Şimdi Ara

Akp'nin guc zehirlenmesi yasamasi ve kaybedilen gecen secim itibariyla agresiflestigi gercegi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akp'nin 2015 genel, 2017 referandum ve son olarak kazandigi 2018 cb seciminden itibaren yaptigi hatalar neticesinde 2019 belediye secimlerinde 2 kez ust uste kaybettikten sonra iyice agresifleserek:

-2011'den bu yana konusulmadigi-yapilamadigi zarar istanbul'un 2019 sonlarinda yapimina baslattigi
    -Istanbul ve Ankara belediyelerin ekmek, asevi, bagis hesaplarinin bloke ettigi
    -Istanbul ve Ankara belediyelerine hicbir kredi vermedigi
    -Her Istanbul meclisinde cikarttiklari kavga...
    -Imamoglu ve Mansur hakkinda surekli yalan ve asilsiz haberler ortaya atmasi...
    -Koronavirusun cirit attigi zamanda 3. Dunya ulkelerinde bile para yardimi yapiliyorken Turk halkina gram yardim yapmamasi aksine halkindan iban atarak para istemesi..

Maddelerden Dikkat ettiyseniz, surekli kaybettigi buyuksehirlerin belediye baskanlariyla ugrasmasi ve yaptigi icraatlerine balta vurmasi Akp'nin agresiflestiginin net kaniti...

Simdi size soruyoruz:

2023 ya da bahcelinin istedigi 2023'ten daha erken secimlerinde Akp'nin yarattigi agresiflik:

-Yanina kar mi kalacak?
    -Faturasi agir mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 14 Nisan 2020; 6:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısmen öyle.

Bir arkadaşım vardı. Koyu bir Ak Ekipçi. Ofisinde sürekli CB röportajlarını dinlerdi. Dava da dava derdi. Bir gün dedim "Bu Dava nedir bana bir anlat" başladı göktürklerden girdi, selçuklular, oradan osmanlı vs dedim kes yeter. Dava diyorum nedir bu dava.

Bu sefer de başka şeyler anlatmaya başladı. Ümmet vs.

Peki biz neyiz arkadaşım dedim. Neden bizi dışlıyorsunuz.

Neyse en sonunda buna biraz çıkıştım. Bana dedi ki "eğer böyle yapmazsam firmaya çökerler diye korkuyorum"

Şimdilerde firması iş yapmadığı, bu da iş yapmayı beceremediği için akademisyen oldu TORPİL ile.

al sana bu da DAVA :=)
    akp vatana ihanet projesi net, her işleri buna örnek adamlar 2002'den buyana ülkenin yatırımı olan fabrikaları satımış, eğitim seviyesini düşürmüş çok uzun yazardımda üşeniyorum gece 3'dede af cıkarmıslar sorarım neden gündüz değil gündüz bir araya gelmeyenler neden vatandas gece uykusundayken bir araya geliyor?
    Bu konu "akp oldu bitti" konusu degil, kaldi ki gram alakasi yok...

2 Secimi de kaybettikten sonra o maddeler bire bir yasanmadi mi?

Bakin;

2019 nisan secimi oncesi Akp teknoloji cuhelasi Binali ile "bunu da kazaniriz" modundaydi ve her secim onceso oldugu gibi muhalif partilere laf atiyordu... iyi partiye "fetocu", chp'ye ise "cop, camur, cukur"

Ta ki Imamoglu ve Mansur Chp tarafindan aciklanincaya kadar...

Imamoglu'nun ve Mansur'un adayligi aciklandiktan sonra ne mi oldu?

Akp vitesi arttirarak:

Mansur'a hirsiz,tacizci; Imamoglu'nu ise rum iftirasini atti...(hepsi de asilsiz cikti)

Kaybedince ise Istanbul'daki secim sonucuna saygi gostermeyerek yeniden secim yapti. sonuc malumumuz...

Sonrasi yasananlar...

Bu simdi guc zehirlenmesi ve zehirlenmenin getirdigi agresiflik degil de nedir?

Chp turban, carsaf gibi konulara saldirarak oy kaybetmisti. Akp ise asilsiz iftiralarla...
  • Yine bir "AKP güç kaybetti, çok kötü, bitti, sonları geldi" konusuna daha.

Ak parti bitmez arkadaşım. Bu DAVA dedikleri manevi bir şey değil. Tamamen duygusal bir iş oldu artık. Bu duygusal (!) bağ kırılmadığı müddetçe bitmez.

Bitmeyecek.

Bu ekosistemi bozmaları gerek.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    DAVA = PARA
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Kısmen öyle.

Bir arkadaşım vardı. Koyu bir Ak Ekipçi. Ofisinde sürekli CB röportajlarını dinlerdi. Dava da dava derdi. Bir gün dedim "Bu Dava nedir bana bir anlat" başladı göktürklerden girdi, selçuklular, oradan osmanlı vs dedim kes yeter. Dava diyorum nedir bu dava.

Neyse en sonunda buna biraz çıkıştım. Bana dedi ki "eğer böyle yapmazsam firmaya çökerler diye korkuyorum"

Şimdilerde firması iş yapmadığı, bu da iş yapmayı beceremediği için akademisyen oldu TORPİL ile.

Bu konu "akp oldu bitti" konusu degil, kaldi ki gram alakasi yok...

2 Secimi de kaybettikten sonra o maddeler bire bir yasanmadi mi?

Bakin;

2019 nisan secimi oncesi Akp teknoloji cuhelasi Binali ile "bunu da kazaniriz" modundaydi ve her secim onceso oldugu gibi muhalif partilere laf atiyordu... iyi partiye "fetocu", chp'ye ise "cop, camur, cukur"

Ta ki Imamoglu ve Mansur Chp tarafindan aciklanincaya kadar...

Imamoglu'nun ve Mansur'un adayligi aciklandiktan sonra ne mi oldu?

Akp vitesi arttirarak:

Mansur'a hirsiz,tacizci; Imamoglu'nu ise rum iftirasini atti...(hepsi de asilsiz cikti)

Kaybedince ise Istanbul'daki secim sonucuna saygi gostermeyerek yeniden secim yapti. sonuc malumumuz...

Sonrasi yasananlar...

Bu simdi guc zehirlenmesi ve zehirlenmenin getirdigi agresiflik degil de nedir?

Chp turban, carsaf gibi konulara saldirarak oy kaybetmisti. Akp ise asilsiz iftiralarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 14 Nisan 2020; 13:9:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne diyorsun arkadaşım sen?

Bu konu bu forumda bin kere tartışıldı. Bir halt olacağı yok. Gelinen şey ortada. Bu EKOsistem bozulmadığı müddetçe Ak parti'ye bir şey olmaz.

CB'nı olmadığı bir seçimde Ak parti Vatan Partisi gibi bir partiye dönüşür. Bu kadar basit.

Bu EKOsistem bozulma emarelerini çok ciddi gösteriyor çünkü parayı en kolay belediyeler üzerinden STK aktarımlarla götürüyorlardı.
  • akp vatana ihanet projesi net, her işleri buna örnek adamlar 2002'den buyana ülkenin yatırımı olan fabrikaları satımış, eğitim seviyesini düşürmüş çok uzun yazardımda üşeniyorum gece 3'dede af cıkarmıslar sorarım neden gündüz değil gündüz bir araya gelmeyenler neden vatandas gece uykusundayken bir araya geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AKP yağmalama ve talan projesidir.

Türkiye Cumhuriyeti adına demografik olarak ayrıştırıcı ve bölücü tehditler savuran etnik bir yıkımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Nisan 2020; 16:10:43 >
  • Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiklerin'de makine kimyadan alınıp yandaşlarına ve gençlik kollarına dağıttıkları silahlar ile artık ne yaparlar göreceğiz adamlar hatta bunun için kanun bile çıkarttılar o gün sizi çekip vursalar hapis bile yatmayacaklar çünkü devletin bekasını koruma diye geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 15 Nisan 2020; 16:15:30 >
    Akp hep ayni seyleri yaptikca bu forum degil bin, milyon kez tartisir bu konuyu.

Tartissinlar ki; Akplilerin fanatik olmayanlari bu iktidara karsi safini belirlesin...

"Chpli, iyi partili olsunlar" demiyorum dikkat edin...

• faturasi cok agir olacak
    akpninde, akplilerinde

• Ümmetin Lideri ve Onun Diğer %51lik Elçileri

• kendi hocaları Necmettin Erbakan bile dedi,bunlar sapıttı!!
  • gelen gideni aratır. sanki kazandılarda ne oldu. oy verdik te ne oldu. bir sürü vaad vardı. hiçbiri olmadı. 29 ekim kutlamaları dışında.
  • madde dediklerin coronanın dna sı değil ki, senin şahsi ve yanlı görüşlerin, ve senin gibilerin tabi.

bu tür işlerde fatura bir günah keçisine kesilir ve olay kapanır. bu tarihin her döneminde böyle olmuştur. sizin cia ajanlarınız darbeyi yapabilseydi reis ve yanındaki birkaç kişi asılacaktı ve kapanacaktı konu. yanlış mı ?

şimdi ise ileride bir günah keçisi bulunacak, hata yapan biri olacak tabi bu ama bütün hataları o yapmış gibi olay kapatılacak.

akparti hükümetleri ülkeyi halen en iyi yöneten hükümettir cumhuriyet tarihinde. vaatlerinin en azından yarısından çoğu gerçekleşiyor, bir kısmı unutulsa da. altyapı yatırımları kısa bir dönemde cumhuriyet tarihinin toplamını geçti. yardım konusu da işini kaybedenden ortada kalandan para istemiyorlar; durumu iyi olandan istiyorlar parayı ve veren de veriyor. onlardan alıp ihtiyacı olanlara dağıtmak güzel fikir. dağıtma işi düzgün yapılırsa kötü olmaz. çok da iyi olur güzel olur.

• Bir şey olmaz sonraki seçim %50 ile devam ederler biz de kafayı taktığımızla kalırız.

• Selefleri Demokrat Parti de benzer kafada gitmişti. Sonları aynı olmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Kısmen öyle.

İbretlik bir anektod. Bir realite.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Valla sorma hocam. Şu anda kendisi bilimin arşa ulaştığı bir şehrimizde bilim adamı oldu ya.

Kendi sınıf arkadaşı bunun doktora tezini yönetti aynı okulda. Sonra araya torpil felan koydurttu. Öğretim üyesi oldu.

O yüzden "dava" önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 16 Nisan 2020; 13:55:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.