Şimdi Ara

Witcher frame drop ve uzun bekleme süreleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda ciddi anlamda frame droplar oluyor ve bekleme süreleride gerçekten 30 saniyeye varıyor bazen.Oyunu kapatıp bir daha oynayasım gelmiyor yeminle.Nasıl çözeriz bu durumu ?

• Ps4te durum boyle hocam maalesef anca patch falan gelirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

Ps4te durum boyle hocam maalesef anca patch falan gelirse.

Youtubedan görüyorum adamlar takır tukur oynuyorlar bendeki kasma öyle böyle gözle görülmeyecek değil bildiğin 20 fpse düşüyor çoğu zaman kaplamalar geç geliyor bekleme süresi uzun.
  • Yukleme sureleri 2 dakikaya yakin suruyordu ilk ciktiginda, su anda ise ayni haritada fast travel 10 saniye, diger bolgelre 30-40 saniye suruyor ki ilk haline nazaran baya bir gelisme var. Guncellemeler ile bu durum daha da duzelebilir fakat Witcher 3 konsollar icin gercekten agir gelen bir oyun, PC surumu de konsollar icin downgrade edildi ona ragmen zar zor calisiyor oyun. Bunun nedeni oyunun grafiklerinin devasa dunyasi ve detaylarina gore fazla iyi tutulmasi, optimizasyon sorunlari da cabasi. Yapacak bir sey yok ama oyun bu haliyle fazlasiyla oynanabilir bir durumda, bu fiyata bu kalitede oynamak icin mutlu olmak lazim, bu tarz seyleri takiyorsaniz PC'ye gecme zamani gelmistir demektir.

Ayrica Witcher 3 ana konusu varken boyle bir soru sormak icin (soru sayilmaz gerci orasi ayri) neden yeni bir konu acma geregi duydunuz merak ettim, her soru icin yeni konu acilacaksa isin icinden cikamayiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Yukleme sureleri 2 dakikaya yakin suruyordu ilk ciktiginda, su anda ise ayni haritada fast travel 10 saniye, diger bolgelre 30-40 saniye suruyor ki ilk haline nazaran baya bir gelisme var. Guncellemeler ile bu durum daha da duzelebilir fakat Witcher 3 konsollar icin gercekten agir gelen bir oyun, PC surumu de konsollar icin downgrade edildi ona ragmen zar zor calisiyor oyun. Bunun nedeni oyunun grafiklerinin devasa dunyasi ve detaylarina gore fazla iyi tutulmasi, optimizasyon sorunlari da cabasi. Yapacak bir sey yok ama oyun bu haliyle fazlasiyla oynanabilir bir durumda, bu fiyata bu kalitede oynamak icin mutlu olmak lazim, bu tarz seyleri takiyorsaniz PC'ye gecme zamani gelmistir demektir.

Ayrica Witcher 3 ana konusu varken boyle bir soru sormak icin (soru sayilmaz gerci orasi ayri) neden yeni bir konu acma geregi duydunuz merak ettim, her soru icin yeni konu acilacaksa isin icinden cikamayiz.

Hocam oyunu en son 1.7 guncellemesinden bir hafta once oynadm. Sonra ilk oyunu acisim bugun. Acikcasi sorun bendemi bilmiyorum ama senin dedigine katilamayacagim.

Kaplamalar gec geliyor.
    Fps sorunu guncellemeler oncesi hic yasamamsken bugun 2 defa noluyruz dedim. Fps resmen yerlere dusmus.
    At eskiden cagirinca gelmiyordu. Salak salak takiliyordu. Keske oyle olsa. Simdi giderken tasa gelse kisneyip duruyor. Inip kosar oldm. Bazi seyler resmen geri gitms.

yukleme suresi suan iyi gibi geldi ama zaten cok olunen bir oyun degil. Geze geze oynuyorum. Oyuzden yukleme sorun degildi.

benim skntim konusmalar arasinda nedense 1-2 saniye duruyor. Zateb uzun konusmalar iyice uzuyor. Bunuda hazir yeri icimi dokerken soyliym:)

Ozellikle fps cok kotu olms. Elimde olsa guncellemeleri iptal edicem. O seviye..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Yukleme sureleri 2 dakikaya yakin suruyordu ilk ciktiginda, su anda ise ayni haritada fast travel 10 saniye, diger bolgelre 30-40 saniye suruyor ki ilk haline nazaran baya bir gelisme var. Guncellemeler ile bu durum daha da duzelebilir fakat Witcher 3 konsollar icin gercekten agir gelen bir oyun, PC surumu de konsollar icin downgrade edildi ona ragmen zar zor calisiyor oyun. Bunun nedeni oyunun grafiklerinin devasa dunyasi ve detaylarina gore fazla iyi tutulmasi, optimizasyon sorunlari da cabasi. Yapacak bir sey yok ama oyun bu haliyle fazlasiyla oynanabilir bir durumda, bu fiyata bu kalitede oynamak icin mutlu olmak lazim, bu tarz seyleri takiyorsaniz PC'ye gecme zamani gelmistir demektir.

Hocam oyunu en son 1.7 guncellemesinden bir hafta once oynadm. Sonra ilk oyunu acisim bugun. Acikcasi sorun bendemi bilmiyorum ama senin dedigine katilamayacagim.

Kaplamalar gec geliyor.
    Fps sorunu guncellemeler oncesi hic yasamamsken bugun 2 defa noluyruz dedim. Fps resmen yerlere dusmus.
    At eskiden cagirinca gelmiyordu. Salak salak takiliyordu. Keske oyle olsa. Simdi giderken tasa gelse kisneyip duruyor. Inip kosar oldm. Bazi seyler resmen geri gitms.

yukleme suresi suan iyi gibi geldi ama zaten cok olunen bir oyun degil. Geze geze oynuyorum. Oyuzden yukleme sorun degildi.

benim skntim konusmalar arasinda nedense 1-2 saniye duruyor. Zateb uzun konusmalar iyice uzuyor. Bunuda hazir yeri icimi dokerken soyliym:)

Ozellikle fps cok kotu olms. Elimde olsa guncellemeleri iptal edicem. O seviye..

Ben en son güncelleyip oyuna girdiğimde akıcıydı grafiklerde çok sağlamdı kaplama sorunu novigrad ve oxenfurtta biraz oluyordu şimdi bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.