaktım ama uygun fiyatı için bunu seçtim. hem fiyat hem de yüksek kapasite olması.

umarım servis ürün performansı bi sıkıntı yaşatmaz(özellikle servis). bu başlık ve klima tavsiyesi konusunda edindiğim izlenimlerle karar verdim.

Gelişmeleri montajdan sonra aktarırım
  • arkadaşlar merhaba bu klimanın 53NQV025M X-Power Gold modelini taktırmak istiyorum Adana dayım buranın sıcaklarını bilen bilir fiyat olarakta 1540 tl ve 11 taksit fiyat verdiler .sormak istediğim 15 mt2 yatak odası için düşünüyorum çocukta var 3 kişiyiz soğutma ve ısıtma amaçlı ama benim için daha çok sessizlik ve soğutma önemli bu modeli kullanan varmı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewerpower -- 19 Haziran 2012; 11:30:59 >
  • Arkadaşlar 27.06.2012 itibari ile alarko carrier x-power gold 9900 soğutma 13600 ısıtma olan 025m modelini taktırdım. Site olarrak istanbuk akıllıtasarruf die bi site var tek çekimde en uygun orda buldum(1388) ve aldım.em,n olun 6 ay forumu takip ettim toshiba ile arasında çok kaldım ama malum maddi imkanlar anca buna elverdi.Elektrik yakıt konusunu kullandıkça sizlerle paylaşacam az sonra becerebilirsem fotolarıda yüklerim.
    Servis kalitesine gelince 10 üzerinden 7 denebilir.Biraz benim forum takipçisi olmam neticesinde ince takiplerim sonucu vakumu 30 dk. yaptırdım.İşçiler biraz pis çalıştı evi temizlemesi zor oldu ama zaten detayları ben hallettim.Klimanın montajı konusunda becerekli gördüm elemanları. 95 liraya +2 sene garanti imkanıda varmış yaptırsammı ona karar veremedim. Servis makine küçük az akım çeker diyerek sigorta taktırmasanda olur dedi ama ben ne olur ne olmaz diye kitapçığındaki gibi 16 amper sigorta kendi imkanımla taktım:)
    Performansa gelince oda 15m2 odayı 20-30 dk. buz attırdı.Ama benim hole açılan bir kapı var hole açıyorum holün sonunda da 12 m2 bir yatak odası var.( hol 3metre)Kapıyı açınca otomatik olarak kendisini düşürmüyo ama istediğim ayarda soğukluğu yakalayabiliyorum zaten amacım bumbuz yapmak değil...Yani şimdilik memnunum performansından.

Alarko CARRIER XPOWER GOLD Kullananlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavut1999 -- 29 Haziran 2012; 0:36:02 >

• Ewerpower Kardeş dediğim gibi daha uygun fiyatlar var biraz araştır. Ben az önce yazdığım gibi performansından memnunum.Sormak istediğin bir şey olursa mesaj atarsın....

Ayrıca sessizlik dış ünitenin sesini duymak imkansız gibi alt ayaklarınada plastik bi şeyler taktılar çıtı çıkmıyo bizim aşağı komşunun arçelik klimasının sesi harıl harıl beni rahatsız ederken bizimki benm camın orda olmasına rağmen çıt yok. Ancak iç ünite high-power modunda başka bi ses kaynağı ortamda açık değilse uzun bi süre kafa yorabiliyo ama makinenin inverter olduğu düşünüldüğünde fan modu ortam istenilen sıcaklığa geldikçe düşüyor.saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavut1999 -- 29 Haziran 2012; 0:33:37 >

• Resimde görülen beyaz saten alçı tam kurumadığı için ortasının rengi daha koyu....Ayrıca alçıları boyayınca daha bi iz kalmayacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavut1999 -- 29 Haziran 2012; 0:34:29 >

• hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadavut1999

Resimde görülen beyaz saten alçı tam kurumadığı için ortasının rengi daha koyu....Ayrıca alçıları boyayınca daha bi iz kalmayacak....

Hayırlı olsun makineniz..

• Selamlar,

klima tavsiye başlığına yazdım pek ipleyen olmadı

bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

benim sipariş ettiğim 53NQV035-M2. gelen iç ünite de bu 42NQV035-M2 kod vardı.

Siparişi direk AC fabrikasından bi tanıdık vasıtasıyla vermiştim. Bunun normal olduğunu söyledir. Var mı bir bilgisi olan?
  • 9 köy burak teşşekkür ederim.Emin olun sizin yorumlarınız benm için çok değerliydi.Allah bu bilgilendirmeyi yapanlardan razı olsun.Çok işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

Selamlar,

Siparişi direk AC fabrikasından bi tanıdık vasıtasıyla vermiştim. Bunun normal olduğunu söyledir. Var mı bir bilgisi olan?

Kardeşim benim makine de 025 modeli idi.Senn dediğin gibi geldi panik oldum hemen internet sitelerini kontrol ettim.Ama model 53qv025 diye geçiyor ya iç ünitenin kodu , ile dış ünitenin kodu ayrı ayrı isimler 53qv025 ise modelin ismi.Yani gelen ürünlerde bi sıkıntı yok kardeşim için rahat olsun. yinede bi sıkıntı olursa mail at dönerim sana hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavut1999 -- 29 Haziran 2012; 18:01:41 >

• quote:

9 köy burak teşşekkür ederim.Emin olun sizin yorumlarınız benm için çok değerliydi.Allah bu bilgilendirmeyi yapanlardan razı olsun.Çok işime yaradı.

şahsım adına rica ederim. sizdende Allah razı olsun güle güle kullanız.
  • quote:

Selamlar,

problem yok arkadaşın dediği gibi. 53 nqv genel ismidir iç ve dış ünite kodları farklıdır. onlara takıp kafanızı karıştırmayınız süper klima güle güle kullanınız

• quote:

9 köy burak teşşekkür ederim.Emin olun sizin yorumlarınız benm için çok değerliydi.Allah bu bilgilendirmeyi yapanlardan razı olsun.Çok işime yaradı.

Ben de teşekkür ederim yaklaşık 1 senedir kullanıyorum (18.000 olanı), hiçbir sorun yaşamadım.İnşallah siz de bir problemle karşılaşmazsınız.
    İyi günlerde kullanın ..
  • quote:

Resimde görülen beyaz saten alçı tam kurumadığı için ortasının rengi daha koyu....Ayrıca alçıları boyayınca daha bi iz kalmayacak....

Kablo eki çok kötü yerde kalmış.Boruların sarma bantı çok acemice düzensiz yapılmış.,köşeye daha güzel oturtulabilirdi.
    Beni yorumlarım profosyenel bakışla yapılmıştır..Kimseyi yermek için değil...

• @9köy
    @karadavut1999
    Teşekkürler.

@9köy ayrıca dediğin gibi klima güzel ama montajı pek iyi olmadı. Sanırım benim şansıma. Zira AC montajları güzel olduğu yönünde bütün yorumlarda. Vakumu bile zorla yaptırdım. Adam klasik "abi yeni ürünlerde gerek yok" dedi. Ama sora imzalattığı kağıda baktım orda vakum yapıldı işaretlemiş tee allahım...

neyse gene de yaptı ama zorla tabiki.
  • quote:

@9köy
    @karadavut1999
    Teşekkürler.

@9köy ayrıca dediğin gibi klima güzel ama montajı pek iyi olmadı. Sanırım benim şansıma. Zira AC montajları güzel olduğu yönünde bütün yorumlarda. Vakumu bile zorla yaptırdım. Adam klasik "abi yeni ürünlerde gerek yok" dedi. Ama sora imzalattığı kağıda baktım orda vakum yapıldı işaretlemiş tee allahım...

neyse gene de yaptı ama zorla tabiki.

est. arkadaşım rica ederim.

iyiki zorlada olsa vakum yaptırmışsınız. şikayet edin hem zor vakum yaptırdım hemde düzgün montaj olmadı deyin. resimleriniz karışık yüklü o yüzden fazla anlaşılmıyor genel olarak kapsayan bir iki resim atsanız ona göre yardımcı olurzu forum olarak yapmanız gerekeni söyleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Kablo eki çok kötü yerde kalmış.Boruların sarma bantı çok acemice düzensiz yapılmış.,köşeye daha güzel oturtulabilirdi.
    Beni yorumlarım profosyenel bakışla yapılmıştır..Kimseyi yermek için değil...

mbirol kardeşim keşke bir imkan olsaydıda bunu taktırmadan seni bizim evde misafir edebilseydim....Emin ol içim çok raHat olurdu:)Gerçekten bi konuda acemi olmak kötü.
    Ben Mevlaya bin kez şükür ettim evin içi fazlaca dağılmadı vakumu da sıkıntısız 30 dk. yaptılar diye:)
    O Yüzden kalan detayları kendim yapmaya razı geldim. Bakır boruların üstünü çirkin görünüyor diye bugün aleminyum dekoratif bantla sardım.Ayrıca dış ünitede tam girişte kala n bakır borularda da 10 cm lik bir açıklık vardı onlarıda önce singerle izole edip üstüne izole bantı en üstünede beyaz dekoratif bantla geçtim.Allahın izniyle açıkta bir yeri kalmadı:)

• arkadaşlar bugün ac den gelen yetkili 30m2 oturma odası mutfak bir arada olan yere xpower gold 35m modelinin yeteceğini söyledi ve burada bulunan flair 18000 lik klimanın yerine xpower gold 35m takılacak.sizce yeterli olur mu ve ne kadar tasarruf sağlarım.adam en az %50 elektrikde fark edeceğini söyledi.bu arada peşin 1650liraya aldım.pazartesi takılacak.bu konuda görüş yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.