Şimdi Ara

Akşamları hiç bağlantı yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık dört gündür akşamları 1 dakika bile demeden bağlantı kopuyor.
    Aradım arıza kaydı açtırdım. Aradılar bizden kaynaklanıyor,
    problem çözülmüş olmalıdır dediler.Akşam eve geldim 3-5 dk. int girdim.
    Sonra pc yi kapadım. Yemekten sonra saat 8 gibi sonra tekrar açtım problem aynı .Saat 12 ye kadar
    dakika demeden hat koptu. Nedir problem anlamadım.Tekrar arayın dediler bakalım ne diyecekler.
    sizde de varmı bu problem.. Şu an sabah saatleri problemsiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 6 Nisan 2010; 8:09:01 >

• Muhtemelen onlar tarafından çıkan bir problemdi belkide o saatler arasında o bölgede bir çalışma felan vardı o yüzden olmuşda olabilir. Bağlantı şimdi normalse telaşa gerek yok arasıra yapıyor böyle şeyler..
  • Selam dostum öncelikle ,

Bendede 3-4 gündür gün içerisinde ve gece kopma sorunları başladı, sanırım bayağı kişide olan bi sorun umarım en kısa zamanda çözülür.

Antalya/Merkez
  • Bugün geldiler..Telefonla görüştüm 8 mb. mi yükselttiniz diye sordular.
    Hayır kampanyadan 4 ay önce abone oldum dedim. Kontrolleri
    yapmışlar bişey yok gibi demişler..Sonra hatları falan kontrol etmişler
    sokaktaki.Birdaha dönmemiş.. Çalışmadan falan bahseden yok.. Neyse
    çok şükür şu an çalışıyor bakalım gece ne olacak..
    Birşey soracam.. Bugün eleman gelmeden önce Pc yi restart yapınca
    Modem (zyXEL) de bağlantılar kopuyor tekrar bağlanıyordu. Şimdi dikkat
    ettim restart ta Modem de bağlantı kopması olmuyor. Normali nedir bunun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 6 Nisan 2010; 19:46:33 >
  • benimkini bu ayın başında 8 e yükselttiler o günden beridir günde 15 kere kopuyodu deli etti beni

bugün aradım arıza bildirimi yaptım sanırım çözdüler öğlenden beri hiç kopma yaşamadım santralden kaynaklı bi sorun yani arayıp söyleyince hallediyolar aramazsan bu şekilde giderde gider yani arayıp dürtmek lazım adamları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

benimkini bu ayın başında 8 e yükselttiler o günden beridir günde 15 kere kopuyodu deli etti beni

bugün aradım arıza bildirimi yaptım sanırım çözdüler öğlenden beri hiç kopma yaşamadım santralden kaynaklı bi sorun yani arayıp söyleyince hallediyolar aramazsan bu şekilde giderde gider yani arayıp dürtmek lazım adamları :)

ilk başlarda bende de oldu bayağı sıkıntı yaşatmışt 15-20 gün sonra düzelmişti.senin sorunda zamanla düzelebilir
  • Bu kopmalar kötüye işarette olabilir 2 gündür bendede anlamsız kopmalar oluyordu bugun eve geldigimde paylasımsız kullandıgım internetimi paylasımdan dolayı
    kapatmıslardı şimdi birde yapmadıgım paylasımı yapmıs kabul edecegim ve bida tekrarladıgımda suc olacak tutanagı imzalamam gerekiyor...

eğer paylaşımlı kullanıyorsanız internetinizi bu dediklerimi dikkate alın arkadaşlar.Ki ben paylaşmıyordum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsana paylaşımda yaptırmıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.