Şimdi Ara

akp yerine chp iktidarda olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    maaslar en az 3000 lira olurdu
    sosyal adaletsizlik biterdi
    issizlik oranı %2 falan olurdu
    turkiye dunyanin ilk 5 ekonomisinden birisi olurdu
    otv %10 olurdu
    halkın yarısı asiri luks rezidanslarda yasardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EbuSerkan -- 23 Kasım 2016; 6:56:47 >

• bmw den iner audiye binerdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

bmw den iner audiye binerdik

bmwden iner uzay aracına binerdik vallaha ciddiyim okadar fark olurdu
  • Avatarın herşeyi anlatıyor.mayaş ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen benim de bir ferrarim olurdu

• Atatürkten sonra CHP ülkeye bir tane çivi çakmamıştır. Sizin bu yönünüzü AKP çok iyi kullandı ve şimdi başımızda!
  • Ben buna binmek istiyorum CHP'liyim

[simage]
    [/simage]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camiler yıkılıp kilise olurdu chpliler mum yakıp ağlardılar
    ülke bölünürdü izmirde görüyoruz 35 35.5 insanlar aynı şehirde olmasına rağmen birbirinden nefret ederdi
    türkleri ezip g*rtleri rusları el üstünde tutarlardı hatta siyasete bile sokarlardı
    doğu diye bir bölgemiz olmaz ki ben kerküklüyüm dedem kurtuluş savaşına katıldı oralara verirlerdi malum ırka
    ahlak diye birşey kalmazdı izmirde görüyoruz zaten örneklerini anlatmayım şimdi
    her yerde içki içilir bar olurdu din iman kalmazdı
    en az 1 cocuk yapılırdı ne polis ne asker nede işci bulabilirdin izmirde görüyoruz cimleri spreyle boyardınız metro bile yok otobus hatları bile çalışmıyor

kısaca chp denilen parti iktidara gelemez hiç bir zamanda gelemicek başka ülkeye gitsinler atatürkcüyüm
  • Bozyayla2015 kullanıcısına yanıt
    Hem akpli hem Atatürkçüsün ha.Öyle bir dünya yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 23 Kasım 2016; 10:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Hem akpli hem Atatürkçüsün ha.Öyle bir dünya yok

Atatürk partisiyim deyip Hdp ile takılmak nasıl oluyorsa oda olur güzel kardeşim.
  • şimdide akpli oldum neye göre? yada neden olunmuyor neyin olup olamayacağına ben karar veririm izmirliler hem chpli hem hristiyan olabiliyor allaha peygambere sövüp kiliseye gidip mum yakabiliyor
  • GÜLDÜM DİKTİLER
  • Bozyayla2015 kullanıcısına yanıt
    Dini karıştırma lan kolayınıza geldigi için hep dinin gölgesinde saklanıyorsunuz.Size göre her şey din mi elbette hayır dinlerden daha önemli değerleri görmezden geliyorsunuz hep.Sizin en büyük sorununuz dini siyasete karıştırmaktır ve Atatürk ilkelerine değer vermemektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

camiler yıkılıp kilise olurdu chpliler mum yakıp ağlardılar
    ülke bölünürdü izmirde görüyoruz 35 35.5 insanlar aynı şehirde olmasına rağmen birbirinden nefret ederdi
    türkleri ezip g*rtleri rusları el üstünde tutarlardı hatta siyasete bile sokarlardı
    doğu diye bir bölgemiz olmaz ki ben kerküklüyüm dedem kurtuluş savaşına katıldı oralara verirlerdi malum ırka
    ahlak diye birşey kalmazdı izmirde görüyoruz zaten örneklerini anlatmayım şimdi
    her yerde içki içilir bar olurdu din iman kalmazdı
    en az 1 cocuk yapılırdı ne polis ne asker nede işci bulabilirdin izmirde görüyoruz cimleri spreyle boyardınız metro bile yok otobus hatları bile çalışmıyor

kısaca chp denilen parti iktidara gelemez hiç bir zamanda gelemicek başka ülkeye gitsinler atatürkcüyüm

Siz AKP'lilerin taşları yeşile boyamak olarak adlandırdığı ve ak-it gibi paçavralarda yayınladığı haber tam bir cahillik örneği. Adeta , cehalet nedir diye okullarda ders olarak okutulmalı bu haber. Neden mi?

Çünkü o yeşile boyama dediğiniz şey, hydroseeding uygulamasıdır. Birçok belediye gibi Narlıdere Belediyesi de bunu kullanmıştır. Özelliği, ağaç ekilecek alanın toprağının ağaç ekilmeye elverişli hale getirilmesidir. Bir bok bilmeden tuvalet kağıtlarından okuduğunuz haberlere inanmayın. Konuyla ilgili Narlıdere belediyesi de çoktan açıklama yaptı, tabi ki de sizin medya yayınlamadı.

“Narlıdere Belediye başkanı Batur, AKP’li belediyeler olan Mamak, Karabük ve Düzce Belediyeleri’nin de aynı uygulamayı ‘ Türkiye’de bir ilk’ şeklinde övünerek açıklarken niye sesin çıkmadı diye adama sorarlar. Ağzı olan konuşuyor işte” dedi.
    Batur, “Ayrıca yarın Saat:10.00 itibari ile ‘Hydroseeding’ uygulamasına devam edeceğiz, merak eden, görmek isteyen gelip görebilir” ifadesini kullandı.

araştırın biraz.

O gördüğünüz boya değil veletler. Ziraatten anlamazsınız, anca bok saçan ağızlarınızla konuşursunuz.

Hydroseeding – Sulu Tohumlama ya da Püskürtme Çim gibi çeşitli isimle adı altında adlandırılan tohum, gübre, hızlı başlangıç ürünleri, malç, yapıştırıcı gibi çeşitli malzemeleri su ile birlikte hydromulcher – hydroseeder – sulu tohumlama makinesi tankının içerisinde karıştırılması ile oluşan malzemenin hortum ya da makinenin üzerindeki kule ile toprak yüzeyine püskürtülmesi yolu ile yapılmaktadır.

hydroseeding.com.tr/merak_edilenler/hydroseeding-nedir/

• ben akpli değilim ikincisi peyzaj mimarıyım velet hiç değilim ama senden bitane daha yapabilirim

https://www.evrensel.net/haber/293118/goz-boyamak-iste-budur-yesillendirmediler-yesile-boyadilar

git kilisede ağla şarabını iç

izmir kiliseleri haritadan bulabilirsin
    http://www.izmirde.biz/?Bid=590085

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozyayla2015 -- 23 Kasım 2016; 11:56:8 >

• Maaş 3000 olunca ihtiyaç fiyatlarının aynı olacağını mı sanıyorsun ?
    Ne anladım ben bu işte.
    İşte klasik CHP seçmeni kafası.
  • akp yerine chp iktidarda olsaydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.