Şimdi Ara

Akrabalarım Her Şeye Geç Kaldın Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda gerçek anlamda anlam veremediğim bazı mevzular var.

24 Yaşına geldin hayallerin için çok geç diyor ama ben bitti demeden bitmez hiçbir şey.

Bunun için gerekirse sağlam bedeller ödemeye hazırdım ve hala ödüyorum. İstediğim miktarda paraya erişince artık her şey sadece zaman meselesine dönecek ve ismime yaraşır şekilde ölmeden durmak istemiyorum bu hayatta.

Bugün amcam yarım milyona yakın paramın olduğunu öğrenince şok geçirdi zamanında o da benim gibi yatırım yapıyordu ama batmış, tek dediği şey zamanında ben sana bunu dedim git dilini geliştir vs diyordu tamam bunlarda haklı olabilirdi ancak kimsenin görmediği benim gördüğüm ve yaşadığım sıkıntılar vardı. Ne bilgisayara erişim sağlayabiliyordum evde olmasına rağmen ne doğru düzgün param vardı bunu söylediklerinde ben 15-20 yaşlarındaydım. Ailem varlık içinde yoklut yaşatmayı nasıl becerdiyse sağolsunlar hedeflerimden uzaklaşmama sebep oldular. Kendi hatalarım elbet var fakat anlamadıkları kendi hatalarının olduğu.

Amcam sürekli Apple'a gir, genius olursan hayatını yaşarsın diyor, siber güvenliği bırak diyor ama asla bu konuda vazgeçesim yok.

Bu para nasıl oluştu derseniz? Yatırımlarım 1 ayda yarım milyona yaklaştı ve bunlar daha hiçbir şey.

Her zaman kendileri haklılar. Asla yaşadığım zorlukları görmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 10 Nisan 2024; 22:4:58 >

• Zero nolur beni affet
    Değerini anladım bebek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de 24 yaşındayım ve para durumumuz da aynı. Yatırımlar 1 ayda yarım milyona ulaştı derken 1 aydır maaş alıyordun ve o maaşı yatırıp 1 ayda yarım milyon mu oldu yoksa düzenli olarak aldığın parayla yaptığın yatırımların toplamı mı yarım milyon oldu ? Bir de neye yatırıyorsun ? Benim sıralama şöyle: ABD borsa > Tr borsa > Altın > Kripto para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 11 Nisan 2024; 0:9:43 >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

Düzenli olarak yaptığım yatırımlar yaptı.

Dolar, altın veya gümüş tarzı şeyler tutmuyorum az çok neye yatırdığımı tahmin edebiliyorsundur.

• Ben bir miktar altın tutuyorum hocam borsalarda ya da kripto da düşüş olduğunda ekleme yapabilmek için

• Yatırım yapmayı bilirsen senden çok daha fazla maaş alan adamı bile bir zaman sonra sollayabilirsin.

Finansal okuryazarlık çok önemli.

• Neye geç kaldığını anlamadım ki. Ergen olmaya mı geç kalmışsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayallerim için, mühendislik ve diğer mesleki şeyler için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarım milyonum var diyorsun işim de var diyorsun sonunda para batıran amcanın sana akıl vermesinden bahsediyorsun. Neye yorum yapacağımı şaşırdım. Ne yani paran var ve amcanın dediklerini kafaya mı takıyorsun? Eğer takıyorsan konu csb gibi geldi

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Hocam halam ve diğer akrabalarımda benzer şeyler diyor. Babamda sürekli yok mühendisliğe 30 yaşında tamamlarsın deyip duruyor. Destek olacakları yerde köstek oluyorlar.

Para istediğim miktarlara gelsin evden ayrılmayı planlıyorum zaten. Evlilik istiyordum ama şu an kararsız durumdayım, muhtemelen bekar olarakta hayatıma devam edebilirim.

• Gidebiliyorsan şehir dışına çık akrabana falan aynen de geç başka şehire gidersen onlardan kurtulmuş olursun yarım milyonu duyunca hasetlik başlamış akrabalarına 1 ayda yarım milyon yaptıysan başka şehire gitmek için yeterli para hiç durma şehir dışına çık

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Hocam tokiden arsa çıktı istanbulda müstakil onu bekliyorum 2 katlı ev diktirecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 11 Nisan 2024; 11:44:34 >
  • Bana çok boş muhabbet yapıyorsunuz gibi geldi.

• özet yarım milyonu varmış beyler boşa okumayın

• Ne gibi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.