Şimdi Ara

ALACAĞINIZ ARACIN ŞİRKET ARACI OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir araba almaya karar verdik. ve şirket aracı olarak da kullanılıyor (fluence) benim bu noktada size sorum şu
    0 aldığınız bir arabanın şirket aracı olarakta kullanılmasının zararları ya da faydaları nelerdir
    bir de şirketler neden ful araba alıyorlar bilgisi olan var mı (full+otomatik)

• Makam arabasıdır başka türlü full alınmasının bir esprisi yok.

Atıyorum orta ölçekli bir şirketin pazarlama bölümü müdür yardımcısının makam arabasıdır.

ki bu da olumlu bir özellik.
  • şirket aracı alınmaz o sürücülerin o araçları nasıl kullandıklarını görseniz inanın almazdınız

araça makina değil eziyet zihniyeti ile sürüyorlar en basitinden bu çukur tümsek kasis tam gaz.
  • O arabalar Leasing ile alındığı için sorun olmuyor şirket için. Yeni çıktığında leasing olduğu için isterse yenisiyle değiştirebiliyor. Bu araba onda kalabiliyor değiştirmezse ama şirket km yapmış eski bi arabayı ne yapsın, yenisiyle değiştiriyorlar.
  • Direk bir fayda ya da zarar getirecegini dusunmuyorum neden olsunki...
    Son soruyu cozemedim yani neden donanimli arac kiraliyorlar diye sormussunuz da yani neden kiralamasinlar.... Bende sirket araci kullaniyorum. Sirketler personele konumlarina gore kiralama yapar. Bir satis muhendisi baz donanim kulanirken bolge mudurune full donanimli olani verirler... Yani tam olarak bunumu sordunuz anlamadim ama enteresan bir soru olmus...
    Bir de sonucta kiralamada baz ve donanimli arasinda az fark olur sirket acisindan...
  • Reprezant değilse hiç bir sorun yok, alınabilir.

Ama reprezant ise almak hatalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

şirket aracı alınmaz o sürücülerin o araçları nasıl kullandıklarını görseniz inanın almazdınız

araça makina değil eziyet zihniyeti ile sürüyorlar en basitinden bu çukur tümsek kasis tam gaz.

sorumu yanlış anladınız şirketin tercih ettiği marka/modelin aynısını tercih etmek nasıl olur diye sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şirket adına binek araç almak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlis anlamadiysam konuyu acan arkadas sifir alicaz ama daha cok sirketlerin kullandigi bir arac bu fluence demek istemis...
    Hos bende cok anlam veremedim soruya ama Sirket araci da kullandigim icin cvpvereyim dedim elimin dondugunce...

Kisaca sirket araci alinmaz demeye gerek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

Direk bir fayda ya da zarar getirecegini dusunmuyorum neden olsunki...
    Son soruyu cozemedim yani neden donanimli arac kiraliyorlar diye sormussunuz da yani neden kiralamasinlar.... Bende sirket araci kullaniyorum. Sirketler personele konumlarina gore kiralama yapar. Bir satis muhendisi baz donanim kulanirken bolge mudurune full donanimli olani verirler... Yani tam olarak bunumu sordunuz anlamadim ama enteresan bir soru olmus...
    Bir de sonucta kiralamada baz ve donanimli arasinda az fark olur sirket acisindan...

son sorumda sormak istediğim neden şirket arabaları da full alınıyor yani boş bir araba işlerine yaramıyor mu
  • quote:

Yanlis anlamadiysam konuyu acan arkadas sifir alicaz ama daha cok sirketlerin kullandigi bir arac bu fluence demek istemis...
    Hos bende cok anlam veremedim soruya ama Sirket araci da kullandigim icin cvpvereyim dedim elimin dondugunce...

Kisaca sirket araci alinmaz demeye gerek yok :)

evet demek istediğim aynen ilk cümlenizde özetlenmiş
  • Benim müdürüm kaza yapmış geçmişte başka bir arabayla o yüzden şu anki şirket arabasını hiç kullanmıyor.

Araç satılırken alan adam inanmayacak km'sine. Böyle bir araba denk gelse ne güzel olur.

Değiştiriyorum ben soruyu yanlış anlamışım..

Evet alacağım 0 km arabanın şirketler tarafından çok tercih edilmesi biraz sinirimi bozabilir.

Beyaz hyundai accent

Bir önceki kasa ford fiesta

Fluence

Bir önceki kasa ford focus

Bunları alırken biraz hevesim kaçabilir mesela. Çünkü bunlar çok tipik şirket arabaları.

En azından beyaz veya gri renk olmamasını kırmızı olmasını filan düşünebilirsiniz?? Mesela bizde bir tane kırmızı megane var, rengiyle şirket arabalarından ayrılıyor zira şirket meganları hep metalik gri? Bilmem çok mu alakasız oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genie1 -- 20 Kasım 2011; 23:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gü

quote:

Direk bir fayda ya da zarar getirecegini dusunmuyorum neden olsunki...

son sorumda sormak istediğim neden şirket arabaları da full alınıyor yani boş bir araba işlerine yaramıyor mu

Daha üst düzey yönetciler müdürler için alınan araçların boş olması beklenemez

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Reprezant değilse hiç bir sorun yok, alınabilir.

Reprezant ın anlamı ne ?
  • Sewgili gu aklima gelmisken pek cok sirket genel mudurune sagis mud vs... Range, passat, mondeo, antara vs kisaca luks araclarda kiralar... Dolayisi ile cok takilicak bir sey yok...ornegin bizim gm cx 60 kullaniyor...
  • Ayni muhabbeti bnde yasadim. Babamla birlikte kndime araba alacaktim. Fikirini sordugumda fluence demisti. Bnde sirket arabasi oldgnu, piyasada bolca bulundgnu soyledim kendisine. O kdr para veripte sirket arabasina binilmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zgnn

Ayni muhabbeti bnde yasadim. Babamla birlikte kndime araba alacaktim. Fikirini sordugumda fluence demisti. Bnde sirket arabasi oldgnu, piyasada bolca bulundgnu soyledim kendisine. O kdr para veripte sirket arabasina binilmez bence.

İlginc bir yaklasim... Rent a car olmayan arac kaldimi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifalperen

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Reprezant değilse hiç bir sorun yok, alınabilir.

Reprezant ın anlamı ne ?

İlaç tanıtım elemanlarına reprezant diyorlar :)
  • quote:

quote:

Ayni muhabbeti bnde yasadim. Babamla birlikte kndime araba alacaktim. Fikirini sordugumda fluence demisti. Bnde sirket arabasi oldgnu, piyasada bolca bulundgnu soyledim kendisine. O kdr para veripte sirket arabasina binilmez bence.

Rent a car baska, sirket arabasi almak baska.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Rent a car baska, sirket arabasi almak baska.

:) peki...
  • Beyaz renk Active Plus donanımlı Linea kullanıyorum,Fluence,Era gibi tipik şirket aracı,hergün görüyorum üzerinde şirketlerin logosu bulunan aynı renk ve donanımda araçları.Şahsen ben buna hiçbir şekilde takılmam aksine aracın piyasada bol olması tutulduğunu,piyasası olduğunun işaretidir bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.