< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 14 Nisan 2020; 6:41:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 14 Nisan 2020; 6:41:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kısmen öyle.
Bir arkadaşım vardı. Koyu bir Ak Ekipçi. Ofisinde sürekli CB röportajlarını dinlerdi. Dava da dava derdi. Bir gün dedim "Bu Dava nedir bana bir anlat" başladı göktürklerden girdi, selçuklular, oradan osmanlı vs dedim kes yeter. Dava diyorum nedir bu dava. Bu sefer de başka şeyler anlatmaya başladı. Ümmet vs. Peki biz neyiz arkadaşım dedim. Neden bizi dışlıyorsunuz. Neyse en sonunda buna biraz çıkıştım. Bana dedi ki "eğer böyle yapmazsam firmaya çökerler diye korkuyorum" Şimdilerde firması iş yapmadığı, bu da iş yapmayı beceremediği için akademisyen oldu TORPİL ile. al sana bu da DAVA :=) |
DAVA = PARA
|
AKP yağmalama ve talan projesidir.
Türkiye Cumhuriyeti adına demografik olarak ayrıştırıcı ve bölücü tehditler savuran etnik bir yıkımdır. |
akp vatana ihanet projesi net, her işleri buna örnek adamlar 2002'den buyana ülkenin yatırımı olan fabrikaları satımış, eğitim seviyesini düşürmüş çok uzun yazardımda üşeniyorum gece 3'dede af cıkarmıslar sorarım neden gündüz değil gündüz bir araya gelmeyenler neden vatandas gece uykusundayken bir araya geliyor?
|
Bu konu "akp oldu bitti" konusu degil, kaldi ki gram alakasi yok...
2 Secimi de kaybettikten sonra o maddeler bire bir yasanmadi mi? Bakin; 2019 nisan secimi oncesi Akp teknoloji cuhelasi Binali ile "bunu da kazaniriz" modundaydi ve her secim onceso oldugu gibi muhalif partilere laf atiyordu... iyi partiye "fetocu", chp'ye ise "cop, camur, cukur" Ta ki Imamoglu ve Mansur Chp tarafindan aciklanincaya kadar... Imamoglu'nun ve Mansur'un adayligi aciklandiktan sonra ne mi oldu? Akp vitesi arttirarak: Mansur'a hirsiz,tacizci; Imamoglu'nu ise rum iftirasini atti...(hepsi de asilsiz cikti) Kaybedince ise Istanbul'daki secim sonucuna saygi gostermeyerek yeniden secim yapti. sonuc malumumuz... Sonrasi yasananlar... Bu simdi guc zehirlenmesi ve zehirlenmenin getirdigi agresiflik degil de nedir? Chp turban, carsaf gibi konulara saldirarak oy kaybetmisti. Akp ise asilsiz iftiralarla... |
Yine bir "AKP güç kaybetti, çok kötü, bitti, sonları geldi" konusuna daha.
Ak parti bitmez arkadaşım. Bu DAVA dedikleri manevi bir şey değil. Tamamen duygusal bir iş oldu artık. Bu duygusal (!) bağ kırılmadığı müddetçe bitmez. Bitmeyecek. Bu ekosistemi bozmaları gerek. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 14 Nisan 2020; 13:9:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Nisan 2020; 16:10:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 15 Nisan 2020; 16:15:30 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 16 Nisan 2020; 13:55:22 > |