Şimdi Ara

Aktif kullanım için televizyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Evde bilgisayar ve PS5 ile sürekli zaman geçiren biriyim. Bilgisayarda veya PS5 de zaman geçirirken yanda sürekli açık tuttuğum bir televizyonum var. Televizyonda youtube üzerinden video, twitchden canlı yayınlar, futbol maçlarını takip ediyorum. Uzun süreler açık bir şekilde kullanım yapıyorum. İşim olmasa bile açık duruyor öyle söyleyeyim. (TV'yi monitör gibi kullanıyorum varsayabiliriz) Eğer çok iyi bir model olursa PS5 oyunlarını bilgisayar monitörüm yerine TV'den oynamayı tercih edebilirim.


    Not: Aktif olarak kullandığım televizyon çok eski bir model.


    Philips markasını sevdiğim için öncelikle bu marka televizyon baktım. Amblight seviyorum ve odamda philips hue cihazları var. Canlı gözle görmek için mediamarkt'a gittim. PHILIPS 65OLED907 65 inç modelini beğendim. Fakat televizyonlar hakkında iyi bir bilgi sahibi değilim. OLED televizyonları araştırınca burn-in diye bir durumla karşılaştım. Bu durumun doğruluk payı nedir? En yeni serilerde de bu durum mevcut mu? OLED televizyonların ömrü kaç yıldır?


    Bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa veya başka bir öneride bulunursa sevinirim.


    PHILIPS 65OLED907 65 inç  mediamarkt da 75000 TL. Bütçe olarak en zorlayabileceğim seviye bu. O da çok içime sinerse açıkcası. Televizyonu çok beğendiğim için bu bütçeye çıkardım kendimi. Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlBthnEml -- 13 Kasım 2023; 19:23:13 >







  • Mevcut. Özellikle PC bağlarsanız yanma riski artacaktır çünkü sabit ekran öğeleri neden oluyor. Yanma kullanıma bağlı uzun süre sonra da olabilir 1-2 yılda da olabilir.
  • S.P.E.C.I.A.L. kullanıcısına yanıt

    Bu konuda bilgi sahibi birisi imajı oluştu bende nedense.

    TCL 65C845 içinde benzer riskli durumlar var mı? Geçeci süreli kullanmak için uygun fiyatınan dolayı Onvo 55OVF950 siparişi geçtim ama nihayi hedefim TCL 65C845 gibi bir Tv almak bu sürede varsı dez avantajları ona göre farklı modelleri incelemek istiyorum. Eflasyon çok değişken olduğu için Tv için ayıtabileceğim bütçem 1500-1750$ arası olacak muhtemelen.

  • mmysterious kullanıcısına yanıt

    Hayır hocam. OLED olmayan TV'lerde yanma riski olmaz. TCL'in henüz OLED modeli yok. Bahsettiğiniz model mini LED arka aydınlatmalı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.