|
arkadaşlar acil yeni pc aldım oyun oynarken yeni bir map-alan yükleneceği zaman 5-10 düşüyor ve drop yiyorum bunun sebebi nedir termal macun falan her şey yeni ama içerisinde ki ssd sata, m2 değil ben bundan şüpheleniyorum (başka herhangi bir fps sorunu yok TLOU ve Expedition 33'te yüksek ayarlarda 70-80 fps arasında çok akıcı oynuyorum savaş sahneleri olsun normal oyun akışı olsun hiçbir sorunum yok sadece yürürken yeni bir alana geçerken fps drop oluyor sonrasında etrafındaki buildler kendine geliyor) msi afterburnerdan değerlere bakayım dedim ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 60 derecelerinde, kullanım yüzdesi de %40 CPU %90 GPU gözüküyor ama bu bahsettiğim drop girme esnasında GPU %10 lara düşüyor CPU %90 lara çıkıyor. Termal macunu yeni sürülmüştü 2-3 ay oluyordur acaba işlemci darboğaz mı yapıyor diyeceğim ama genel olark besleyebiliyor diye biliyorum RTX3070'i. sistem ryzen 5 5600 msi rtx 3070 suprim 8gb Asus b450m-K II Thermaltake 2x8 ram 3200mhz CL16 512GB sata ssd (markasını bilmiyorum pc yi aldığımda yeni alınıp takılmıştı üstündeki ssd yi almışlardı soramadım o yüzden, akam öğrenince yazacağım markasını) 750w +80 psu |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler