A

Teğmen
25 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar,

Evde bilgisayar ve PS5 ile sürekli zaman geçiren biriyim. Bilgisayarda veya PS5 de zaman geçirirken yanda sürekli açık tuttuğum bir televizyonum var. Televizyonda youtube üzerinden video, twitchden canlı yayınlar, futbol maçlarını takip ediyorum. Uzun süreler açık bir şekilde kullanım yapıyorum. İşim olmasa bile açık duruyor öyle söyleyeyim. (TV'yi monitör gibi kullanıyorum varsayabiliriz) Eğer çok iyi bir model olursa PS5 oyunlarını bilgisayar monitörüm yerine TV'den oynamayı tercih edebilirim.

Not: Aktif olarak kullandığım televizyon çok eski bir model.

Philips markasını sevdiğim için öncelikle bu marka televizyon baktım. Amblight seviyorum ve odamda philips hue cihazları var. Canlı gözle görmek için mediamarkt'a gittim. PHILIPS 65OLED907 65 inç modelini beğendim. Fakat televizyonlar hakkında iyi bir bilgi sahibi değilim. OLED televizyonları araştırınca burn-in diye bir durumla karşılaştım. Bu durumun doğruluk payı nedir? En yeni serilerde de bu durum mevcut mu? OLED televizyonların ömrü kaç yıldır?

Bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa veya başka bir öneride bulunursa sevinirim.

PHILIPS 65OLED907 65 inç  mediamarkt da 75000 TL. Bütçe olarak en zorlayabileceğim seviye bu. O da çok içime sinerse açıkcası. Televizyonu çok beğendiğim için bu bütçeye çıkardım kendimi. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Yüksek bütçeli bir sistem kurmak istiyorum. Sistemi kurarken şunu hedefliyorum ilk olarak, ileride güncelleme yapmak istediğim zaman yetersiz slot veya desteklememe olaylarını yaşamak istemiyorum.

Şöyle bir not var sadece eski kasamdan sadece Asus RTX 2060 ımı alacağım. Bir kaç ay sonra rtx4090 almayı planlıyorum.

İşlemci olarak Ryzen 9 serisinden istiyorum.

Anakart en hakim olmadığım konu. Desteklemesi gereken herşeyi destekleyip , slotları fazla olan bir anakart istiyorum. Bir daha dönüp anakart araştırmak istemiyorum.

Sıvı soğutma hiç kullanmadım ve bu sisteme eklemek isterim.

Ssd için crucial T7000 PCI 5.0 express 1 tb hakkında yorumu olan varsa gerekliliği konusunda bilgi almak isterim.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Elimde belirli miktarda PSN Para kodu var. Bu kodları nakite çevirmek istiyorum. Bunun satışını konu açarak buradan yapabiliyor muyum? Yapamıyorsam nereden bunu sağlayabilirim. Bilen ve yardımcı olabilecekler varsa sevinirim.

2 Hafta önce Leader R203 2+1 ses sitemi almıştım. Laptobuma taktığımda 2 hoparlörden ses geliyordu ama şu an sadece birinden ( sağ ) ses geliyor. Ses sisteminin kendi radyo alıcısı var. O moda geçtiğimde iki hoparlörden de ses geliyor.Aynı şekilde telefonuma bağladığım zamanda ikisinden ses geliyor. Ama laptopta sadece sağ hoparlörden ses alıyorum. Driverları vs leri güncelledim ama başka ne yapılır bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar...Erciyes üniversitesi uçak elektrik elektronik okuyorum ve 4. sınıfım. Yakın zamanda Modül sınavlarına giricem ve bunlara yönelik kaynak aramaktayım... TTS,KLM,THY dökümanları,Gold Air'in kitaplarını nerden ve nasıl temin edebilirim veya elinizde varsa paylaşmanız mümkünmü... Ben B2 yim ve bu doğrultua 7,13 ve 14 modül sınavlarına gireceğim.Belirtmiş olduğum modüllere aradığım kaynaklar elinde olanlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar..2 gün önce Fifa 17 yi aldım ve oyunu indirdim...Oyuna giriyorum lakin oyun kasıyor ve kısa bir süre sonra "Directx error" verip oyun kapanıyor. Bilgisayarım gtx960m 8 ram vs vs yeterli özelliklere sahip...Bu hatayı neden aldığımı ve oyunu açtığımda neden kastığını anlamak için bir sürü araştırma yaptım.Nvdia GeForce sitesinde desteklenen oyunlara baktım ve daha Fifa 17 desteklenen oyunlar arasında değil acaba sıkıntı bundan kaynaklımı...Bundan kaynaklı değilse diye başka araştırmalarımda oldu driverların güncel olmaması,silinip tekrar yüklenmesi gibi işlemlere baktım gereği neyse yaptım şu an zaten driverlarım güncel.Bana göre sorun driver problemi gibi geliyor...

Bu problemi yaşayan başkaları varmı?

Fifa 17 Aldım Fakat Oynayamıyorum [PC]
Oyuna alışmak için Iceni ile başladım...Oyuna alıştım fakat bu siyaset işini hala çözemedim...Oyun başında %85 lere kadar çıkardım siyaseti ( bilmiyorum ama genişleme politikası veya verdiğim kararlar doğru olduğu için artmış olabilir.) Oyunda baya ilerledim ve nüfuz %66 ya kadar düştü bişiler deniyorum arttırmak için ama hep sabit tam çözemedim.Bunun hakkındada rehber bulamadım açıkcası.Burdan yardım edebilicek biri çıkar umarım :)
Bilemiyorum arkadaşlar daha oyun yeni çıktı ve forumda oyunun özelliklerinin konuşulması tartışılması gerekirken şahsen hiç sevmediğim "en iyi regen oyuncuların listesi,en iyi antrenörler,en iyi vs vs vs" başlıkları açılmış direk.

Ben bu tarz şeyleri oyunun ilk çıktığı anda paylaşılmasının konuşulmasının oyunun ruhuna ters olduğunu düşünüyorum.Sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim. İyi sezonlar hepinize.
Arkadaşlar Ps2 Emulator oyunlarını nerden bulup indirebilirim? Öyle bir site varmı? Aradım ama pek bulamadım.
Arkadaşlar bu liderler tablosundaki puanlar neye göre veriliyo bilgisi olan varmı? 8 sezondur oynuyorum puanım 3.656.687 puanım var. Neye göre geliyo bu puanlar?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 170
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 6.706 (Bu ay: 805)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.