< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawk1903 -- 25 Mayıs 2018; 13:41:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawk1903 -- 25 Mayıs 2018; 13:41:22 > |
18 yaşıma girdikden 1 gün sonra seçim vardı. Yapmiştım bir cahillik.
Hakkınızı helal edin. Edit : Referandumda " hayır " vermiştim. |
haram olsun.
gençliğimi çaldınız hepiniz. |
baktığım anda anlıyorum evet insan sarrafı oldum. beyin yorulan bir organ değil sana da öneririm bol bol kullan
![]() |
![]() |
allah'a şükürler olsun ki seçime sadece akp ve chp girmiyor gönül rahatlığıyla iyi parti'ye oy verebilirsiniz mesela bahaneye gerek yok.
|
Hak borcun var. Sonuçta yaptığın iş hepimizi etkiliyor. Artık hepimiz birbirimizle helalleşip, bu seçimde Rte yi indirmeliyiz. Yoksa oku yedik.
|
peki ne oldu da pişman oldun? bak seni fetöcü ilan ederler he diyim.
benden yana hakkım varsa helal olsun. keşke senin gibilerini daha çok görsem. ülke için umudum artar. |
Dayım hala , ölünce soracaklar sen namaz kılanamı oy verdiiiiiiin rakı içenemiiiiii diyor :) bunun hesabının sorulacağına inanıyor ve pişman değil dolar 20 lirada olsa ülke batsada akp ye verecekmiş ekonomi cennetten değerlimiymiş :) dış güçlermiş :) yani yukarda arkadaşın dediği gibi herkes doğru bildiğini hala doğru sanıyor pek bir şey değişmiyecek o kesimde
|
ahaberde duyduklarını mı
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 23 Mayıs 2018; 11:14:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|