Şimdi Ara

Akşener’e isyan edip istifa etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İYİ Parti yöneticisi Hasan Sümer parti üyeliğinden zehir zemberek bir açıklamayla istifa etti. Sümer açıklamasında FETÖ’cü teröristlerce 15 Temmuz’da şehit edilen vatandaşları görmezden gelen bir zihniyetle aynı yolda yürümeyeceğini belirtti.

İyi Parti kurucusu ve Genel Başkanı Meral Akşener'e isyan ederek zehir zemberek açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı Yardımcısı Hasan Sümer partisinden istifa etti.

"ONAYLAMADIĞIM GİRİŞİMLERİN…"

Sümer istifa açıklamasında şu satırlara yer verdi:

"Kamuoyuna; Milliyetçi duygularım ve vatan sevgim ile dahil olduğum İyi Parti Çatısı altından son günlerde onaylamadığım girişimlerin, bende yarattığı huzursuzluk ve milliyetçi fikirlerime ters olması nedeniyle ayrılmaya karar verdim.

"ŞEHİDİMİZİ GÖRMEZDEN GELEN BİR ZİHNİYET"

"Vatan ve millet sevgimiz ile çıktığımız yolda yanımıza katılanların masumiyetimize zarar verdiğine inanmaktayım.15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ'cü teröristlere göğsünü siper ederek, tankların altına yatarak hiç düşünmeden şehadet şerbeti içenleri hiçe sayan, adeta 249 şehidimizi görmezden gelen bir zihniyetle aynı yolda yürümem mümkün değildir. Sahip olduğum prensipler, "zafere giden her yol mübahtır'' inancıyla kesinlikle bağdaşmamaktadır. Tüm bu nedenlerle İyi partideki görevimden ayrılma zarureti doğmuştur."
    https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/04/28/aksenere-isyan-edip-istifa-etti

• bırakalım şimdi birbirimizi kandırmayı.mecliste fetullah gülen hakkında konuşulunca akplilerin nasıl saldırdıklarını unuttun mu? neymiş sınav soruları çalınıyormuş veriliyormuş.yav kardeşim aklı başında insansan sana bir soru soracağım.sen 2009-2010da yapılan sınavlarda(örnek veriyorum sadece) soruların kendi adamlarına verildiğini, kendi adamlarını aldıklarını bilmiyor muydun? sokakta kimle konuşsam fetullahçılar seni askeriyeye alıyorlarmış ama bazı şartları var vs. diyorlardı.pardon ama sen bu memlekette buyumedin mi? bunlari duymadin mi? hukumetin bunlardan haberi yok muydu? birakin bu zırvalıkları. 2010 ygs'de 40 yıldır sorulmayan mantık sorusu soruldu.peki neden fetönün dershaneleri 1 gün önceden toplanıp mantık konusunu anlattı? bunları benim gibi sıradan vatandaş biliyor da hükümet bilmiyor muydu? herkese sızmış o zaman akpnin yapacağı bir şey yoktu diyerek kurtulabilir misiniz bu insanların vebalinden?

daha çok konuşurum da anlayan insana bu kadarı da yeter
    Bağcılar ilçe başkan yardımcısının istifası muhtemelen bütün parti dinamiklerini değiştirir.Akşener pazartesi acil parti genel kurulunun toplanması kararını aldı söylentileri var.Ayrıca Bağcılar ilçe başkan yardımcısının bu kararı piyasalar kapalıyken vermesi isabetli olmuş doları ve borsayı bir anda altüst etmek, bu fetöcülerin kovasına su taşımak olurdu.Bence Bağcılar ilçe başkan yardımcısının bu çarpıcı kararı 24 hazıran seçimlerinde de etkili olur.Zaten çeşitli anket şirketleri Bağcılar ilçe başkan yardımcısının istifası sonrasında İyi Parti'nin İstanbul avrupa yakasında %70 lere varan oy kaybı yaşadığını söylüyor.
  • Yedik mi?

Yemedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer fetöcüyse bu parti fetönün siyasi kolumu oluyor

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elk.de

Bu parti fetcümüymüş?

Eğer fetöcüyse bu parti fetönün siyasi kolumu oluyor

Selam ve dua ile
    evet hocam.ak partiden 1 isim bile yok fakat chp ve mhpden ayrılanlar fetöcü olup iyi partiyi kurdular.bekir bozdağ falan fetöcü değil haşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geekon -- 29 Nisan 2018; 9:6:46 >

• Akpden vekillik hayirli olsu

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: geekon

evet hocam.ak partiden 1 isim bile yok fakat chp ve mhpden ayrılanlar fetöcü olup iyi partiyi kurdular.bekir bozdağ falan fetöcü değil haşa

Alıntıları Göster
    Resimi açamadım kardeş

Haklısın fetö eskiden tüm siyasi partilerle diyalogu olan biriydi.

Tüm kurumlara sızmayı başarmış

Sadece reis gibi bir politikacı geleceğini düşünememiş

S ve d ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstifa ve Prim Günü
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Resimi açamadım kardeş

Haklısın fetö eskiden tüm siyasi partilerle diyalogu olan biriydi.

Tüm kurumlara sızmayı başarmış

Sadece reis gibi bir politikacı geleceğini düşünememiş

S ve d ile

Alıntıları Göster
    bırakalım şimdi birbirimizi kandırmayı.mecliste fetullah gülen hakkında konuşulunca akplilerin nasıl saldırdıklarını unuttun mu? neymiş sınav soruları çalınıyormuş veriliyormuş.yav kardeşim aklı başında insansan sana bir soru soracağım.sen 2009-2010da yapılan sınavlarda(örnek veriyorum sadece) soruların kendi adamlarına verildiğini, kendi adamlarını aldıklarını bilmiyor muydun? sokakta kimle konuşsam fetullahçılar seni askeriyeye alıyorlarmış ama bazı şartları var vs. diyorlardı.pardon ama sen bu memlekette buyumedin mi? bunlari duymadin mi? hukumetin bunlardan haberi yok muydu? birakin bu zırvalıkları. 2010 ygs'de 40 yıldır sorulmayan mantık sorusu soruldu.peki neden fetönün dershaneleri 1 gün önceden toplanıp mantık konusunu anlattı? bunları benim gibi sıradan vatandaş biliyor da hükümet bilmiyor muydu? herkese sızmış o zaman akpnin yapacağı bir şey yoktu diyerek kurtulabilir misiniz bu insanların vebalinden?

• Bağcılar ilçe başkan yardımcısı istifa etmiş.uuuu iyi parti catirdiyor.

https://www.ogretmenlersitesi.com/gundem/15-temmuz-sehit-cocuklarina-yuzde-100-burs-imkani/40834/

Orijinalden alıntı: geekon

bırakalım şimdi birbirimizi kandırmayı.mecliste fetullah gülen hakkında konuşulunca akplilerin nasıl saldırdıklarını unuttun mu? neymiş sınav soruları çalınıyormuş veriliyormuş.yav kardeşim aklı başında insansan sana bir soru soracağım.sen 2009-2010da yapılan sınavlarda(örnek veriyorum sadece) soruların kendi adamlarına verildiğini, kendi adamlarını aldıklarını bilmiyor muydun? sokakta kimle konuşsam fetullahçılar seni askeriyeye alıyorlarmış ama bazı şartları var vs. diyorlardı.pardon ama sen bu memlekette buyumedin mi? bunlari duymadin mi? hukumetin bunlardan haberi yok muydu? birakin bu zırvalıkları. 2010 ygs'de 40 yıldır sorulmayan mantık sorusu soruldu.peki neden fetönün dershaneleri 1 gün önceden toplanıp mantık konusunu anlattı? bunları benim gibi sıradan vatandaş biliyor da hükümet bilmiyor muydu? herkese sızmış o zaman akpnin yapacağı bir şey yoktu diyerek kurtulabilir misiniz bu insanların vebalinden?

Alıntıları Göster
    Dediklerinde katıldığım yerler var

Yalnız reis kandırıldık dedi.

S ve d ile

• quote:

Dediklerinde katıldığım yerler var

Yalnız reis kandırıldık dedi.

S ve d ile

Alıntıları Göster
    kandırıldılar mı yoksa çıkar çatışması mı oldu? bu kadar beyninizi kullanmaktan çekinmeyin.gerçekleri siz de biliyorsunuz

• Bağcılar ilçe başkan yardımcısının istifası muhtemelen bütün parti dinamiklerini değiştirir.Akşener pazartesi acil parti genel kurulunun toplanması kararını aldı söylentileri var.Ayrıca Bağcılar ilçe başkan yardımcısının bu kararı piyasalar kapalıyken vermesi isabetli olmuş doları ve borsayı bir anda altüst etmek, bu fetöcülerin kovasına su taşımak olurdu.Bence Bağcılar ilçe başkan yardımcısının bu çarpıcı kararı 24 hazıran seçimlerinde de etkili olur.Zaten çeşitli anket şirketleri Bağcılar ilçe başkan yardımcısının istifası sonrasında İyi Parti'nin İstanbul avrupa yakasında %70 lere varan oy kaybı yaşadığını söylüyor.

• Geçiniz bunları geçiniz.Şuan güncel olarak siyaset yapanlar arasında Fetö ile ilişkileri sorgulanacaksa Başta Erdoğan ve Akp gelir.Yeter be kardeşim bu Akplilerde de yüz yok maşallah insan utanır be.Yıllarca el ele yürüdüler adamların yükselme döneminin sebebi oldular şimdi ona buna Fetöcü diyorlar.Bir de bu tiplere zamanın Fetönün amacının din olmadığını amacının devleti ele geçirmek olduğunu söylediğimizde bize dinsiz muamelesi çekiyorlardı.Hadiyin oradan yemezler bu oyunlarınızı.

Orijinalden alıntı: Guest-BBCF8E851

Yedik mi?

Yemedik
    Sabah gibi sahtekar üç kağıtçı dolandırıcı yalancı yanlı kaynaktan haber getiriyor gerici yobaz aktroll çomarrrlar

Halbuki bizim kapı gibi times gazetemiz hepsine bin basar.

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • Böyle adamlar istifa edip gitsin de temiz parti kalsın. Akşener ne bulursa doldurmuş herhalde at ablacım şunları partiden

Orijinalden alıntı: loveless122

Bu mesaj silindi.
    Kandırılmışlar adamları tanımasak yerizde biliyoruz bunlarda hiç kandırılacak göz var mı ?

Leblebi ve Kuş üzümü ile..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.