Şimdi Ara

akpye oy verip pişman olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
37.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akp'ye vermedim de gecen referandumda evet vermistim,sonra da pisman oldum.Benim gibilerin cok olmasini umit ediyorum ben de.Simdi oyum Aksener'e.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-20D2C3EB3

1 dolar 4.80 değil 25.80 olsa bile oyum dünya liderimize.Dunyaya diz çöktüren ümmetini arkasına alan gücünü rabbimden alan ulu önderimiz (!)
    yaw tamam şeyini çıkardınız
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    T A M A M o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de ilk seçim kullanma yaşıma girdikten sonra Akp'ye oy vermiştim. O zamanlar böyle araştırmıyordum bir şeyden haberim yoktu. Aile çevrem ve yakınlarım Akp'ye oy veriyordu. Ben de hayırlısı diye bunlara oy verdim. Ülkenin iyiliği için veriyorum sanıyordum ama şimdi o oya pişman oldum. Saadet'e de bir kere verdim ondan asla pişman değilim. Şimdi ki durumları da gayet iyi. Temel Dede bile ben kafayı mı yedim bunlarla ortak olup bu vebale gireyim diyor. Akp'ye oy verdim evet pişmanım, Allah affetsin.
  • Ben varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    haram olsun.

gençliğimi çaldınız hepiniz.
  • Lax Guy kullanıcısına yanıt
    Hakkınızı helal edin derken pişmanlik duyduğumu belirtmek istedim. Yoksa kimseye hâk borcum yok, oy özgürlüğüm var benim.

• Dayım hala , ölünce soracaklar sen namaz kılanamı oy verdiiiiiiin rakı içenemiiiiii diyor :) bunun hesabının sorulacağına inanıyor ve pişman değil dolar 20 lirada olsa ülke batsada akp ye verecekmiş ekonomi cennetten değerlimiymiş :) dış güçlermiş :) yani yukarda arkadaşın dediği gibi herkes doğru bildiğini hala doğru sanıyor pek bir şey değişmiyecek o kesimde
  • Treth kullanıcısına yanıt
    İlk cümlenize katılıyorum ancak akp gibi davranırlarsa. Değişir mi hükümet bilmem ama değişirse ve akp gibi olursa zaten bitmişiz demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

İlk cümlenize katılıyorum ancak akp gibi davranırlarsa. Değişir mi hükümet bilmem ama değişirse ve akp gibi olursa zaten bitmişiz demektir.
    Bu olay hükümetlerin davranışları ve yeteneklerinden ziyade bizim kapasitemiz ile alakalı bir durum.

Bizim ülkemizde halkın genel bir seviyesi ve kapasitesi var. Yönetici de aynı halkın içinden çıkıyor. Çomar diye ağlayan insanlar da aynı halkın içinden çıkıyor cihangir solcusu da aynı yerden geliyor en koyu şeriatçı da aynı halkın içinden geliyor.

Belli bir noktadan daha ileri gidemez bu ülke. Ayrıca birde şu var ki son 90 yılda sadece kötüye doğru hareket etmişiz hiç iyi bir şey olmamış ekonomik anlamda.

Başka bir ayrıntı ise bizim ülkemizde siyasetçilerin iş adamları şirket ve holding sahiplerinden vs oluşması. Yani bakan bakanlığını yaptığı alan ile alakasız mv mv olarak görev yaptığı alan ile alakasız. MV olmak için siyasete girenler işlerini genişletmek daha fazla çevre ve güç sahibi olmak için giriyor.

Hiç kimse vatan millet aşkı yada hizmet aşkı ile MV olmadığından dolayı hükümetlerin değişmesi bir anlam ifade etmez.

• akp ye oy verip pişman olan var mı diye soruluyor. cevap verirken chp kelimesi geçiyor. Ya da akp yi eleştiriyorsun adam chp ile cümleye başlıyor.

O zaman ağzına kürekle vurasım geliyor. Biz sana chp ye mi oy ver diyoruz müslüman!

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Hakkınızı helal edin derken pişmanlik duyduğumu belirtmek istedim. Yoksa kimseye hâk borcum yok, oy özgürlüğüm var benim.
    Hak borcun var. Sonuçta yaptığın iş hepimizi etkiliyor. Artık hepimiz birbirimizle helalleşip, bu seçimde Rte yi indirmeliyiz. Yoksa oku yedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu olay hükümetlerin davranışları ve yeteneklerinden ziyade bizim kapasitemiz ile alakalı bir durum.

Bizim ülkemizde halkın genel bir seviyesi ve kapasitesi var. Yönetici de aynı halkın içinden çıkıyor. Çomar diye ağlayan insanlar da aynı halkın içinden çıkıyor cihangir solcusu da aynı yerden geliyor en koyu şeriatçı da aynı halkın içinden geliyor.

Belli bir noktadan daha ileri gidemez bu ülke. Ayrıca birde şu var ki son 90 yılda sadece kötüye doğru hareket etmişiz hiç iyi bir şey olmamış ekonomik anlamda.

Başka bir ayrıntı ise bizim ülkemizde siyasetçilerin iş adamları şirket ve holding sahiplerinden vs oluşması. Yani bakan bakanlığını yaptığı alan ile alakasız mv mv olarak görev yaptığı alan ile alakasız. MV olmak için siyasete girenler işlerini genişletmek daha fazla çevre ve güç sahibi olmak için giriyor.

Hiç kimse vatan millet aşkı yada hizmet aşkı ile MV olmadığından dolayı hükümetlerin değişmesi bir anlam ifade etmez.

Alıntıları Göster
    Ooo ak parti başarısız ama bunlar kalsına kadar geldin yani.

Hükümetler ülkeyi düzeltebilir. Çok basit Ecevit kriz öncesinde KPSS getirdi, ihale şeffaflık yasası getirdi. Liyakat için kurum içi sınavlar geldi.

Sırf bunlar tekrar düzgün uygulansa, merkez bağımsız kalsa, ülkenin yarısına vatan haini deyip duranlar iktidardan gitse ülkede işler düzelmeye başlar.

Sürekli biz böyleyiz diye umutsuzluk pompalayıp benim istediğim başta kalsın diyene karnımız tok be canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Ooo ak parti başarısız ama bunlar kalsına kadar geldin yani.

Hükümetler ülkeyi düzeltebilir. Çok basit Ecevit kriz öncesinde KPSS getirdi, ihale şeffaflık yasası getirdi. Liyakat için kurum içi sınavlar geldi.

Sırf bunlar tekrar düzgün uygulansa, merkez bağımsız kalsa, ülkenin yarısına vatan haini deyip duranlar iktidardan gitse ülkede işler düzelmeye başlar.

Sürekli biz böyleyiz diye umutsuzluk pompalayıp benim istediğim başta kalsın diyene karnımız tok be canım.

Alıntıları Göster
    " Hükümet farklı olsa bile ekonomide herhangi bir iyileşme beklemediğim için ha AKP ha diğerleri pek fark etmiyor bana.

Ama AKP benim beklentimi çoktan yerine getirdiği için artık değişse bile benim açımdan fark etmez. Bazı geri alınamaz işler yapıldı. Bu saatten sonra benim açımdan AKP nin gerekliliği ortadan kalktı. "

Bunu da ben yazdım. Hadi başka kapıya benden sana ekmek çıkmaz.

• quote:

" Hükümet farklı olsa bile ekonomide herhangi bir iyileşme beklemediğim için ha AKP ha diğerleri pek fark etmiyor bana.

Ama AKP benim beklentimi çoktan yerine getirdiği için artık değişse bile benim açımdan fark etmez. Bazı geri alınamaz işler yapıldı. Bu saatten sonra benim açımdan AKP nin gerekliliği ortadan kalktı. "

Bunu da ben yazdım. Hadi başka kapıya benden sana ekmek çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Bebeğim tek bir soru, hangi partiye oy vereceksin?

Hadi bakalım.

• Yoktur,en azından bu forumda.
    bunlar ak partiye göbek bağı gibi yaşamsal olarak bağlı, dolar 10 tl olsada ,ekonomi batsada makarnada bulamasalar yine ak partiye oy verirler.
    Çünkü birçoğu vasıfsız olduğu için ,hükümet değişince olaki liyakat gelirse ,kıçlarına tekme yeme korkusu yüzünden mecburlar. Yoksa iliklerine kadar issediyorlar krizi.
    trollerin zaten maaşı ve fişi kesileceği için 7/24 mesai yapıyorlar.

doların ateşi biraz sabitlenirse girdikleri delikten çıkmaya başlarlar.An itibariyle 2 tane troll dolanıyor tüm DH'da .Koç başı olarak kullanıyorlar onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2018; 11:51:31 >
  • quote:

Bebeğim tek bir soru, hangi partiye oy vereceksin?

Hadi bakalım.

Alıntıları Göster
    Belli olmaz. Seçim anında olacaklara göre değişir. Kim en büyük saçmalığa imza atarsa onun zıttına vereceğim. Benim açımdan nede olsa her biri aynı.
  • quote:

Belli olmaz. Seçim anında olacaklara göre değişir. Kim en büyük saçmalığa imza atarsa onun zıttına vereceğim. Benim açımdan nede olsa her biri aynı.

Alıntıları Göster
    Şıkır şıkır oynuyorum diyorsun, çevir yanmasın.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i ilan ettikten sonra Osmanlı sonrası Türkiye’yi düzeltmek için baya bir güç harcadı ben bunu, Türkiye Ekonomise ve Avrupa Birliği dersini veren öğretmenimden öğrendim. (Benim tarihle alakan yok maalesef.) Bu ülke ikinci dünya savaşına kadar iyiye gidiyordu. Evet doğrudan katılmadık savaşa ancak harcamalarımızın büyük bir çoğunluğu askere yapıldı. Askeri harcamalar yanlış hatırlamıyorsam %60’a kadar çıkmıştı yada daha fazla. Köyde çalışan eli silah tutabilecek bütün erkekler askere alınmıştı. Bunu kendisi söyledi araştırma gereği hissetmemiştim. Doğrudan katılmadığımız savaştan sonra bir düşüş gerçekleşti. Hatırlamıyorum tam olarak seveplerini ve işte şuan buradayız. Bu ülkeye bir daha Fatih Sultan Mehmet ve Mustafa Kemal Atatürk gelir mi bilmiyorum ama şu sıralar çok ihtiyacımız var.

• quote:

Şıkır şıkır oynuyorum diyorsun, çevir yanmasın.

Alıntıları Göster
    Benim belli bir ideolojiye yada bir siyasi partiye gönül bağım yok. Hiç birisi umurumda olmadığı için tamamen kendi keyfime göre tercihler yapabilirim.

Sizin gibi bağımlı değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.