Şimdi Ara

AKP olası erken seçimde % kaç oy alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

AKP olası erken seçimde % kaç oy alır?

(En Son Oy Tarihi: 4.9.2016)
Giriş
  • evet dostlar, dh ülke gündemi olarak düşüncenizi sorayım, sizce bu aralar bir seçim olsa iktidar partimiz AKP'nin oyu ne olur?

ben MHP ve HDP baraj altı kalacağından +60 diyorum! sizce?

• son seçimde ne kadar aldıysa o kadar alır. tabi mhp kongre yapıp liderini değiştirirse mhp ye oy kayması da yaşanabilir.

saflar iyice sıkılaşmış durumda partilerde hali hazırda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhpde basa meral aksener gecerse 20-25 bandina dayanır mhp kadınlardan da oy alacagini dusunuyorum chpde zaten kemik bi oy var 24 civarı geriye bi hdp ile akp kaliyor aralarında oylari bolerler hee mhpde bahceli devam ederse mhp nin baraji gecebilecegini bile dusunmuyorum

• Chpmiz %25 alır gerisini bilmem

Şu partiye adam gibi biri gelse varya CHP çoktan iktidardı. 60 yıldır adam yok ortalıkta, Atatürk çürük İsmete güvenerek yanlış yaptı. 10 tane siyasi genç yetiştirmiştir Atatürk ama muhtemelen öldürmüş ya da sürmüşlerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Chpmiz %25 alır gerisini bilmem

Şu partiye adam gibi biri gelse varya CHP çoktan iktidardı. 60 yıldır adam yok ortalıkta, Atatürk çürük İsmete güvenerek yanlış yaptı. 10 tane siyasi genç yetiştirmiştir Atatürk ama muhtemelen öldürmüş ya da sürmüşlerdir.

Gelmez ama ben o partinin başına Metin Feyzioğlu'nun gelmesini isterdim. Çok iyi konuşuyor.

Beni etkilemesi Adli yıl açılış töreninde malum adamla girdiği diyalogtu. Zaten malum adamı ilk kez sustuğunu ve bir şey diyemediğini ilk kkez o zaman görmüştüm.

• AKP: %52,5

CHP: %25

MHP: %10

HDP: %10

• 60+ alır Rabi ruhu yeniden canlandı , bu millete birdaha hiç kimse zincir vuramayacak "Unutulmasın ki, mazlumun ahı yerde kalmaz; zulüm de payidar olmaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 1 Eylül 2016; 19:31:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cumhurbaşkanı Olsam ilk iş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hdp seçime falan giremez bence

• Onu bilmem de hdp ve MHP baraj altı kalırsa akp haddinden fazla milletvekili çıkartır. Allah o günleri göstermesin.
  • Akp 52
    Chp 25
    Mhp 12
    Hdp 8

• %48-51
  • Darbeden sonra oyları tavan yapmıştır

• Dh yine seçim öncesine dönmesin seçimden bir gün önce AKP 40 CHP 50 alacak diyen vardı

• Suriyeden 2 bomba attırırlar pkk canlı bomba patlatır 70 e dayanırlar

• Akp-%97

Chp-%1

Mhp-%1

Hdp-%1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetö terör örgütünün bu kadar yayılmasına neden olan baskcı,tek partici CehaPe zihniyeti Aziz halkımızca cezalandırılacaktır,halkımız İslami yönetimin ne kadar önemli olduğunu 15 temmuzda Cuntacı dinsiz yahudi terör örgütü fetö yü görünce anladı

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

Fetö terör örgütünün bu kadar yayılmasına neden olan baskcı,tek partici CehaPe zihniyeti Aziz halkımızca cezalandırılacaktır,halkımız İslami yönetimin ne kadar önemli olduğunu 15 temmuzda Cuntacı dinsiz yahudi terör örgütü fetö yü görünce anladı

Ülkeyi 14 yıldır tek adam sultasıyla yöneten Kılıçdaroğlu'nu görmeyen koyun halkımız var... Benim hiç umudum yok, bu hayin Kılışdar iktidarı asla bırakmaz
  • 65 üzeri alır
  • Chp 25 hdp 10 mhp 10 akp 55
    Olur da hdp veya mhp(gönüldenstiyorum) barajı geçemezse 60+. Artık ondan sonra gençlik kollarına mı yazılırız, mitinglere mi gideriz, doblo mu alırız bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkandayız Reis

60+ alır Rabi ruhu yeniden canlandı , bu millete birdaha hiç kimse zincir vuramayacak "Unutulmasın ki, mazlumun ahı yerde kalmaz; zulüm de payidar olmaz"

Mazlumun ahı hassasiyetiniz ailesinin bütün fertlerini yitirmiş bir bireyi köprü açılışına çağırdıktan sonra "bu aileden kaldı mı hala" diye eğlenen çobanınız mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.