Kürtlere ve müslümanlara verilen haklar tek başına yeterlidir. eşcinseller bile ben eşcinselim diyemiyordu önceden. erdoğan gelmeden önce eşcinsellere haklarının verileceğini söyledi. ve şuan heryer lgbtci kaynıyor. isteyen kürtçe konuşuyor, isteyen namazını kılıyor. nankör olmamak gerek aksini iddia eden özgürlükçü ve solcuyum diye gezen chp kime ne özgürlük vermiş? söyleyinde bilelim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 12 Eylül 2024; 12:13:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akpartinin yaptığı devrimler
-
-
bir şeyi yapmak başka, doğru yapmak başkadır.
bir örnek bursa ulucamidir. 40 yıl öncesini bilirim. orada osmanlıdan kalma bir aile vardı. caminin güvenlik temizlik işlerine bakarlardı. bunlar bildiğin baba, dede, anne, kız şeklinde bir aile idi.
bu insanlar zamanında ulucamiye bir tane kolu açık kadın dahi giremezdi. camide sessizlik huzur ve düzen vardı. bu insanlara ne oldu bilmiyorum.
şimdi düzine düzine güvenlikler var. hepsinin elinde tellefon, başları masanın içinde.
otur ulucamide mini etekli izle, kalça göbek seyret. iddia ediyorum caminin bir köşesinde park gibi gençler yiyişse haberleri olmaz.
işte akp tam olarak bunu yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustf9 -- 12 Eylül 2024; 18:59:10 > -
bir devrim daha işte. özgürlük şöleni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 12 Eylül 2024; 12:42:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akpnln ne devrim yaptığını anlamıyorum benim tek bildiğim Atatürk'ün ınkılap ve devrimleri kalıcı eser bıraktığını biliyorum gerisi traş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 12 Eylül 2024; 12:51:48 >
en büyük devrim bu coğrafyayı orta doğunun bir parçası haline getirmesidir. bonus olarakta sayısı kaç milyon olduğu belli olmayan göçmenlerdir.
-
halk memnunsa sorun yok. hepsi din kardeşimiz. ırkçılığıda bitirdi akp
Ülkeye 20 milyon mülteci alabilmek de bir devrimdir. Nankör olmamak gerek.
-
Ben akp li değilim günahım kadar sevmem ama en azından belediyecilik olarak chp den iyidir
AKP' den önce bırak konuşmayı Kürtçe müzik dinlediğimizde linç ediliriz korkusu yaşardık;
Sene 1999, eski ülkücülerden arkadaşla Etiler' de arabayla turluyoruz.
Nerden bulduğumu hatırlamam ama Şvan Perver' in "Kirivo" adlı bir kasedi vardı arabamda, o kasetteki bir parçayı senfoni orkestrası tarzı müziği olması nedeniyle çok beğenirdim.
Kasedi koyup sesi biraz açınca arkadaş hemen müdahale etti "Bizi taşlatmaya niyetlisin heralde" demişti...
-
konu sahabı birey, ironi yapmış, dalgasını geçmiş...
-
bende sorun olarak görmüyorum, halkın isteğide buydu. anadolu insanı müslüman kimliğini birinci sırada görüyor. hükümet halk ne istiyor ise veriyor.
-
gardaş ne sallıyorsun? Ben de ulucamideydim öyle aile tanımıyorum. Ya gerçi ben birkaç defa cuma için gitmiştim. Birdefasında da okuldan götürmüşlerdi. Meşhur güneş sisteminin bir minyatürü olduğu idda edilen tahta oyma vardır.
bu sex olaylarının artma sebebi, teknolojinin yayılması. önceden de 10 yaşında kızlara tecavüz edilir, öldürürlerdi doğuda. bugüne ortaya çıkan birşey değil. önceden de en yakın amca dayı dediklerin homo ilişkiye girerdi... bugün ortaya çıkan birşey değil. bu topraklarda hep vardı.
git mesela pakistana. sen kumralsındır vs. acımazlar gardaş. üzerler seni erkek halinle. bak oradakiler de müslüman :)
ama kültürleri farklı. bu saçma kültürden en çok afganlar çekmiş. adamları mahveden bu paştunlarmış.
-
Ulkedeki 20 milyon yabanciya onlar din kardesimiz diye savunan yandas yalaka moloz bir kesim yaratmak devrim degilde nedir ?
Akp devrim yapmamistir diyenin agzina kurekle vurarim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 12 Eylül 2024; 16:36:38 >
ben 55 yaşımdayım ve 40 yıl öncesini söylüyorum. 1980 ler yani.
lise çağımda okuluma yakındı hemen hergün giderdik. orada başları fesli osmanlıdan beri o caminin işlerine bakan bir aile vardı. eski bursalı olan varsa bilir.
camide resmen osmanlı gelenekleri hakimdi. kadınların yeri ayrı. turistler içeri girerken etek bluz tarzı kumaşlar giydirir öyle sokarlardı içeri.
şimdi resmen kepazelik olmuş. kadın erkek yanyana camide. mini etekli kalça bacak açık. diğer yanda adam namaz kılıyor.
camilikten çıkmış ulucami. namaz saatleri dışındaki zamandan bahsediyorum tabi, güvenlikler neyse bari namaz saatlerinde boşaltıyorlar.
hesapta dindar partiler ya en büyük zararları dini kurumlara oldu.
-
2000lerin başlarında da benzerdi. Bayanların başı açık alınmazlardı. baya oldu gitmeyeli. malum soğuttular dinden de. ben de eşimin köyünde cumlara gidiyorum. oralara akp siyaset götrememiş Allah'tan. işin ilginci makedonya'da varlar ama bulgaristan'da yayılamamışlar. muhtemelen makedonya'da olma sebepleri ; hizmetkarları arnavutlar.
-
bence NAS!
Ak Parti hiçbir olumlu iş yapmasaydı 25 sene iktidar olamazdı zaten.
Bu muhalifler gerçekten hiç objektif yorum yapamayan tiplerdir. Bir iktidar 25 sene seçimle milletin oylarıyla iktidar olacak ama bir muhalif 25 yıldır Ak Parti'nin her yaptığı işi eleştirecek. Böyle bir şey var mı Allah aşkına? İşte CHP seçmeni malesef böyle vasat bir kitle, yaptıkları hiçbir siyasi yorumu kaale almayın. Togg yapıldı adamlar İtalya'dan geldi dedi yani düşünün kafa yapılarını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben akp li değilim günahım kadar sevmem ama en azından belediyecilik olarak chp den iyidir |
en büyük devrim bu coğrafyayı orta doğunun bir parçası haline getirmesidir. bonus olarakta sayısı kaç milyon olduğu belli olmayan göçmenlerdir. |
Türkleri azınlık hale getirdi. Alım gücünü Çin ile aynı seviyelere getirdi, yani 20 yıl önce dalga geçtiğimiz saati 1 dolara çalışıyor enayiler dediğimiz Çin'den beter durumdayız. Bizde şuan saati 1.34$'a çalışıyoruz bilmeyenler için. Ekonomiyi iflas ettirdi. 21 yılda toplanan 5 trilyon dolar civarı vergi ortada yok. 20 milyondan fazla arap-afgan-paki-afrikalı ve daha nice cahil-barbar-katil-sapık-hırsız canlıları ülkeye doldurdu. 50'den fazla dini cemaat ve tarikatlar para yağdırıp, güçlendirdi. 15 Temmuz bahanesi ile TSK'yı yok etti. Askeri liseler, Anadolu liseleri, Fen liseleri, Süper liseler ve Meslek liselerini yok edip her yeri İmam Hatip'e çevirdi. Abartısız 250 metreye bir camiye yaparak göz boyadı ve milyarlarca dolar para akıttılar. Anayasayı değiştirmek için kimseye ceza vermeyip anayasayı kötü göstermeye çalışıyorlar. Atatürk'e sürekli hakaret edip, ülkenin ilk 4 maddesine sürekli aykırı resmi işler yapıyorlar. Her 3-4 kadından biri eskort oldu, 90'lı yılların Moldova'sında bile böyle bir oran yoktu. Teknolojiye düşmanlar, 10.000'lerce internet sitesi sebepsiz ve keyfi yasak üstüne VPN'lerin de çoğu yasaklanıyor. İletişim başkanlığı adı altında yalan haber ve provokasyon amaçlı bir kurum kurdular başına ise STV yorumcusunu getirdiler. Daha yazacak 1000'lerce şey var ama yaz yaz bitmiyor. Kısaca bunların hepsi vatana ihanet suçudur ve cezası vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmektir. |
Akpnln ne devrim yaptığını anlamıyorum benim tek bildiğim Atatürk'ün ınkılap ve devrimleri kalıcı eser bıraktığını biliyorum gerisi traş
|
Ülkeye 20 milyon mülteci alabilmek de bir devrimdir. Nankör olmamak gerek. |
Benzer içerikler
- twitter ifşa
- israil asgari ücret
- c40 beton
- fulbright bursu alan türkler
- başkent inşaat şikayet
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- özel numara bulma
- kaliforniyum nedir
- 2025 model arabalar
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X