Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası Modeli için 360 Derece Çekim mi, Yoksa Tek Lens mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, aksiyon kamerası araştırırken 360 derece çekim yapabilen kameraları keşfettim birkaç hafta önce. Youtube'da kıyaslama videolarını izliyorum. Özellikle DJI Osmo 4 ve Insta 360 X3'ü kıyaslıyorum. Fakat ikisi de pahalı. İyice emin olduktan sonra karar vereceğim... Sizin tavsiyeniz hangisi olur?


    360 derece çekimin şu yanını çok beğendim mesela; çekim sırasında sağında ve solunda olan hiçbir olay kaçmıyor. Tek lenslilerde kamera nereye dönükse sadece. Fakat çekim kalitesi açısından DJI Osmo 4 efsane kaliteli, renkler harika. Üstelik koşu yaparken veya bisikletle arazi sürüşünde titreşimde görüntü sabitleme teknolojisi de üstüne tuz biber. Bir de 360 derece çekimde sağa sola çevirdikçe büyüteçle çekilmiş hissiyatı verip kadrajı bozuyor, o yüzden tek lenslide tercih edecek gibiyim. Fakat işte 360 derece aksiyon kameraların her yönü kayda alabiliyor olması ise çok büyük bir artı... Bütün bunlardan ötürü hala karar kılamadım...


    Not: Aksiyon kamerası hem bisikletim için hem de motosikletim için düşünüyorum. Arada bir yürüyüşe falan çıktığımda da yanımda taşıyabilirim.








  • ben motosiklet için aliexpressten 500 liraya aldığım kamerayı kullanıyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.